VG > Innenriks

Monday, 01 June, 10:38

VG - 09 Nov 19 kl. 12:46

Telenor fortsatt nede – utelukker hacking

I over et døgn har flere av Telenors tjenester vært utilgjengelige for kundene. Nå har de lokalisert feilen, men vet ikke når den rettes opp..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Telenors

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenorfortsatt , nede, utelukker, hacking
E24 - 09 Nov 19 kl. 13:42

Telenor fortsatt nede – utelukker hacking

I over et døgn har flere av Telenors tjenester vært utilgjengelige for kundene. Nå har de lokalisert feilen, men vet ikke når den rettes opp..

P4 - 13 Jan 20 kl. 23:18

Postens nettsider nede

Posten har problemer med nettsidene sine. I lengre perioder i kveld, har sidene vært nede. Posten vet ikke årsaken til at nettsiden er utsabil, men jobber med å fikse problemet.

P4 - 09 Nov 19 kl. 14:16

Feilen lokalisert, men fortsatt problemer for Telenor

Telenor har lokalisert feilen som har gjort en rekke av tjenestene deres utilgjengelige siden i går morges. Men det er fortsatt uvisst når den vil være rettet. Telenor opplyser i ettermiddag at de har både egne ansatte og eksterne ressurser som jobber med saken.

P4 - 25 Dec 19 kl. 11:12

Telenors nettsiden fortsatt nede

Nettsiden til Telenor er fortsatt nede. Selskapet sier de ikke vet når den kan være i orden igjen, men jobber med saken. Feilen gjør at kunder ikke får tilgang til selvbetjeningsløsningen via nettsidene.

NRK - 04 Dec 19 kl. 13:40

Dårleg tryggleik for mobilsvar

I mange år har Telenor-kundane sitt mobilsvar vore svært utsett for hacking og avlytting. Det skriv Digi. Kven som helst kunne ringe med falskt nummer, såkalla spoofing.

NRK - 16 Jan 20 kl. 21:24

Telenor oppretter nytt selskap

Teleselskapet Telenor etablerer nå selskapet Telenor Infra. Selskapet får nå ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors norske telenett, etter det E24 forstår. Selskapet er helheid av Telenor-konsertnet, men ikke underordnet Telenor Norge..

NRK - 01 Sep 19 kl. 10:25

Flere DNB-tjenester er nede

Flere av DNBs nettjenester er nede søndag formiddag. Selve nettsida til Norges største bank er også nede. Banken opplyser til NRK at de jobber med å løse de tekniske problemene, og at mobilbanken fungerer som normalt..

P4 - 13 Sep 19 kl. 18:48

USA anklager grupper for hacking

USA har innført sanksjoner mot tre nordkoreanske statsstøttede grupper, på grunn av anklager om hacking. Amerikanske myndigheter mener de står bak dataangrep mot kritisk infrastruktur. En av gruppene er kjent som Lazarus-gruppen..

P4 - 16 Jan 20 kl. 23:16

Telenor oppretter nytt selskap

Telenor oppretter et nytt selskap. Selskapet Telenor Infra skal ha ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors telenett, melder E24. Selskapet er heleid av Telenor-konsernet, men ikke underordnet Telenor Norge..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 11:06

Kjent gravejournalist siktet for hacking i Brasil

Den amerikanske journalisten Glenn Greenwald er blitt siktet for datakriminalitet og hacking i Brasil, hvor han er bosatt..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 timer siden

Storbrann i gartneri på Greåker

Brannvesenet har ikke kontroll på flammene som har spredd seg til et garasjeanlegg tilhørende en enebolig..

VG - 16 timer siden

Høytid og supersøndag for båtfolket - men flere ferskinger grunnstøter

LEANGBUKTA (VG) Båtlivet er selve livet for Jan Petter Schøyen (52). Første pinsedag skal bli sommerens første badedag for datteren Pernille (7) - fra stupebrettet i baugen..

VG - 17 timer siden

Samlet vennene til en siste fest. Nå er Rebecca død

Rebecca samlet hundre venner midt i coronakrisen fordi hun ville ha en fest å dø for. Historien rørte det svenske folk. Nå er den kreftsyke kvinnen død..

VG - 22 timer siden

Kvinne i 50-årene funnet død på Sotra: Sønnen siktet for drap

En mann i 20-årene er siktet for drap på sin mor..

VG - 23 timer siden

Hagen-barna utspurt om foreldrenes ekteskap i lange avhør

Åtte måneder før faren Tom Hagen ble pågrepet og siktet for drap på moren, ble barna nøye utspurt om foreldrenes samliv..

VG - Igår: 03:14

En pågrepet og siktet for drap på Sotra

En person ble lørdag kveld funnet død på Sotra utenfor Bergen. Politiet har pågrepet en person siktet for drap..

VG - Igår: 18:25

Frp-krav til regjeringen: - Fjern bompenger i ferien

Frp krever at du skal få slippe bompenger på alle landets riksveier i sommerferien. De krever også to milliarder kroner til veiutbygging..

VG - Igår: 17:00

Flommen tok gamlehuset – bygget nytt på samme sted: – Nå er vi trygge

KVAM (VG) I mai 2013 mistet Hanne Lisbeth Øverli og samboeren Gjermund Lien huset sitt i storflommen. I desember 2017 flyttet de inn i det nye huset sitt bygget på den samme tomten. Aldri har de følt seg så trygge mot ny flom som nå..

VG - Igår: 12:59

Oljefond-sjefen: Slipper norsk skatt på milliardutbytte

Avtalen med Norges Bank sikrer at Nicolai Tangens veldedige stiftelse kan motta 2,4 milliarder kroner i året, ifølge en utredning han selv har bestilt. Skatteetaten har gitt Tangen en bindende uttalelse om at disse pengene ikke beskattes i Norge..

VG - Igår: 11:40

Brann i rekkehus i Oslo: Én kritisk skadet – brannen har spredt seg til nabohus

Det brenner kraftig i flere rekkehus på Høybråten. Én person er kritisk skadet, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt