NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 10:54

NRK - 14 aug. 20 kl. 11:45

Telefonnettet nede ved sykehus

Et lynnedslag torsdag kveld har slått ut telefonnettet ved Ringerike sykehus. Ifølge Vestre Viken er teknikere på plass og de jobber med å løse problemet. Ved akutt sykdom må man kontakte legevakt på 116 117 eller ringe 113..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ringerike, Vestre Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telefonnettet, nede, ved, sykehus
Aftenposten - 26 mai 20 kl. 15:25

Telia har problemer med telefonnettet over hele landet

Telia opplyser at de problemer med sin bedriftsløsning. Enkelte av selskapets bedriftskunder, som politiet, får ikke ringt ut eller inn, men 112 fungerer..

VG - 11 juli 20 kl. 05:43

16-åring døde etter å ha holdt nede av ansatte ved institusjon

I slutten av april kastet Cornelius Fredericks (16) smørbrød i kantinen ved ungdomsinstitusjonen han bodde på. Flere ansatte la da 16-åringen i gulvet og holdt ham nede til han mistet bevisstheten..

VG - 11 juli 20 kl. 05:43

16-åring døde etter å ha blitt holdt nede av ansatte ved institusjon

I slutten av april kastet Cornelius Fredericks (16) smørbrød i kantinen ved ungdomsinstitusjonen han bodde på. Flere ansatte la da 16-åringen i gulvet og holdt ham nede til han mistet bevisstheten..

NRK - 28 april 20 kl. 15:54

Glassruten trygt nede på bakken

Politiet melder at den flere hundrekilo tunge glassruten som holdt på å falle ned fra det nye hovedbiblioteket er trygt nede på bakken. Det gjenstår fremdeles sikring av en rute. Hendelsen skapte full stans i trafikken ved Bjørvika..

P4 - 26 juli 20 kl. 09:13

GPS-app fortsatt nede

En av verdens største produsenter av GPS-systemer, Garmin, har fortsatt problemer og er nede. Millioner av løpere, syklister og andre idrettsutøvere verden over har siden torsdag morgen ikke kunnet laste opp treningsdata registrert ved bruk av GPS-klokker eller sykkelcomputere til Garmins servere. Flere skriver at Garmin ka være rammet av et dataangrep..

NRK - 28 april 20 kl. 15:54

Glassrute trygt nede på bakken

Glassruten som var i ferd med å falle ned i Bjørvika er nå trygt nede på bakken, opplyser Oslo-politiet. Det gjenstår noe sikring av en annen rute på stedet før Dronning Eufemias gate kan åpnes i østgående retning igjen, skriver de på Twitter..

P4 - 18 juni 20 kl. 05:11

Ett minutt feil i Floyd-saken

Etterforskerne av George Floyd-saken har endret tiden for hvor lenge Floyd ble presset mot bakken av politimannen under pågripelsen. 8 minutter og 46 sekunder er det sagt så langt, men nå sier påtalemyndigheten at de har tatt ett minutt feil - han ble holdt nede i 7 minutter og 46 sekunder. Feilen har imidlertid ingen betydning for beslutningen om siktelse i saken, understreker etterforskerne.

VG - 25 juni 20 kl. 09:49

Snowboard-Silje langt nede etter mentalt tøff beskjed

Silje Norendal (26) forteller at hun har vært langt nede mentalt etter at hun nylig fikk beskjed om at det kompliserte bruddet i leggbenet hun pådro seg i februar ikke hadde grodd skikkelig..

E24 - 27 juni 20 kl. 16:56

Equinor langt nede på listen: Disse oljeselskapene er best på klima

Equinor havner langt nede på listen i en vurdering Carbon Tracker har gjort av ni store oljeselskapers klimamål. Eni og Repsol leder an..

NRK - 10 juli 20 kl. 13:19

Spotify nede store deler av verden

Musikkstrømmetjenesten Spotify er nede i store deler av Europa, samt flere steder i USA, melder den svenske avisa Aftonbladet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To skutt og drept i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 1 time siden

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..

NRK - 1 time siden

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

NRK - 1 time siden

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet.

NRK - 1 time siden

Minnes Ginsburg utenfor høyesterett

Hundrevis av mennesker samlet seg natt til lørdag med stearinlys og sang utenfor høyesterett i Washington for å sørge over avdøde dommer Ruth Bader Ginsburg..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for cannabisdyrking

To menn i 40-årene er tiltalt for å ha dyrket store mengder cannabis i Oslo. Da mennene ble pågrepet, beslagla politiet store mengder utstyr som skal ha blitt brukt til å dyrke fram plantene. Saken skal opp i Oslo tingrett neste uke..

NRK - 4 timer siden

Millioner til kirkebevaring

Regjeringen lover 70 millioner til sikring av gamle kirker i neste års statsbudsjett. Pengene skal brukes på kirker fra før 1850. Midlene skal brukes til elektriske anlegg, gamle rørovner skal skiftes ut og klima skal prioriteres, skriver Vårt Land..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt