NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 21:59

NRK - 25 sep. 20 kl. 04:42

Tekniske problemer for Google

Google-brukere i USA opplever problemer med flere av selskapets tjenester, som blant annet e-post, YouTube og Googles dokumenttjeneste Disk. Driftsavbruddet har skjedd på østkysten av USA, ifølge nettsiden Downdetector, skriver The New York Times..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Googles, Disk, Downdetector, The New York Times, Google

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tekniske, problemer, for, Google
NRK - 16 okt. 20 kl. 00:37

Tekniske problemer for Twitter

Twitter har torsdag kveld tekniske problemer verden over. På nettstedet Downdetector, som overvåker driftsstatusen til nettsteder, har rundt 54.000 meldt om feil den siste timen.

NRK - 16 okt. 20 kl. 00:37

Twitter har tekniske problemer

Twitter har torsdag kveld tekniske problemer verden over. På nettstedet Downdetector, som overvåker driftsstatusen til nettsteder, har rundt 54.000 meldt om feil den siste timen.

NRK - 25 sep. 20 kl. 09:37

Tekniske problemer på NRK.no

Forsiden på NRK.no har for øyeblikket tekniske problemer. Det jobbes med å finne feilen..

P4 - 26 sep. 20 kl. 17:49

Norsk Tipping har tekniske problemer

Spillselskapet Norsk Tipping har tekniske problemer i kveld. Det gjør at noen kunder ikke får levert sine spillkuponger. Problemene gjelder først og fremst Oddsen.

P4 - 28 sep. 20 kl. 12:31

Telenor har tekniske problemer

Telenor har for øyeblikket tekniske problemer som fører til at kunder ikke får ringt. Selskapet har foreløpig ikke oversikt om dette gjelder deler av landet eller hele landet. Det er kun utgående samtaler som er problemet.

NRK - 01 okt. 20 kl. 05:10

All handel innstilt på Tokyo-børsen

All handel på Tokyo-børsen har vært stengt hele torsdag på grunn av tekniske problemer. – Kjøp og salg på Tokyo-børsen ble stengt klokken 8.35 som følge av tekniske problemer knyttet til levering av markedsinformasjon, opplyser Japan Exchange Group..

NRK - 20 okt. 20 kl. 15:12

Google anklages for monopol i USA

Det amerikanske justisdepartementet ventes å trekke Google for retten for brudd på konkurranseregler. Google skal ifølge anklagen ha brukt sin dominerende posisjon i internettsøk til å kvele konkurranse om reklame og skade forbrukere, melder AP..

NRK - 20 okt. 20 kl. 19:07

Søksmål: Google betaler milliarder

Teknologigiganten Apple får hvert år mellom 8 og 12 milliarder dollar - opptil 111 milliarder kroner - fra Google for å bruke deres søkemotor som standard. Det går fram av USAs justisdepartements søksmål mot Google for brudd på konkurranseregler..

E24 - 20 okt. 20 kl. 15:33

Medier: USA vil saksøke Google for konkurranselovbrudd

Det amerikanske justisdepartementet planlegger å saksøke Google, og vil blant annet beskylde selskapet for å kjøpe seg et søkemotormonopol..

E24 - 20 okt. 20 kl. 15:33

USA saksøker Google for monopolvirksomhet

Det amerikanske justisdepartementet og 11 delstater saksøker teknologigiganten Google for å ha misbrukt sin dominans på internettsøk til å begrense konkurranse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 10 minutter siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 30 minutter siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 9 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..

NRK - 3 timer siden

Pågår slukningsarbeid i Tromsdalen

Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning ved Tromstun skole i Tromsdalen. Det vil pågå slukningsarbeid utover kvelden og natta, opplyser politiet på Twitter. Personer som kan ha tips i saken bes kontakte politiet..

NRK - 1 time siden

Rasmus Hansson trekker seg

Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprossessen i Oslo. Det bekrefter han selv på Facebook i kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt