P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 11:23

P4 - 14 aug. 20 kl. 09:56

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind.
Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement.
Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, SVT, Anders Tegnell

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tegnell, vil, likevel, vurdere, munnbind
P4 - 03 juni 20 kl. 07:19

Tegnell mener flere tiltak burde vært innført

Sverige burde ha satt inn flere tiltak mot kornaviruset fra begynnelsen av. Det erkjenner statsepidemiolog Anders Tegnell. Til Sveriges Radio sier han at om landet skulle støte på samme sykdom, med nøyaktig det man vet om korona i dag, så tror han at de hadde valgt å gjøre noe midt i mellom det som Sverige har gjort og resten av verden har gjort.

P4 - 18 april 20 kl. 19:30

Tegnell kritisk til WHO-uttalelse

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell reagerer på WHOs uttalelse om immunitet. Verdens helseorganisasjon sier det foreløpig ikke er bevist at man bli immun av koronaviruset etter å ha blitt smittet. Men ifølge Tegnell finnes det svært få eksempler der man sikkert kan si at noen har blitt smittet på ny, og at det bred konsensus blant eksperter at man får en viss immunitet..

VG - 10 mai 20 kl. 09:12

Tidligere statsminister: Sett munnkurv på Anders Tegnell

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell har vært fremtredende i mediene etter coronapandemiens utløp. Tegnell har blant annet kritisert andre lands harde tiltak for å stanse spredningen av viruset. Det får Carl Bildt (70) til å reagere..

NRK - 26 mai 20 kl. 13:20

Dødstruslar mot Tegnell

Statsepidemiolog i Sverige, Anders Tegnell, har teke imot fleire dødstruslar, melder Aftonbladet. Svensk politi etterforskar truslane, og Tegnell sjølv har sagt i avhøyr at han ikkje vart uroa av truslane men at han tar dei på største alvor..

NRK - 26 mai 20 kl. 13:20

Drapstruslar mot Tegnell

Statsepidemiolog i Sverige, Anders Tegnell, har vorte sendt fleire drapstruslar, melder Aftonbladet. Svensk politi etterforskar truslane, og Tegnell sjølv har sagt i avhøyr at han ikkje vart uroa av truslane men at han tar dei på største alvor..

P4 - 03 juni 20 kl. 14:39

Tegnell forsvarer fortsatt strategi

Til tross for svært høye dødstall forsvarer fortsatt Sveriges statsepidemiolog, Anders Tegnell, strategien de har gått for. I et intervju med Sveriges Radio tidligere i dag, uttalte Tegnell at Sverige burde ha innført flere tiltak tidligere. Mange oppfattet uttalelsen som en erkjennelse over at svenske helsemyndigheter har feilet.

P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 16 juni 20 kl. 20:48

Tegnell ut mot norske reiseråd

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell er kritisk til de norske kravene til «smittefrie» regioner. På fredag fikk øya Gotland status som den eneste regionen i Sverige som har en akseptabel smitterisiko og som nordmenn kan reise til uten å få karantene. Tegnell sa på en pressekonferanse i dag at han mener de norske reiserådene er for strenge og at mange regioner kommer til å hoppe inn og ut av risikosonen..

P4 - 11 aug. 20 kl. 19:17

Tegnell kritiserer reiserådene

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kritiserer hvordan de norske myndighetene endrer reiserådene. Folkehelseinstituttet har anbefalt at 6 regioner nå skal bli røde og at de reisende får karanteneplikt. Tegnell synes det blir forvirrende når man endrer reglene frem og tilbake og at det blir vanskelig for folk å forstå, det skriver den svenske avisen Dagens Nyheter..

NRK - 21 juli 20 kl. 16:29

Mener Sverige vil klare seg bedre

Statsepidemiolog Anders Tegnell mener Sverige vil klare seg bedre enn Norge når en ny smittebølge ventes til høsten. – Jeg vil ikke si at vi er bedre forberedt, men vi kommer til å slippe billigere unna, sa Tegnell under en pressekonferanse tirsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Mye mus på Østlandet

Det er uvanlig mye mus på Østlandet nå. Jørund Rolstad ved Norsk institutt for bioøkonomi sier til forskning.no at musebestanden har tatt seg betraktelig opp i løpet av sommeren, særlig sentralt på Østlandet.

P4 - 15 minutter siden

Funnet etter leteaksjon

Mannen som var meldt savnet i Hustadvika i Møre og Romsdal er funnet i god behold. Det melder politiet. De har i hele natt søkt etter mannen i 30-årene, og søket ble trappet opp med mannskap fra Røde Kors i dag tidlig..

P4 - 30 minutter siden

Jerv i karantene

Hele spillerstallen til Jerv i Obos-ligaen er satt i karantene etter at en spiller har testet positivt for koronaviruset. På grunn av den positive testen har Norges fotbalforbund bestemt at Grimstad-lagets kamper mot Hamkam, Ull-Kisa og Lillestrøm skal utsettes. Hele stallen må også i ti dagers karantene.

P4 - 45 minutter siden

Noen Nav-tjenester virker ikke

Det er nå i helgen enkelte tjenester på Nav.no som ikke virker, eller er ustabile. Frem til klokken 16 i dag kan det være problemer med å registrere seg som arbeidssøkere, sende meldekort og registrere eller endre CV.

P4 - 1 time siden

55 nye smittede i Oslo

55 personer i Oslo har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det viser tall fra Folkehelseinsituttet, melder NRK. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad advarte i går om utviklingen i hovedstaden, der smittetallene har steget jevnt de siste ukene.

P4 - 1 time siden

Flere drept i masseskyting

Flere personer skal ha blitt drept i en masseskyting i byen Rochester i delstaten New York i USA. Det melder politiet nå. Det er ikke kjent hvor mange som er skutt og hvor mange som er drept.

P4 - 1 time siden

Flerer ukvalifiserte lærere

Det har blitt flere ukvalifiserte lærere i skolen. Andelen har økt med rundt 35 prosent mellom 2013 og 2020, skriver Klassekampen. Ukvalifiserte lærere har i dag ansvaret for 4,5 prosent av unvervisningen i Norge.

P4 - 1 time siden

India kan passere USA

India er på vei til å passere USA som det landet med flest koronasmittede i verden. Smittetallet har steget daglig de siste fem ukene. Bare det siste døgnet har rundt 94.

P4 - 2 timer siden

Stor fare for busstreik

Det kan gå mot en stor busstreik i morgen. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene i forhandlingene, melder NTB. Busstrafikken i Oslo og Viken kan bli lammet i morgen, om det ikke blir enighet innen midnatt.

P4 - 2 timer siden

Til legevakt etter brann

Fire personer er sendt til legevakt etter en brann i en enebolig i Bergen i dag tidlig. En familie på fem var i boligen da det begynte å brenne, og alle har kommet seg ut, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt