P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 23:12

P4 - 21 juli 20 kl. 15:05

Tegnell: - Kan klare oss bedre enn Norge i høst

- Sverige kan klare seg bedre enn Norge i høst, og begge land rammes av nye koronabølger.
Det sier Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell.
Han viser da til at antall immune spiller en rolle ved en andre bølge, og at SVerige har flere som er immune enn Norge, siden langt flere har blitt smittet..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Sveriges, Anders Tegnell, SVerige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TegnellKan , klareoss , bedre, enn, Norgei , høst
NRK - 21 juli 20 kl. 16:29

Mener Sverige vil klare seg bedre

Statsepidemiolog Anders Tegnell mener Sverige vil klare seg bedre enn Norge når en ny smittebølge ventes til høsten. – Jeg vil ikke si at vi er bedre forberedt, men vi kommer til å slippe billigere unna, sa Tegnell under en pressekonferanse tirsdag..

NRK - 02 april 20 kl. 14:47

Tegnell: – Har mislyktes med tiltak

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell erkjenner at Sverige har mislyktes med å holde smitten borte fra aldershjem. – Det er veldig uheldig, for det er akkurat det vi har forsøkt å forhindre, sier Tegnell til Sveriges Radio..

P4 - 18 april 20 kl. 19:30

Tegnell kritisk til WHO-uttalelse

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell reagerer på WHOs uttalelse om immunitet. Verdens helseorganisasjon sier det foreløpig ikke er bevist at man bli immun av koronaviruset etter å ha blitt smittet. Men ifølge Tegnell finnes det svært få eksempler der man sikkert kan si at noen har blitt smittet på ny, og at det bred konsensus blant eksperter at man får en viss immunitet..

VG - 10 mai 20 kl. 09:12

Tidligere statsminister: Sett munnkurv på Anders Tegnell

Den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell har vært fremtredende i mediene etter coronapandemiens utløp. Tegnell har blant annet kritisert andre lands harde tiltak for å stanse spredningen av viruset. Det får Carl Bildt (70) til å reagere..

NRK - 26 mai 20 kl. 13:20

Dødstruslar mot Tegnell

Statsepidemiolog i Sverige, Anders Tegnell, har teke imot fleire dødstruslar, melder Aftonbladet. Svensk politi etterforskar truslane, og Tegnell sjølv har sagt i avhøyr at han ikkje vart uroa av truslane men at han tar dei på største alvor..

NRK - 26 mai 20 kl. 13:20

Drapstruslar mot Tegnell

Statsepidemiolog i Sverige, Anders Tegnell, har vorte sendt fleire drapstruslar, melder Aftonbladet. Svensk politi etterforskar truslane, og Tegnell sjølv har sagt i avhøyr at han ikkje vart uroa av truslane men at han tar dei på største alvor..

P4 - 03 juni 20 kl. 07:19

Tegnell mener flere tiltak burde vært innført

Sverige burde ha satt inn flere tiltak mot kornaviruset fra begynnelsen av. Det erkjenner statsepidemiolog Anders Tegnell. Til Sveriges Radio sier han at om landet skulle støte på samme sykdom, med nøyaktig det man vet om korona i dag, så tror han at de hadde valgt å gjøre noe midt i mellom det som Sverige har gjort og resten av verden har gjort.

P4 - 03 juni 20 kl. 14:39

Tegnell forsvarer fortsatt strategi

Til tross for svært høye dødstall forsvarer fortsatt Sveriges statsepidemiolog, Anders Tegnell, strategien de har gått for. I et intervju med Sveriges Radio tidligere i dag, uttalte Tegnell at Sverige burde ha innført flere tiltak tidligere. Mange oppfattet uttalelsen som en erkjennelse over at svenske helsemyndigheter har feilet.

P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 16 juni 20 kl. 20:48

Tegnell ut mot norske reiseråd

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell er kritisk til de norske kravene til «smittefrie» regioner. På fredag fikk øya Gotland status som den eneste regionen i Sverige som har en akseptabel smitterisiko og som nordmenn kan reise til uten å få karantene. Tegnell sa på en pressekonferanse i dag at han mener de norske reiserådene er for strenge og at mange regioner kommer til å hoppe inn og ut av risikosonen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Avlyser øvelser

Tyrkia og Hellas har nå avlyst planlagte militærøvelser i det omstridte havområdet mellom de to NATO-landene i Middelhavet. Det opplyste NATO-sjef Jens Stoltenberg i dag. Han sier dette er skritt på veien for å løse den underliggende konflikten om kampen om ressursene på havbunnen..

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon på Vinterbro

En bevæpnet mann har forskanset seg i sin egen bolig på Vinterbro. Det opplyser politiet i Øst. Store politistyrker jobber nå med å få oversikt og kontroll på situasjonen.

P4 - 1 time siden

Lege ved Ullevål smittet

En lege ved Ullevål sykehus har fått påvist koronasmitte. Det opplyser sykehuset til NRK. Samtlige pasienter som legen har hatt kontakt med og tre leger og tre sykepleiere er nå satt i karantene.

P4 - 2 timer siden

Brann på norsk skip slukket

Brannen på et norsk fiskefartøy som har vært i nød i russisk farvann er nå slukket. Det opplyser Hovedredningssentralen til VG. Tre skip skal nå slepe det fiskebåten til norsk sone.

P4 - 3 timer siden

Gardister må i karantene

40 gardister må nå i karantene etter at en ansatt i Hans Majestet Kongens Garde ved Huseby Leir i Oslo har fått påvist koronaviruset. Det opplyser Forsvaret til VG. Det er uklart hvordan vedkommende ble smittet..

P4 - 3 timer siden

Over 100 i karantene ved skole

103 personer er satt i karantene etter at en elev ved Foss videregående skole i Oslo har fått påvist koronaviruset. Dette skal gjelde 97 elever og seks lærere, bekrefter skolen til NRK..

P4 - 4 timer siden

Danmark strammer inn

Danmark innfører nå påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer. Det opplyste statsminister Mette Frederiksen på en pressekonferanse i kveld etter at 859 personer har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det er det høyeste landet har registrert under pandemien.

P4 - 4 timer siden

Martini fratrer

Driftsdirektør Bent Martini i Hurtigruten går nå av. Det opplyser selskapet til Nordlys. Martini gikk midlertidig av i august da selskapet ble gransket etter smitteutbruddet på MS Roald Amundsen, arbeidsforholdet opphører helt 6.

P4 - 4 timer siden

Bare 1 av 3 koronatilfeller i Spania påvist

Kun en tredjedel av koronasmitten i Spania er trolig avdekket. Det sa Spanias statsminister, Pedro Sanchez, i en TV-sendt tale i ettermiddag. Spania passerte denne uken én million smittede, det høyeste i Vest-Europa.

P4 - 5 timer siden

Går mot rekordhøy valgdeltagelse

I USA kan valgdeltakelsen i år bli den høyeste på 100 år. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. 11 dager før presidentvalget har over 50 millioner amerikanere forhåndsstemt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt