P4 > Nyheter

Torsdag, 06 August, 18:30

P4 - 06 des. 19 kl. 22:40

Taxi i grøfta etter at kunde dro i rattet

En taxi havnet i grøfta ved E18 i Bærum i kveld etter at passasjeren dro i rattet.
Taxisjåføren mistet kontrollen og kjørte ut i grøfta forteller politiet.
Passasjeren blir anmeldt. Ingen ble skadet i hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
E18, Bærum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Taxii , grøfta, etterat kunde , droi , rattet
Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 17:25

Gratis-taxi skal ta kvinner trygt hjem fra julebord

Et tilbud om gratis taxi for kvinner skal gjøre julebordsesongen tryggere. Natteravnene samarbeider med Oslo Taxi og har fått med seg sponsorer..

NRK - 07 sep. 19 kl. 09:20

Gratis taxi på valdagen i Raufoss

Raufoss Taxi tilbyr gratis skyss til vallokalet på valdagen, skriv Toten i dag. Dagleg leiar i Raufoss Taxi, Marlon Sveum, seier til avisa at dei ynskjer å gjere prosessen enklare for dei som treng hjelp med å komme seg til sitt nærmaste vallokale..

Klartale - 21 okt. 19 kl. 15:19

Er dette framtidens taxi?

I dag skal denne ut på prøvetur. Det er en flyvende taxi - som kan fly uten pilot..

E24 - 15 nov. 19 kl. 16:27

Gratis-taxi skal ta Oslo-kvinner trygt hjem fra julebord

Et tilbud om gratis taxi for kvinner skal gjøre julebordsesongen tryggere. Natteravnene samarbeider med Oslo Taxi og har fått med seg sponsorer..

VG - 15 nov. 19 kl. 17:39

Gratis-taxi skal ta Oslo-kvinner trygt hjem fra julebord

Et tilbud om gratis taxi for kvinner skal gjøre julebordsesongen tryggere. Natteravnene samarbeider med Oslo Taxi og har fått med seg sponsorer..

P4 - Igår: 08:18

Tromsø Taxi vurderer økonomiske krav

Tromsø Taxi vurderer erstatningskrav mot Hurtigruten, etter å ha blitt rammet av koronasmitten om bord. Det skriver VG. 11 sjåfører er ilagt karantene etter at de fraktet til sammen fire besetningsmedlemmer, til sykehus hvorav to skal ha vært smittet, ifølge lokalavisen Nordlys.

NRK - 03 feb. 20 kl. 18:06

Anker dommen etter selvmordsforsøk

19-åringen, som med vilje frontkolliderte med en taxi, anker dommen på fem og et halvt års fengsel. Det bekrefter 19-åringens forsvarer, Vegard Bråstein. 19-åringen kjørte inn en taxi, og både sjåføren og en passasjer ble alvorlig skadet..

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 13:31

Slutt på krav om kjentmannsprøve for å kjøre taxi i Oslo og Akershus

Nå kan borgere fra EØS-land flytte til Oslo og Akershus og sette seg bak taxi-rattet dagen etter. Fra neste sommer gjelder det hele landet..

VG - 06 mai 20 kl. 17:00

OL-håpets maraton-hjemreise: 355 km i taxi

Etter over fire måneder i delvis isolasjon, skal Norges beste langdistanseløper og OL-maraton-håp Sondre Nordstad Moen (29) være på vei hjem fra Kenya. Første del av reiseruten: 355 kilometer i taxi..

VG - Igår: 07:53

Vurderer økonomiske krav mot Hurtigruten etter taxitransport av coronasmittede

TROMSØ (VG) Elleve sjåfører i Tromsø Taxi har måttet gå i karantene etter transport av Hurtigruten-passasjerer. Steinar Nilsen i Tromsø Taxi vurderer nå økonomiske krav mot Hurtigruten..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Regjeringen vil stramme inn

Statsminister Erna Solberg varsler mulige innstramminger ettersom smittetallene er blitt høyere. Det sa hun da hun møtte pressen for kort tid siden. Solberg sa for mange har litt for lave skuldre og at regjeringen har bestemt seg for å bremse opp for å sørge for at vi ikke må bråstoppe.

P4 - 1 time siden

40 smittetilfeller i Oslo denne uken

Det er registrert 40 nye tilfeller av koronaviruset i Oslo i løpet av de tre første dagene denne uken. Det er like mange som i hele forrige uke til sammen, opplyser Oslo kommune. Fem av de smittede har deltatt på private fester på vestkanten, mens seks er smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 1 time siden

- Ny smittebølge i Finland

Det er en ny smittebølge på vei i Finland, advarer myndighetene i landet. Hver smittede person i Finland smitter nå mer enn en person, noe som betyr at smitten er på vei opp. Helsemyndighetene omtaler i dag situasjonen som ekstremt skjør, og de varsler nye tiltak neste uke..

P4 - 1 time siden

Kan bli tropedag

Det kan bli så varmt de neste to dagene at Norge får sin første tropedag igjen på over en måned. Forrige gang det ble målt over 30 grader i Norge var 28. juni, på Værnes.

P4 - 1 time siden

- Tenk deg nøye om før du reiser

Alle som vurderer å reise til utlandet bør tenke seg nøye om. Det er den klare oppfordringen fra utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Hun sier utviklingen i flere europeiske land dessverre går i feil retning, og hun advarer om at både smittesituasjon og lokale restriksjoner kan endre seg raskt.

P4 - 1 time siden

Ingen smittet på Fridjof Nansen

Ingen om bord på Hurtigruteskipet Fridtjof Nansen er smittet av koronaviruset. Det opplyser selskapet i en pressemelding nå. Mannskap og gjester har blitt testet etter at fire i mannskapet fikk lette forkjølelsessymptomer på mandag.

P4 - 2 timer siden

Fraråder reiser til flere land

Utenriksdepartementet endrer reiserådene og fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Det blir innført karanteneplikt fra midnatt til lørdag 8. august for reiser til disse landene.

P4 - 2 timer siden

Prisene på munnbind øker

Prisene på munnbind i Norge har mer en sjudoblet seg den siste tiden. Apotekkjeden Boots opplyser til NRK at salget av munnbind har økt med 85 prosent fra juni til juli, og dette påvirker prisen. Mens en pakke med 50 munnbind før kostet 100 kroner, har dette nå steget til 790 kroner..

P4 - 2 timer siden

NHO vil ha færre på hjemmekontor

Det bør legges til rette for at flere bedrifter kan ha folk fysisk på jobb, og færre i hjemmekontor. Det mener NHO. De er innkalt til møte med helseministeren om smitteverntiltak og bruk av munnbind i dag klokken 17.

P4 - 2 timer siden

- Må ikke gå på store private fester

Oslo-borgere må ikke delta eller arrangere store private fester. Det er den klare oppfordringen fra helsebyråd Robert Steen. Fire personer i Oslo vest er smittet etter fire private fester med mange deltakere i forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt