P4 > Nyheter

Friday, 24 January, 06:35

P4 - 06 Dec 19 kl. 22:40

Taxi i grøfta etter at kunde dro i rattet

En taxi havnet i grøfta ved E18 i Bærum i kveld etter at passasjeren dro i rattet.
Taxisjåføren mistet kontrollen og kjørte ut i grøfta forteller politiet.
Passasjeren blir anmeldt. Ingen ble skadet i hendelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
E18, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Taxii , grøfta, etterat kunde , droi , rattet
Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 17:25

Gratis-taxi skal ta kvinner trygt hjem fra julebord

Et tilbud om gratis taxi for kvinner skal gjøre julebordsesongen tryggere. Natteravnene samarbeider med Oslo Taxi og har fått med seg sponsorer..

NRK - 07 Sep 19 kl. 09:20

Gratis taxi på valdagen i Raufoss

Raufoss Taxi tilbyr gratis skyss til vallokalet på valdagen, skriv Toten i dag. Dagleg leiar i Raufoss Taxi, Marlon Sveum, seier til avisa at dei ynskjer å gjere prosessen enklare for dei som treng hjelp med å komme seg til sitt nærmaste vallokale..

Klartale - 21 Oct 19 kl. 15:19

Er dette framtidens taxi?

I dag skal denne ut på prøvetur. Det er en flyvende taxi - som kan fly uten pilot..

E24 - 15 Nov 19 kl. 16:27

Gratis-taxi skal ta Oslo-kvinner trygt hjem fra julebord

Et tilbud om gratis taxi for kvinner skal gjøre julebordsesongen tryggere. Natteravnene samarbeider med Oslo Taxi og har fått med seg sponsorer..

VG - 15 Nov 19 kl. 17:39

Gratis-taxi skal ta Oslo-kvinner trygt hjem fra julebord

Et tilbud om gratis taxi for kvinner skal gjøre julebordsesongen tryggere. Natteravnene samarbeider med Oslo Taxi og har fått med seg sponsorer..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 13:31

Slutt på krav om kjentmannsprøve for å kjøre taxi i Oslo og Akershus

Nå kan borgere fra EØS-land flytte til Oslo og Akershus og sette seg bak taxi-rattet dagen etter. Fra neste sommer gjelder det hele landet..

P4 - 24 Oct 19 kl. 16:38

Dropper krav om kjentmannsprøve

Det er slutt på kravet om bestått kjentmannsprøve for å kjøre taxi i Oslo og Akershus. Og fra neste sommer gjelder lovendringen for hele landet, skriver Aftenposten. Fremover holdet det å ha tilfredsstillende vandel og god helse for å få kjøre taxi..

E24 - 05 Jan 20 kl. 16:50

Taxi-gründere ønsker lovendring velkommen: – Har ligget bakbundet og kneblet

Taxi-gründere er positive til lovendringene som implementeres i drosjenæringen i løpet av 2020. Taxiforbundet tror det vil ha store konsekvenser for forbrukere og sjåfører..

NRK - 19 Dec 19 kl. 05:22

Nye el-drosjer på Agder

Alle nye drosjer i Agder Taxi skal fra 2021 være elektriske og målet er at hele drosjeparken i 2024 skal være utslippsfri. Agder Taxi bli det første drosjeselskapet i landet som har en slik ambisiøs strategi, skriver Fædrelandsvennen fredag..

VG - 20 Sep 19 kl. 12:03

Taxi-forbundet 100 år: Løsarbeidermodellen er et angrep på den norske samfunnsmodellen

Denne helgen markerer Norges Taxiforbunds landsmøte at det er 100 år siden forbundet ble stiftet. Fra neste sommer vil taxi bli et hett politisk tema, fram til stortingsvalget i 2021..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Går av i protest mot studentkutt

To ansatterepresentanter trekker seg fra styret ved Politihøgskolen i protest mot kutt i antall studieplasser. Det skriver Khrono. Politihøgskolen vedtok onsdag å kutte antall studieplasser 550 til 400.

P4 - 1 time siden

Ingen Go-Ahead-app før til våren

Go-Ahead, som tok over driften av Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen før jul, får ikke en egen app til billettkjøp før til våren. Frem til det er de avhengige av at konkurrenten Vy tilbyr passasjerene billetter, skriver Dagsavisen. Jernbanedirektoratet har vurdert om mangelen på en billett-app kunne være i strid med avtalen, men nå sier de til avisen at de ikke vil følge opp dette..

P4 - 1 time siden

Klimatiltak uten effekt

Oslo kommune har brukt 39 millioner kroner på å bli kvitt gamle vedovner. Nå slår klimaetaten fast at ordningen knapt har hatt effekt, og at hele ordningen bør avvikles. Den begynte i 1998, siden da har kommunen gitt tilskudd til utskifting av 11 000 gamle vedovner med nye rentbrennende ovner.

P4 - 45 minutter siden

Frp-topper ville bli i regjering

Flere Frp-topper ville i utgangspunktet ikke at partiet skulle gå ut av regjeringen. Mandag annonserte partiet at de ikke lenger ser seg tjent med å være i posisjon når de ikke får gjennomslag for mer Frp-politikk. men Stortingsrepresentant Helge André Njåstad sier til VG at de hadde mye ugjort.

P4 - 45 minutter siden

Vet ikke hvor mange vindturbiner de vil ha

Hverken tilhengerne eller motstanderne av vindkraft har et klart svar på hvor mange vindturbiner de vil ha. Det er i dag rundt 800 vindturbiner i Norge, og dette er i ferd med å dobles, noe som har skapt voldsom debatt. NHO-direktør Ole Erik Almlid har sagt at vindkraft er nødvendig for å nå bærekraftsmålene, men sier til Dagsavisen at NHO ikke har noe tall på antall turbiner.

P4 - 7 timer siden

Aurora skal opptre under Oscar-utdelingen

Aurora får snart æren av å synge for verdens største filmstjerner. Sangeren fra Os, like utenfor Bergen, skal nemlig opptre på Oscar-utdelingen 9. februar, melder nettstedet Variety.

P4 - 8 timer siden

To til sykehus med knivskader

To personer har fått stikkskader og er sendt til sykehus etter å ha vært involvert i et slagsmål med kniv i Porsgrunn. Hendelsen skjedde på en privatadresse. Politiet tror flere kan ha vært involvert, og jakter på minst én person til.

P4 - 9 timer siden

Foreldrepar dømt for å ha drept barnet sitt

I Danmark er et foreldrepar i 20- og 30-årene dømt for å ha drept sin sju uker gamle datter. Obduksjonsrapporten viste at jenta hadde fått påført blant annet alvorlige bruddskader og blødninger. Foreldrene uttrykte at de ikke ønsket å bli foreldre, men nektet likevel straffskyld.

P4 - 8 timer siden

Bertheussen ser frem til rettssak

Laila Anita Bertheussen ser frem til rettssaken mot henne og er klar på å slå tilbake. Det sier hennes forsvarer, John Christian Elden. Til Dagbladet utdyper han at Bertheussen føler seg forhåndsdømt både av folk og media i en sak hun nekter all straffskyld for.

P4 - 10 timer siden

Byrådet i Bergen går av etter skandale

Byrådet i Bergen går av som følge av den såkalte Vigilo-skandalen. Fire partier sikret i kveld flertall for å stille mistillitsforslag mot skolebyråd Linn Kristin Engø som følge av håndteringen av saken. I oktober i fjor ble det kjent at kommunen gjennom appen Vigilo ga foreldre uten foreldreansvar tilgang til sensitive opplysninger om barn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt