P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 08:16

P4 - 14 Feb 20 kl. 16:18

Tatt i 172 i 110-sone

En bilfører har mistet førerkortet etter å ha blitt målt til et gjennomsnitt på 172 kilometer i timen i en 110-sone på E6 i Stange i Innlandet i ettermiddag.
Sjåføren er også anmeldt..
Les mer på P4


Les mer om:
E6, Stange, Innlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tatti , 172i , 110-sone
NRK - 04 Jan 20 kl. 05:28

18-åring tatt i 139 km/t i 60-sone

En 18-åring er fratatt førerkortet etter å ha blitt målt til 139 km/t av politiet i en 60-sone ved Avaldsnes på Karmøy i Rogaland natt til lørdag. Gutten kjørte først fra politiet, men ble funnet igjen etter kort tid, melder Sør-Vest politidistrikt..

P4 - 04 Jan 20 kl. 07:11

Tatt for råkjøring

En 18 år gammel mann ble tatt for råkjøring ved Avaldsnes på Karmøy i Rogaland i natt. Mannen ble målt til 139 kilometer i timen av politiet i en 60-sone. Han stakk av fra politiet da de forsøkte å stoppe ham, men ble funnet igjen etter kort tid, melder politiet..

NRK - 05 Feb 20 kl. 23:12

Tatt i 161 km/t i 90-sone

En mann i 20-åra er fratatt førerkortet etter råkjøring på E39 i Stavanger onsdag kveld. Mannen blei målt til 161 kilometer i timen i 90-sonen..

P4 - 04 Jan 20 kl. 14:16

Kjørte feil i 100-sone

En kvinnelig sjåfør i 70-årene kjørte i feil retning i en 100-sone på E18 på Kjellstad i Buskerud i ettermiddag. Sjåføren stoppet etter hvert bilen selv i veikanten. Kvinnens førerkort er beslaglagt..

NRK - 06 Feb 20 kl. 12:57

Dømt for sovevoldtekt

En 23 år gammel mann må sone to år og sju måneder i fengsel, etter at han hadde sex med en sovende kvinne nyttårshelgen 2018. Moss tingrett har tatt hensyn til at saken har blitt liggende hos påtalemyndigheten i over ett år..

NRK - 18 Dec 19 kl. 20:38

Kan fiske i færøysk sone

Norge har blitt enige med Færøyene om en kvoteavtale som innebærer norsk adgang i færøysk sone i 2020 også. – Kvotene som vi bytter til oss med Færøyene er viktige for norske fiskere, sier fiskeriminister Harald T. Nesvik i en pressemelding..

NRK - 30 Nov 19 kl. 14:23

– Terrordømde må sone heile straffa

Den britiske statsministeren Boris Johnson meiner terrordømde må sone heile fengselsstraffer. Det sa han då han besøkte London Bridge, der to personar blei drepne i eit angrep fredag. Gjerningsmannen var dømd for terror i 2012, og var ute på prøve..

NRK - 01 Dec 19 kl. 06:33

Johnson: Terrordømte må sone fullt

Statsminister Boris Johnson sier at terrordømte skal sone hver eneste dag av fengselsstraffen og nektes prøveløslatelse, skriver Sky News. Mannen bak London Bridge-angrepet ble løslatt etter 8 år av en dom på 16 år..

NRK - 18 Dec 19 kl. 20:38

Norske kan fiske i færøysk sone

Norge har blitt enige med Færøyene om en kvoteavtale som innebærer norsk adgang i færøysk sone også i 2020. – Kvotene som vi bytter til oss med Færøyene er viktige for norske fiskere, sier fiskeriminister Harald T. Nesvik i en pressemelding..

P4 - 19 Dec 19 kl. 14:05

Stålsett slipper å sone

Biskop Gunnar Stålsett er i Oslo Tingrett dømt til 45 dagers betinget fengsel, med en prøvetid på to år, etter at han ansatte en ureturnerbar asylsøker som renholder. Dermed trenger ikke den pensjonerte biskopen å sone i fengsel. Stålsett må også betale en bot på 10.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 45 minutter siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..

P4 - 45 minutter siden

Advarer gravide mot å fortsette med snus

Mange sliter med å droppe snusen under svangerskapet..

P4 - 1 time siden

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.

P4 - 1 time siden

Bosted påvirker matvalg

Hvor du bor i Norge påvirker hva du spiser og drikker. Det viser en oversikt fra de ulike butikkjedene i Norge som Nationen har hentet inn. Folk som bor i Innlandet spiser for eksempel mye mer pølser og ketsjup enn i resten av landet, mens risgrøt og pannekaker spises oftere til middag på landet enn i byene.

P4 - 1 time siden

Brann i Bergen sentrum

Det har begynt å brenne i et butikklokale i Strandgaten i Bergen sentrum. Det er folk som bor i samme bygg, og disse blir nå evakuert med stigebil fordi det er røyk i trappeoppgangen, ifølge Bergens Tidende. Gaten er stengt for trafikk..

P4 - 1 time siden

Styker Dark Room-etterforskningen

Vest politidistrikt styrker nå bemanningen i Dark Room-prosjektet. Sju politifolk skulle egentlig fortsette å jobbe med en av norges­historiens største overgrepssaker, men ledelsen innså kjapt at det ikke ville holde. Om kort tid vil derfor 20 politifolk jobbe for å avdekke og etterforske overgrep mot barn, skriver Bergens Tidende.

P4 - 1 time siden

Trump forventer stor velkomst

USAs president Donald Trump har store forventninger til hvordan han vil bli mottatt når han i dag innleder et to dager langs besøk i India. Presidenten sier han har hørt at millioner på millioner vil stille opp og ønske ham velkommen. Han skal også ha blitt fortalt at det blir det største arrangementet landet noensinne har hatt.

P4 - 2 timer siden

Alle flyplasser gjenåpnet utenom Tenerife

Alle flyplassene på Kanariøyene utenom Tenerife er nå gjenåpnet. Det melder flyplassoperatøren Aena. Det er likevel usikkert når flytrafikken gjenopptas.

P4 - 2 timer siden

Friske personer får forlate Wuhan

Kinesiske myndigheter vil nå la friske personer forlate Wuhan, millionbyen som er selve episenteret for utbruddet av det nye koronaviruset. Kinesiske myndigheter kunngjorde oppmykningen av smittevernet i dag. Utreisetillatelsen vil gjelde for personer som ikke er beboere i Wuhan, dersom de ikke har noen symptomer på sykdom og at de aldri har vært i kontakt med noen syke, opplyser myndighetene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt