NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 22:16

NRK - 04 Feb 19 kl. 09:25

Tatt for bombeangrep på Filippinene

Filippinsk politi har pågrepet fem personer mistenkt for å ha en rolle i bombeangrepet mot en katedral på Filippinene 27. januar. Det melder nyhetsbyrået AP. 23 personer ble drept og rundt 100 skadd i angrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinene, AP

Dele artikeln

14 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tatt, for, bombeangrep, Filippinene
NRK - 31 Dec 18 kl. 10:21

Bombeangrep på Filippinene

Minst to personer ble drept og 24 såret da en bombe eksploderte utenfor et kjøpesenter sør på Filippinene mandag, opplyser lokalt politi. Bomben var trolig gjemt i en eske som var plassert ved noen fruktboder utenfor kjøpesenteret i byen Cotabato.

NRK - 13 May 19 kl. 13:40

Dømt etter bombeangrep i Tyrkia

I Tyrkia er en mann idømt 53 livstidsdommer etter å ha blitt kjent skyldig i et bombeangrep i 2013, der 53 mennesker ble drept. Tyrkia avskaffet dødsstraff i 2004, men domstolene har tatt i bruk lange fengselsstraffer, med harde soningsforhold..

Aftenposten - 30 Oct 18 kl. 21:07

30 personer savnet etter jordskred på Filippinene

Tyfonen «Yutu» har utløst et stort jordskred på Filippinene, og myndighetene frykter at opp mot 30 personer kan være tatt av jordmassene..

NRK - 27 Jan 19 kl. 05:05

Minst 19 døde i bombeangrep

Minst 19 mennesker ble drept av to bomber som gikk av midt under gudstjenesten i en katedral i Jolo i Sulu-provinsen på Filippinene søndag. Det melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 01 Nov 18 kl. 06:53

Dødstallene stiger etter tyfonen Yutu på Filippinene

15 personer er funnet omkommet etter at tyfonen Yutu på Filippinene tidligere denne uken. De fleste ble tatt av leirskred og flom..

P4 - 09 May 19 kl. 10:40

Nordmenn siktet for overgrep på Filippinene

En mann i 30-årene fra Sørlandet er siktet for overgrep på Filippinene. Han skal ha bestilt flere direktesendte overgrep mot filippinske barn. Saken er ferdig etterforsket, og det vil i løpet av kort tid bli tatt ut tiltale i saken, opplyser Agder politidistrikt til NRK..

P4 - 09 May 19 kl. 10:40

Nordmann siktet for overgrep på Filippinene

En mann i 30-årene fra Sørlandet er siktet for overgrep på Filippinene. Han skal ha bestilt flere direktesendte overgrep mot filippinske barn. Saken er ferdig etterforsket, og det vil i løpet av kort tid bli tatt ut tiltale i saken, opplyser Agder politidistrikt til NRK..

NRK - 30 Oct 18 kl. 21:02

30 kan være tatt av jordmasser

Tyfonen «Yutu» har utløst et stort jordskred på Filippinene, og myndighetene frykter at opp mot 30 personer kan være tatt av jordmassene. Hjelpemannskaper har ikke klart å ta seg inn i området på grunn av ødeleggelsene, ifølge katastrofelederen..

Aftenposten - 29 Dec 18 kl. 06:57

Kraftig jordskjelv rystet Mindanao i Filippinene

Et jordskjelv med styrke 7,2 ble registrert lørdag ved Mindanao i Filippinene. Det ble sendt ut tsunamivarsel for Filippinene og Indonesia, som så ble avlyst..

Hegnar.no - 29 Dec 18 kl. 08:22

Kraftig jordskjelv rystet Mindanao i Filippinene

Et jordskjelv med styrke 7,2 ble registrert lørdag ved Mindanao i Filippinene. Det ble sendt ut tsunamivarsel for Filippinene og Indonesia, som så ble avlyst..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 15 minutter siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 30 minutter siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..

NRK - 45 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 1 time siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 1 time siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt