NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:23

NRK - 25 Mar 20 kl. 23:37

Tarrant erkjenner straffskyld

Den siktede, Brenton Tarrant, etter moskéterroren i Christchurch på New Zealand fjor erkjenner nå straffskyld for 51 drap, 40 drapsforsøk og for terror, opplyser politiet. Under hele etterforskningen har han nektet straffskyld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tarrant, Christchurch, New Zealand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tarrant, erkjenner, straffskyld
P4 - 26 Mar 20 kl. 05:51

Christchurch-terrorist erkjente skyld

Den siktede etter terroren i Christchurch på New Zealand fjor har snudd og erkjenner nå straffskyld for 51 drap, 40 drapsforsøk og for terror. Det opplyser politiet. 28 år gamle Brenton Tarrant fra Australia har under hele etterforskningen av masseskytingen mot to moskeer nektet straffskyld, og erkjennelsen nå kom overraskende på politiet..

NRK - 22 Jan 20 kl. 08:05

Erkjenner straffskyld

En drapsiktet 56-åring erkjenner straffskyld etter dobbeltdrapet i Bergen..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 08:02

Dobbeltdrapet i Bergen: Drapssiktet 56-åring erkjenner straffskyld

Den 56 år gamle mannen som er siktet i dobbeltdrapssaken i Bergen, erkjenner straffskyld, opplyser mannens forsvarer til NTB..

VG - 22 Jan 20 kl. 08:13

Dobbeltdrapet i Bergen: Drapssiktet 56-åring erkjenner straffskyld

Den 56 år gamle mannen som er siktet i dobbeltdrapssaken i Bergen, erkjenner straffskyld, opplyser mannens forsvarer til NTB..

Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 13:49

- Erkjenner ikke straffskyld

Den terrorsiktede kvinnen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier hennes advokat på pressemøtet. Hun godtar varetektsfengsling i fire uker..

NRK - 17 Mar 20 kl. 20:57

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept en jevnaldrende mann i Fredrikstad mandag ettermiddag, erkjenner ikke straffskyld. Drapssiktede ble avhørt tirsdag, skriver Fredriksstad Blad..

NRK - 20 Jan 20 kl. 09:23

Erkjenner ikkje straffskyld

Mannen som er sikta for drapet etter den alvorlege valden i Hov i Søndre Land fredag, erkjenner ikkje straffskyld, men samtykker til varetektsfengsling, seier advokaten til mannen..

NRK - 05 Dec 19 kl. 18:57

Lakselv: Erkjenner ikke straffskyld

31-åringen som er siktet for knivdrapet i Lakselv erkjenner ikke straffskyld, men knytter seg til hendelsen. Det ble gjennomført et avhør med siktede i går kveld..

NRK - 11 Dec 19 kl. 19:14

Erkjenner ikke straffskyld

Den ene av de tre som er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble funnet død på Regestranden, erkjenner ikke straffskyld. Det opplyser hans advokat Aleksander Steinsvåg til NRK. Mannen vil også motsette seg varetektsfengsling..

VG - 19 Jan 20 kl. 14:00

IS-kvinnen (29) erkjenner ikke straffskyld

Under en pressekonferanse søndag opplyser kvinnens forsvarer Nils Christian Nordhus at hun ikke erkjenner straffskyld. Hun vil samarbeide med PST..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 30 minutter siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 45 minutter siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 30 minutter siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 1 time siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 1 time siden

Frisør fikk 20.000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det..

NRK - 1 time siden

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

250 migranter satt i karantene

Over 250 afrikanere på vei til Europa er satt i koronakarantene i Niger etter at de ble dumpet av menneskesmuglere og overlatt til seg selv i ørkenen, nær grensen til Libya. 104 av migrantene er fra Nigeria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Sju av ti i reiselivet har stengt

Reiselivsbransjen er blant dem som er hardest rammet av koronakrisen. Sju av ti reiselivsbedrifter har måttet stenge, ifølge en undersøkelse fra NHO reiseliv blant 817 bedrifter. Ytterligere 6 prosent vil stenge i løpet av kort tid, skriver NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt