VG > Sport

Monday, 27 June, 14:39

VG - 06 mar 22 kl. 18:44

Taron Egerton kollapset på scenen

Taron Egerton, best kjent for sin rolle som Elton John i «Rocketman», besvimte mot slutten av teaterforestillingen «Cock» i London..
Les mer på VG


Les mer om:
Egerton, Elton John, London

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Taron, Egerton, kollapset, scenen
NRK - 14 maj 22 kl. 23:38

Bønn fra scenen i Eurovision

Det ukrainske bidraget i årets Eurovision Song Contest kom med en bønn om hjelp fra scenen under lørdagens finale. – Vær så snill, hjelp Ukraina og Mariupol. Det eneste jeg ber dere om, er å hjelpe Ukraina og Mariupol, sa rapper og frontfigur Oleh Psiuk i Kalush Orchestra etter framføringen.

VG - 08 mar 22 kl. 09:33

Josh Hartnett gift i hemmelighet

Skuespillerparet Josh Hartnett (43) og Tamsin Egerton (33) har holdt giftermålet hemmelig i fire måneder..

NRK - 01 nov 21 kl. 18:24

Spiller kollapset - kamp stanset

Sogndal og Stjørdals-Blink-spillerne ble sendt i garderoben etter et kvarter av førstedivisjonskampen mandag, da en spiller kollapset på banen. Spilleren som kollapset ble også fraktet av banen av ambulansepersonellet, skriver NTB..

NRK - 22 aug 21 kl. 02:33

Uvær stanset stjernekonsert i NYC

En rekke superstjerner med Bruce Springsteen og Paul Simon i spissen, skulle lørdag stått på scenen i Central Park i New York, men konserten ble stanset på grunn av kraftig uvær med lyn. Den såkalte Homecoming-konserten var ment som en feiring av at koronapandemien er på hell og at livet i New York igjen kan vende tilbake til det normale. Konserten ble avbrutt mens Barry Manilow sto på scenen.

Dagbladet - 17 okt 21 kl. 19:06

- Har spybøtte bak scenen

Artisten Ingebjørg Bratland (31) biter tennene sammen og leverer på scenen, selv om det iblant kan være vanskelig. Hun sliter i perioder med migrene..

NRK - 08 nov 21 kl. 04:55

Søksmål mot rappere etter tragedie

Rapperne Travis Scott og Drake, arrangøren Live Nation og konsertstedet saksøkes av en konsertgåer som ble skadd under den dødelige festivaltragedien i Texas. Rundt 50.000 mennesker var til stede da folkemengden begynte å dytte seg fremover mot scenen.

NRK - 28 mar 22 kl. 04:48

Will Smith fiket til komiker Chris Rock

Will Smith skapte Twitter-storm da han gikk opp på scenen og fiket til komiker Chris Rock som tullet med sveisen til Smith's kone Jada Pinkett Smith. Etter hendelsen på scenen ropte Will Smith høyt i salen gå komikeren tydelig beskjed om hva han synes om vitsingen på konas bekostning. Det var først vanskelig å avgjøre om hendelsen var planlagt, men etter reaksjonene fra prisutdelerne som kom på senere er det rimelig å anslå at reaksjonen til Smith ikke var et planlagt stunt..

Klartale - 29 apr 22 kl. 16:30

Subwoolfer håper Europa er klar for en skikkelig fest

Duoen består av to karakterer som kaller seg Jim og Keith. Torsdag møtte de presse før de skulle reise til Italia. Men det er fortsatt ukjent hvem som skjuler seg bak maskene til de to.

NRK - 04 maj 22 kl. 08:38

Skal ha blitt angrepet på scenen

Den amerikanske komikeren Dave Chappele skal ha blitt angrepet på scenen under et standup-show. Det skriver VG og TV2. VG siterer flere kjente publikummere som skal ha meldt om angrepet på Twitter.

NRK - 25 aug 21 kl. 20:58

Boligblokk kollapset i Spania

En boligblokk på tre etasjer har kollapset i byen Peniscola i Spania. Det skriver avisen El Pais. Minst to personer er fanget i ruinene av bygget som rommet omtrent 20 leiligheter..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Uvær skaper problemer for innspilling av ny NRK-serie: – Fosset inn masse vann

«Houston we have a problem», melder Herman Flesvig i en Instastory..

VG - 1 time siden

Erna Solberg om PST-vurdering: – Åpenbart tatt feil

Høyre-leder Erna Solberg sier det er viktig å se på om PST – som senest i mai vurderte at Zaniar Matapour (42) ikke hadde voldspotensiale – kunne gjort noe annerledes..

VG - 1 time siden

TV-anmeldelse «Norges sprekeste»: Eldre-oppgjøret

«Mesternes mester» for seniorer..

VG - 1 time siden

Olivia Rodrigo: – Jeg er knust og livredd

Olivia Rodrigo (19) og Lily Allen (37) overrasket i helgen med en duet av Allen-hiten «Fuck You». Den ble dedisert til medlemmer av amerikansk høyesterett..

VG - 3 timer siden

Vi skal fortsette kampen

Vi skal fortsette der festen fikk en brå slutt natt til lørdag. Vi skal være glade igjen, vi skal feire kjærligheten på nytt og på nytt, vi skal være som vi er og lage rommet større og ikke mindre..

VG - 3 timer siden

Derfor sliter Ruud på gresset

Casper Ruud (23) har levert fantastiske prestasjoner på grusen, men på gresset har han ikke lykkes. Hva er grunnen til at underlaget spiller en så stor rolle i tennis?.

VG - 3 timer siden

Samiske artister: – Får beskjed om å ikke snakke mellom låtene

To beskjeder går igjen når Risten Anine Kvernmo Gaup (32) og andre samiske artister VG har intervjuet får spilleoppdrag: Koftekrav og taleforbud..

VG - 3 timer siden

Tok med norsk kjæreste og døtrene på «Minions»-premiere

Hele familien var kledd i gult da Dolph Lundgren (64) tok med seg sin norske forlovede Emma (26) og døtrene Ida (26) og Greta (20) på filmpremiere i Los Angeles i helgen..

VG - 3 timer siden

Filipstad-ulykken: Bane Nors anke forkastet i Høyesterett

Høyesterett mener personer i Bane Nor enten hver for seg eller samlet haropptrådt uaktsomt etter at en 15 r gammel gutt døde kontakt med en kjøreledning på deres anlegg på Filipstad..

VG - 15 timer siden

Dønnum med kneet i hodet på Wahlstedt: – Unødvendig

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga - Odd 0–1) Det ble hett mellom Vålerengas Aron Dønnum og Odd-keeper Leopold Wahlstedt da førstnevnte satte kneet i hodet på kveldens matchvinner. – Om man ikke kan tåle såpass, så vet ikke jeg, mener Dønnum..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com