E24 > Økonomi

Lørdag, 26 September, 11:16

E24 - 28 jan. 20 kl. 06:12

Tar utbytte på 100 millioner i frykt for økt formuesskatt

Mediegründer og investor Trygve Hegnar tar ut 100 millioner fra eierselskapet Periscopus. Pengene utbetales til ham selv og barna og skal gå til formuesskatt..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trygve Hegnar, Periscopus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tar, utbytte, 100, millioneri , frykt, for, økt, formuesskatt
P4 - 02 april 20 kl. 08:36

DNB setter utbytte på vent

DNB bøyer av for presset fra finansmyndighetene og utsetter utbytte på grunn av koronasituasjonen. Storbanken har foreslått et utbytte på over 14 milliarder, men setter dette på vent. Finanstilsynet har oppfordret Norges banker å droppe utbytte for å styrke økonomien i den krisen norsk næringsliv står i.

P4 - 25 mars 20 kl. 13:49

- Å nekte utbytte kan være skadelig for bankene

- Det vil være svært uheldig for norske banker om de skal nektes utbytte nå. Det mener informasjonsdirektør i Finans Norge, Tom Staavi. Finanstilsynet har i et brev til Finansdepartementet bedt om en forskrift som tvinger banker og forsikringsselskaper å holde tilbake utbytte for å unngå store tap.

P4 - 29 juni 20 kl. 08:37

514 milliarder kroner i utbytte

Aksjonærene mottok et utbytte på 514 milliarder kroner i fjor. Dette er en nedgang på 7 prosent fra rekordåret 2018. Den største oppgangen i utdelt utbytte målt i kroner, etter næring, finner vi i foretak som driver med omsetning og drift av fast eiendom.

P4 - 28 juli 20 kl. 11:22

-Banker bør droppe utbytte i år

Den Europeiske sentralbanken oppfordrer banker til å droppe å betale utbytte eller bonus dette året. Årsaken er at de vil beskytte bankene mot effektene av koronaviruset. Målet er å sikre at bankene kan håndtere tap og fortsatt låne ut penger, der ber de nå bankene droppe utbytte frem til neste år, melder nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 28 jan. 20 kl. 07:22

Hegnar tar utbytte på 100 millioner i frykt for økt formuesskatt

Mediegründer og investor Trygve Hegnar tar ut 100 millioner fra eierselskapet Periscopus. Pengene utbetales til ham selv og barna og skal gå til formuesskatt..

E24 - 13 aug. 20 kl. 06:42

Ertvaag-familien har tatt ut 200 millioner i utbytte på tre år

Formuen til John Arild Ertvaag og hans familie fortsetter å vokse. I fjor fikk Camar AS et resultat på 73 millioner kroner - og på de tre siste årene har familien tatt ut et utbytte på 200 millioner kroner..

P4 - 23 april 20 kl. 08:56

Norske Skog permitterte 198 - tok ut 268 millioner i utbytte

Norske Skog har permittert 198 ansatte i Norge - samtidig får investorer i selskapet 268 millioner kroner i utbytte. Utbyttet tilsvarer en direkteavkastning på 10,7 prosent av aksjeverdien, skriver Klassekampen. Et forslag fra tillitsvalgte om å utsette utbyttet til krisen er over ble ikke hørt..

E24 - 20 feb. 20 kl. 10:48

Kjos og Kise får inn millioner i utbytte fra Bank Norwegian

De to Norwegian-kjenningene får ekstra tilskudd i kassen når Bank Norwegian betaler ut over en halv milliard i utbytte, på tross av høyere utlånstap. Egil Stenshagen og Torstein Tvenge er også blant investorene som får solid andel utbyttekroner..

NRK - 27 juli 20 kl. 04:00

Oslo kommune taper strømpenger

De lave kraftprisene gjør at Oslo kommune går glipp av 750 millioner kroner i utbytte fra Hafslund E-CO i år. I utgangspunktet hadde kommunen regnet med nær halvannen milliard i utbytte fra strømselskapet, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 27 juli 20 kl. 05:24

Rekordlave strømpriser gir enormt tap for Oslo kommune

De lave kraftprisene gjør at Oslo kommune taper enorme beløp. 750 millioner kroner taper kommunen i utbytte fra Hafslund E-CO i år, som er Norges største kraftprodusent og heleid av Oslo kommune. I utgangspunktet hadde kommunen regnet med nær halvannen milliard i utbytte fra strømselskapet, skriver Dagens Næringsliv..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Hvordan ble det toppleder av skoledropout Birgit Liodden?

Hun sluttet på skolen som 16-åring og ville aller helst jobbe med hest – leder, det skulle hun ikke bli. Shippingbransjen ville det annerledes..

E24 - 1 time siden

Ekspressbusser får mer krisestøtte – 100 nye millioner i 2021

Regjeringen blar opp 100 millioner kroner neste år og forlenger hjelpen til kriserammede ekspressbusselskaper..

E24 - 1 time siden

Danmark tilbyr seg å lede oppdrag i Hormuzstredet

Danmark ønsker å lede EUs patruljering av Hormuzstredet i Midtøsten for å sikre skipstrafikken og forebygge konflikt..

E24 - 2 timer siden

Amerikanske medier: Trump har valgt Barrett til Høyesterett

USAs president Donald Trump har bestemt seg for at han vil ha Amy Coney Barrett (48) som den nye dommeren i Høyesterett, melder flere amerikanske medier..

E24 - 2 timer siden

Undersøkelse: En av fem bekymret for privatøkonomien

850.000 nordmenn er bekymret for privatøkonomien på grunn av coronakrisen. Unge er mer bekymret enn eldre, og bekymringene er ikke grunnløse, sier økonom..

E24 - 2 timer siden

Oslo kommune får refs av Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet fant brudd på arbeidsmiljøloven i alle etater og bydeler de undersøkte i Oslo, unntatt én. Nå krever de at kommunen rydder opp..

E24 - 2 timer siden

Fortsatt ingen kontakt mellom partene – busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere..

E24 - 14 timer siden

Markant oppgang på Wall Street – tek-hopp sendte Nasdaq opp over to prosent

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Ved stenging er oppgangen markant..

E24 - 13 timer siden

Utfordrer Ap om økt eksport: – Hvor skal kraften komme fra?

Vindbransjens organisasjon Norwea utfordrer Ap på hvor de skal hente kraften til å nå målet om å øke fastlandseksporten med 50 prosent. – Mer fornybar energi, svarer Terje Aasland (Ap)..

E24 - 14 timer siden

Markant oppgang på Wall Street

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Klokken 21 er oppgangen markant..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt