P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 12:11

P4 - 19 Feb 20 kl. 08:24

Tar til motmæle etter innvandringskritikk

Frp-toppene Sylvi Listhaug og Jon Helgheim går ut mot det de kaller en «skyve-under-teppet-mentalitet» om høy kriminalitet blant innvandrere.
Det skriver VG.
Nylig fikk de kritikk fra flere hold etter å ha lagt frem en rapport fra SSB som viser at unge, mannlige innvandrere har langt flere siktelser enn øvrig ungdom i Norge.
Listhaug mener utfordringene i Sverige har blitt forverret fordi man legger lokk på slike funn.
Påstanden avvises av en svensk professor..
Les mer på P4


Les mer om:
Sylvi Listhaug, Jon Helgheim, VG, SSB, Norge, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tar, til, motmæle, etter, innvandringskritikk
Aftenposten - 18 Mar 20 kl. 16:24

OUS-ledelsen tar til motmæle mot forskerkollega

Sykehusledelsen i Oslo stiller seg ikke bak advarslene fra OUS-forsker Gunhild Alvik Nyborg..

VG - 18 Mar 20 kl. 16:29

OUS-ledelsen tar til motmæle mot forskerkollega

Sykehusledelsen i Oslo stiller seg ikke bak advarslene fra OUS-forsker Gunhild Alvik Nyborg..

VG - 03 Feb 20 kl. 20:33

Pinlig for de hemmelige tjenestene

OSLO TINGRETT (VG) Endelig forsvarer Staten seg mot anklager de egentlig ikke kan ta til motmæle mot..

E24 - 10 Feb 20 kl. 12:43

Tina Bru til motmæle mot oljeskepsis i Høyre

Tina Bru avviser at det blir store endringer når Høyre nå har overtatt Olje- og energidepartementet fra Frp. Men hun vil markere seg med å snakke mer om det grønne – og ved å forsvare oljenæringen mot de i partiet som nå vil legge kraftige bånd på den..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Flere nye døde i Spania

I Spania fortsetter dødstallet å stige kraftig. 809 personer har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet, og nå er 11.744 bekreftet døde av viruset.

P4 - 5 minutter siden

Nordmenn utsetter boligsalg

Virusutbruddet gjør at mange nordmenn nå utsetter kjøp og salg av boliger. Før utbruddet planla 12 prosent av befolkningen å kjøpe eller selge bolig de neste måneden, men nå har halvparten av dem utsatt planene, viser tall fra Poinion. Og hele seks av ti spurte tror på at boligprisfall den neste måneden.

P4 - 30 minutter siden

Mener noen skoler kan åpne før andre

- Kommunene bør selv få være med på å bestemme når skoler og barnehager kan åpne igjen. Det mener Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. De har vært stengt over hele landet i tre uker, og det er ikke bestemt hva som skjer etter påske.

P4 - 1 time siden

Nok en god Høyre-måling

Høyre har hatt kraftig fremgang på flere meningsmålinger den siste uken. Og må fosser partiet frem på en ny mpling, gjort for avisene Klassekampen og Nationen. Der går Høyre frem 5,3 prosentpoeng, og blir Norges største parti, med en oppslutning på 25,9 prosent..

P4 - 1 time siden

OPEC utsetter krisemøte

Organisasjonen for oljeproduserende land, OPEC, utsetter et krisemøte som skulle vært holdt mandag. Det utsettes i første omgang til torsdag eller fredag, fordi de trenger mer tid. På mløtet skal landene diskutere kutt i produksjonen for å hindre et ytterligere fall i oljeprisen..

P4 - 1 time siden

Kan nekte smittede med demens å gå ut

Koronasmittede med demens kan bli sperret inne på rommene sine. En institusjon på Skedsmo rapporterte nylig om en dement beboer som var smittet, og som ikke klarer å følge retningslinjene for å unngå smitte. Løsningen var å låse vedkommende inne på rommet, skriver Aftenposten.

P4 - 1 time siden

- Fire av fem uten symptomer

- Ifølge en kinesisk studie har fire av fem koronmasmittede ikke hatt symptomer i det hele tatt. Av 166 nye tilfeller som ble påvist onsdag, var 130 symptomfire, skriver tidsskriftet Biritsh medical journal. Forsker ved universitetet i Oxford, Tom Jefferson, sier dette er en liten stikkprøve, men at viruset kan være overalt, dersom dette viser seg å være tilfellet.

P4 - 2 timer siden

Siktet for uforsiktig omgang med våpen

Mannen i 50-årene som ble skutt av politiet i Sandnes i går kveld, er siktet for uforsiktig omgang med skytevåpen. Det opplyser politiet nå. Mannen er kjent for politiet fra før.

P4 - 2 timer siden

Fester flere steder i natt

Politiet flere steder i landet melder at det i natt har vært fester med mange folk. I Nordland sier politiet at det har vært fest i både garasjer og uteboder. Operasjonsleder Kjetil Kaalaas sier til Dagbladet at ti til 15 personer har vært samlet samtidig, hovedsaklig yngre mennesker, der foreldrene ikke har vært hjemme.

P4 - 2 timer siden

Ber folk gå eller sykle

Kollektivselskapet Ruter ber folk i Oslo om å gå eller sykle hvis de skal ut på tur i påsken. Mange vil være hjemme i hovedstaden i påsken, og da kan det bli trangt på buss, trikk og t-bane. Ruter opplyser at kollektivtrafikken nå primært er for de med oppgaver som er viktige for samfunnet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt