NRK > Nyheter

Fredag, 05 Mars, 05:03

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:28

Tar også hensyn til alkoholikere

– I den korte perioden med inngripende tiltak vil stengte vinmonopol skape større problemer enn åpne, sier helsedirektør Bjørn Guldvog. I tillegg til å hindre reiser, må man ta hensyn til at alkoholavhengige kan få problemer, sier han..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjørn Guldvog

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tar, også, hensyn, til, alkoholikere
NRK - 14 jan. 21 kl. 18:52

FHI tar ut ekstra vaksiner

FHI snur og tar nå ut 40.000 ekstra vaksinedoser fra lager, bekrefter FHI til NRK. Dosene var egentlig ment som en sikkerhet for at de som allerede har fått første dose også skal få dose nummer to.

E24 - 13 feb. 21 kl. 11:34

Hegreneset-beboere fortvilet over boligplaner: – Utbygger tar ikke hensyn til oss som bor her

– Vi får flere høyblokker foran stuevinduene våre og mister både sol og utsikt, sier Elin Sebjørnsen, som er en av de nærmeste naboene til Hegreneset..

VG - I førrgår: 19:09

«Farmen»-Thor etter utskjelt fest: – Beklager

– Å signalisere utad at man ikke tar hensyn til restriksjoner er dårlig og lite forbilledlig, melder Thor Haavik etter festen som nå er under politietterforskning..

NRK - 09 jan. 21 kl. 07:33

Vil ha endret skjenkestopp

Helsedirektoratets vedtak om en nasjonal skjenkestopp som ikke tar lokale hensyn er ulovlig, mener advokat Brynjar Østgård fra Tromsø. Han mener det er absurd at små utkantkommuner med lite smitte og få gjester ikke skal få lov å servere alkohol..

NRK - 22 jan. 21 kl. 19:56

– Unngå reiser til Oslo og Viken

Statsforvalteren i Innlandet anbefaler folk å unngå reiser til Viken og Oslo, av hensyn til smitteutbruddet der. De anbefaler også at besøkende fra Oslo og Viken minimerer kontakten med lokalbefolkning og andre..

NRK - 19 jan. 21 kl. 11:53

Russland setter ikke fri Navalnyj

Russland komme ikke til å ta hensyn kravet fra Vesten om å sette fri opposisjonspolitikeren Aleksej Navalny. Det sier president Vladimir Putins pressetalsmann Dmitrij Peskov. Han er også bekymret over Navalnyjs oppfordring til demonstrasjoner..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 17:21

- Ble kjeftet på av fremmede

Med drømmeforhold i skiløypene øker også konfliktnivået. Skisporet skal være for alle, og mosjonistene må ta hensyn, er beskjeden fra Skiforeningen..

NRK - 14 jan. 21 kl. 14:12

Biden får ikke ta toget

Av hensyn til sikkerheten får togentusiast og påtroppende president Joe Biden likevel ikke ta toget til Washington når han skal tas i ed neste uke. I sine 36 år som senator pendlet han med tog fra hjembyen Wilmington til den amerikanske hovedstaden..

NRK - 06 feb. 21 kl. 17:29

Advarer mot snøskred

Vest politidistrikt har lørdag mottatt flere meldinger om snøskred på vestlandet. De oppfordrer folk til å ta hensyn til varierende forhold i fjellet..

NRK - 17 feb. 21 kl. 14:10

704 personer ble tvangsreturnert

704 personer ble tvangsreturnert i januar. 587 av dem ble tvangsreturnert av hensyn til folkehelsen. Flest utlendinger ble returnert til Polen, Sverige Litauen, Romania og Danmark, viser tall fra Politiets utlendingsenhet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Michelle Obama ber om ny vallov

Tidlegare førstedame i USA, Michelle Obama, ber Senatet vedta nye vallover som skal sikre alle amerikanarar høve til å stemme ved val. Ho oppfordrar Senatet til å stanse forslag frå republikanerane som vil gjere det vanskelegare å stemme..

NRK - 10 minutter siden

307 nye smittetilfelle i Oslo

Torsdag blei det registrert 307 nye tilfelle av koronaviruset i Oslo, ifølgje kommunen sine eigne tal. Det er 137 fleire tilfelle enn snittet for dei førre sju dagane. Ei årsak til det høge talet er etterregistrering, melder VG..

NRK - 15 minutter siden

Kina vil endre vallov i Hongkong

Valsystemet i Hongkong er tema på folkekongressen i Kina som starta fredag. Det er venta at kongressen vil vedta endringar som vil gi Beijing meir kontroll over Hongkong. Folkekongressen samlar nesten 3000 delegatar frå heile Kina i ei heil veke..

NRK - 15 minutter siden

Kina vil endre valglov i Hongkong

Valgsystemet i Hongkong er tema på folkekongressen i Kina som starta fredag. Det er venta at kongressen vil vedta endringar som vil gi Beijing meir kontroll over Hongkong. Folkekongressen samlar nesten 3000 delegatar frå heile Kina i ei heil veke..

NRK - 5 timer siden

Tsunamibølger observerte

Fleire tusen menneske er evakuerte i New Zealand, Ny-Caledonia og Vanuatu etter at det er observert tsunamibølgjer frå jordskjelvet som ramma torsdag, melder AFP. Skjelvet med styrke 8,1 hadde senter ved Kermadec-øyane nord for New Zealand..

NRK - 4 timer siden

Mors barndom påverkar baby-hjernen

Amerikanske forskarar har funne ut at kvinner som har vore utsett for omsorgssvikt i barndommen, kan føre dei kjenslemessige såra vidare til ufødde barn. Studien viser at mødrene sine tidlegare opplevingar setter spor i barna sine hjernar..

NRK - 4 timer siden

Fleire nye skjelv ved New Zealand

Jordskjelva ved Kermadec-øyane nord for New Zealand fortsetter med nye kraftige skjelv i natt. Det siste døgnet er 22 større jordskjelv registrert i området. På New Zealand er det ikkje observert store bølgjer, melder avisa Dominion Post..

NRK - 3 timer siden

New Zealand avlyser tsunamivarsel

New Zealand har nedgradert tsunamivarselet og trekkjer evakueringsordren som blei send ut etter jordskjelvet i Stillehavet. Varselet blei sendt ut torsdag etter eit svært kraftig skjelv med styrke 8,1 ved Kermadec-øyane nord for New Zealand..

NRK - 2 timer siden

Ber soldatar forlate Tigray

FN og USA ber Eritrea fjerne soldatane sine frå Tigray-provinsen i Etiopia etter meldinger om krigsbrotsverk og overgrep. Kina og Russland meiner det er innblanding i dei indre tilhøva i landa. Dermed blei ikkje landa Tryggingsrådet i FN samde..

NRK - 1 time siden

Utset krisepakkevedtak i Senatet

I USA er Senatet si behandling av president Joe Biden si krisepakke på 1900 milliardar dollar, forseinka med fleire timer. Republikanarane har kravd at heile lovforslaget på over 500 sider skal lesast opp, skriv Washington Post..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt