NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

NRK - 25 Nov 17 kl. 08:01

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh, FN, Hassan Mahmood Ali, Reuters

Dele artikeln

177 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tari mot , bistand, til, rohingyaene
NRK - 18 Sep 17 kl. 07:29

MSF vil bistå rohingyaene

Leger Uten Grenser (MSF) ber Myanmar gi hjelpeorganisasjoner tilgang til delstaten Rakhine, for å kunne bistå rohingyaene i området. Rapporter forteller at landsbyer og bygninger er blitt brent ned, inkludert to klinikker som tilhører organisasjoen..

P4 - 23 Oct 17 kl. 11:32

FN: – Bangladesh trenger hjelp

- Bangladesh har et massivt behov for hjelp. Det sier FNs høykommissær for flyktninger. Flere land land og organisasjoner er i dag samlet i Sveits for å hjelpe rohingyaene som har flyktet fra Myanmar til Bangladesh.

P4 - 31 Jul 17 kl. 22:47

Tilbød bistand

Politiet i Agder ble tilbudt bistand fra Øst politidistrikt da det ble kjent at nynazister planla å marsjere i Kristiansand i helgen, men takket nei til tilbudet, skriver TV2..

NRK - 10 Sep 17 kl. 12:44

Truer med å ta bistand fra EU-land

EU-land som ikke vil delta i kvoteordningen for flyktninger, kan selv nektes annen EU-bistand, sier Tysklands forbundskansler Angela Merkeltil avisa Frankfurter Allgemeine søndag..

NRK - 31 Jul 17 kl. 22:31

Politiet takket nei til bistand

Politiet i Agder ble tilbudt bistand fra nabodistriktet da det ble kjent at nynazister planla å marsjere gjennom Kristiansand, men takket nei til tilbudet, ifølge TV 2..

Aftenposten - 17 Oct 17 kl. 21:10

Malta ber om bistand etter journalist-attentat

Malta har bedt om bistand fra amerikanske og nederlandske kriminalteknikere i jakten på dem som sto bak attentatet mot gravejournalisten Daphne Caruana Galizia..

Klartale - 24 Oct 17 kl. 08:21

Verden lover å hjelpe flyktninger

Land og organisasjoner vil hjelpe rohingyaene..

Dagbladet - 21 Sep 17 kl. 11:53

Det foregår etnisk rensing i Myanmar, men Erna er mer opptatt av mensen

Det er synd at den norske regjeringen ikke prioriterer rohingyaene når de først møter statsledere fra samtlige verdenshjørner i FNs hovedkvarter..

Dagbladet - 27 Nov 17 kl. 16:16

Selges som sexslaver og kamelryttere: - Vi lokker barna til oss med brus

I dag besøker pave Frans hjemlandet til en av verdens mest forfulgte minoriteter. Samtidig er situasjonen for rohingyaene svært kritisk i nabolandet Bangladesh..

Aftenposten - 17 Sep 17 kl. 21:15

Hvor langt skal vi la det gå i Myanmar? | Aysha Kavtarova

Norge, hovedaktøren bak fredsprisen, har et spesielt ansvar når rohingyaene undertrykkes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt