NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:39

NRK - 25 Nov 17 kl. 08:01

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh, FN, Hassan Mahmood Ali, Reuters

Dele artikeln

52 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tari mot , bistand, til, rohingyaene
NRK - 18 Sep 17 kl. 07:29

MSF vil bistå rohingyaene

Leger Uten Grenser (MSF) ber Myanmar gi hjelpeorganisasjoner tilgang til delstaten Rakhine, for å kunne bistå rohingyaene i området. Rapporter forteller at landsbyer og bygninger er blitt brent ned, inkludert to klinikker som tilhører organisasjoen..

P4 - 23 Oct 17 kl. 11:32

FN: – Bangladesh trenger hjelp

- Bangladesh har et massivt behov for hjelp. Det sier FNs høykommissær for flyktninger. Flere land land og organisasjoner er i dag samlet i Sveits for å hjelpe rohingyaene som har flyktet fra Myanmar til Bangladesh.

P4 - 31 Jul 17 kl. 22:47

Tilbød bistand

Politiet i Agder ble tilbudt bistand fra Øst politidistrikt da det ble kjent at nynazister planla å marsjere i Kristiansand i helgen, men takket nei til tilbudet, skriver TV2..

NRK - 12 Feb 18 kl. 05:09

Ni av ti positive til bistand

I en fersk SSB-undersøkelse svarer 87 prosent av oss at vi er positive til bistand til Asia, Afrika og Latin-Amerika. Aldri før har så mange støttet denne hjelpen..

Dagbladet - 12 Feb 18 kl. 07:29

Ni av ti nordmenn positive til bistand

I en fersk undersøkelse svarer 87 prosent av oss at vi er positive til bistand til Asia, Afrika og Latin-Amerika. Aldri før har så mange støttet denne hjelpen..

NRK - 10 Sep 17 kl. 12:44

Truer med å ta bistand fra EU-land

EU-land som ikke vil delta i kvoteordningen for flyktninger, kan selv nektes annen EU-bistand, sier Tysklands forbundskansler Angela Merkeltil avisa Frankfurter Allgemeine søndag..

NRK - 06 Jan 18 kl. 05:02

Kilder: USA fryser bistand

USA holder igjen en utbetaling på rundt en milliard kroner til FN-bistand til palestinske flyktninger, ifølge kilder i diplomatiet, melder Axios. En kilde i det amerikanske utenriksdepartementet avviser påstanden overfor Reuters, skriver NTB..

NRK - 31 Jul 17 kl. 22:31

Politiet takket nei til bistand

Politiet i Agder ble tilbudt bistand fra nabodistriktet da det ble kjent at nynazister planla å marsjere gjennom Kristiansand, men takket nei til tilbudet, ifølge TV 2..

Aftenposten - 17 Oct 17 kl. 21:10

Malta ber om bistand etter journalist-attentat

Malta har bedt om bistand fra amerikanske og nederlandske kriminalteknikere i jakten på dem som sto bak attentatet mot gravejournalisten Daphne Caruana Galizia..

Klartale - 30 Jan 18 kl. 08:45

Ny fare truer rohingyaene

Hundretusener av rohingyaer lever i overfylte flyktningleire i Bangladesh. Når regntiden kommer, kan situasjonen bli verre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..

NRK - 4 timer siden

Ni skolebarn døde i New Delhi

Minst ni skolebarn ble drept og 20 skadet da en bil kjørte inn i en skolegård i New Delhi i India, melder AFP. Gjerningsmannen kjørte videre etter hendelsen, sier lokalt politi. Mer enn 150.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt