NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:53

NRK - 25 Nov 17 kl. 08:01

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh, FN, Hassan Mahmood Ali, Reuters

Dele artikeln

52 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tari mot , bistand, til, rohingyaene
NRK - 18 Sep 17 kl. 07:29

MSF vil bistå rohingyaene

Leger Uten Grenser (MSF) ber Myanmar gi hjelpeorganisasjoner tilgang til delstaten Rakhine, for å kunne bistå rohingyaene i området. Rapporter forteller at landsbyer og bygninger er blitt brent ned, inkludert to klinikker som tilhører organisasjoen..

P4 - 23 Oct 17 kl. 11:32

FN: – Bangladesh trenger hjelp

- Bangladesh har et massivt behov for hjelp. Det sier FNs høykommissær for flyktninger. Flere land land og organisasjoner er i dag samlet i Sveits for å hjelpe rohingyaene som har flyktet fra Myanmar til Bangladesh.

Hegnar.no - 23 Mar 18 kl. 06:49

Mer bistand til skatteinnkreving

Én krone i bistand kan gi opptil 100 kroner i skatteinntekter i utviklingsland. Nå styrker Norad innsatsen på området..

P4 - 31 Jul 17 kl. 22:47

Tilbød bistand

Politiet i Agder ble tilbudt bistand fra Øst politidistrikt da det ble kjent at nynazister planla å marsjere i Kristiansand i helgen, men takket nei til tilbudet, skriver TV2..

NRK - 12 Feb 18 kl. 05:09

Ni av ti positive til bistand

I en fersk SSB-undersøkelse svarer 87 prosent av oss at vi er positive til bistand til Asia, Afrika og Latin-Amerika. Aldri før har så mange støttet denne hjelpen..

Dagbladet - 12 Feb 18 kl. 07:29

Ni av ti nordmenn positive til bistand

I en fersk undersøkelse svarer 87 prosent av oss at vi er positive til bistand til Asia, Afrika og Latin-Amerika. Aldri før har så mange støttet denne hjelpen..

NRK - 10 Sep 17 kl. 12:44

Truer med å ta bistand fra EU-land

EU-land som ikke vil delta i kvoteordningen for flyktninger, kan selv nektes annen EU-bistand, sier Tysklands forbundskansler Angela Merkeltil avisa Frankfurter Allgemeine søndag..

NRK - 06 Jan 18 kl. 05:02

Kilder: USA fryser bistand

USA holder igjen en utbetaling på rundt en milliard kroner til FN-bistand til palestinske flyktninger, ifølge kilder i diplomatiet, melder Axios. En kilde i det amerikanske utenriksdepartementet avviser påstanden overfor Reuters, skriver NTB..

NRK - 31 Jul 17 kl. 22:31

Politiet takket nei til bistand

Politiet i Agder ble tilbudt bistand fra nabodistriktet da det ble kjent at nynazister planla å marsjere gjennom Kristiansand, men takket nei til tilbudet, ifølge TV 2..

Aftenposten - 17 Oct 17 kl. 21:10

Malta ber om bistand etter journalist-attentat

Malta har bedt om bistand fra amerikanske og nederlandske kriminalteknikere i jakten på dem som sto bak attentatet mot gravejournalisten Daphne Caruana Galizia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 2 timer siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt