NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 05:41

NRK - 25 Nov 17 kl. 08:01

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh, FN, Hassan Mahmood Ali, Reuters

Dele artikeln

52 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tari mot , bistand, til, rohingyaene
NRK - 25 Sep 18 kl. 05:42

Øker bistanden til rohingyaene

USA øker sin bistand til de fordrevne rohingyaene med 185 millioner dollar til totalt 389 millioner. Samtidig ber USA om at flere land tar ansvar. Landets FN-ambassadør Nikki Haley kunngjorde den økte innsatsen under FNs hovedforsamling i New York..

NRK - 25 Oct 18 kl. 06:53

FN: Folkemord mot rohingyaene

Det pågår et folkemord mot rohingyaene som er igjen i Myanmar, sier lederen for en FN-støttet etterforskning. Myanmars FN-ambassadør tilbakeviser anklagene. Rundt 720.

NRK - 18 Sep 17 kl. 07:29

MSF vil bistå rohingyaene

Leger Uten Grenser (MSF) ber Myanmar gi hjelpeorganisasjoner tilgang til delstaten Rakhine, for å kunne bistå rohingyaene i området. Rapporter forteller at landsbyer og bygninger er blitt brent ned, inkludert to klinikker som tilhører organisasjoen..

NRK - 07 Jul 18 kl. 14:39

UD tilbyr bistand i redningsaksjon

UD har tilbudt thailandske myndigheter bistand til redningsaksjonen for fotballaget som sitter fast i en grotte i Thailand, opplyser Audun Halvorsen i UD. Thailandske myndigheter har svart at de per i dag ikke har behov for ytterligere bistand..

P4 - 23 Oct 17 kl. 11:32

FN: – Bangladesh trenger hjelp

- Bangladesh har et massivt behov for hjelp. Det sier FNs høykommissær for flyktninger. Flere land land og organisasjoner er i dag samlet i Sveits for å hjelpe rohingyaene som har flyktet fra Myanmar til Bangladesh.

NRK - 14 Jul 18 kl. 12:25

Vurderer bistand fra EU

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap vil se hvordan skogbrannhelikoptrene klarer seg før de ber om bistand fra vannbombefly fra EU..

Hegnar.no - 23 Mar 18 kl. 06:49

Mer bistand til skatteinnkreving

Én krone i bistand kan gi opptil 100 kroner i skatteinntekter i utviklingsland. Nå styrker Norad innsatsen på området..

P4 - 31 Jul 17 kl. 22:47

Tilbød bistand

Politiet i Agder ble tilbudt bistand fra Øst politidistrikt da det ble kjent at nynazister planla å marsjere i Kristiansand i helgen, men takket nei til tilbudet, skriver TV2..

NRK - 24 Aug 18 kl. 22:44

USA stanser bistand til palestinere

USA har besluttet å kutte over 200 millioner dollar i planlagt bistand til palestinerne, opplyser utenriksdepartementet. Beslutningen kommer etter en gjennomgang av finansieringen av prosjekter på den israelskokkuperte Vestbredden og Gazastripen..

NRK - 12 Feb 18 kl. 05:09

Ni av ti positive til bistand

I en fersk SSB-undersøkelse svarer 87 prosent av oss at vi er positive til bistand til Asia, Afrika og Latin-Amerika. Aldri før har så mange støttet denne hjelpen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 15 minutter siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 45 minutter siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike hever beredskapsnivået

Frankrike hever beredskapsnivået og sender ekstra sikkerhetsstyrker til Strasbourg etter skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept. Sikkerheten langs grensen og på julemarkeder blir skjerpet. Tusenvis under «lockout» får nå dra hjem..

NRK - 4 timer siden

Tre personar drepne i Strasbourg

Tre personar er bekrefta drepne, medan hundrevis av menneske er under såkalla lockdown etter skytinga i Strasbourg. Borgarmeister Roland Ries seier det er usikkert når dei kan gå ut. Den mistenkte gjerningsmannen er framleis på frifot..

NRK - 3 timer siden

Vil ha strengere straff for unge

Ungdomsstraff fungerer ikke for alle, mener oslopolitiet. De vil ha strengere straff og fengsel for ungdommer som gjentatte ganger begår alvorlig kriminalitet, skriver Aftenposten. Videre bør det være lettere å holde dem i varetekt, mener politiet..

NRK - 4 timer siden

Stormy Daniels må betale til Trump

Pornostjerna Stormy Daniels er dømt til å betale advokatutgiftene til Donald Trump på nesten 2,5 millioner kroner etter et søksmål ble avvist av domstolene. Retten slo fast at Twitter-meldingen Trump ble saksøkt for var en «retorisk overdrivelse»..

NRK - 4 timer siden

To pågrepet etter knivstikking

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld. Politiet melder om pågripelsen på Twitter klokken 1 natt til onsdag. De to som er pågrepet, er fra distriktet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt