NRK > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:05

NRK - 25 Nov 17 kl. 08:01

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh, FN, Hassan Mahmood Ali, Reuters

Dele artikeln

52 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tari mot , bistand, til, rohingyaene
NRK - 18 Sep 17 kl. 07:29

MSF vil bistå rohingyaene

Leger Uten Grenser (MSF) ber Myanmar gi hjelpeorganisasjoner tilgang til delstaten Rakhine, for å kunne bistå rohingyaene i området. Rapporter forteller at landsbyer og bygninger er blitt brent ned, inkludert to klinikker som tilhører organisasjoen..

P4 - 23 Oct 17 kl. 11:32

FN: – Bangladesh trenger hjelp

- Bangladesh har et massivt behov for hjelp. Det sier FNs høykommissær for flyktninger. Flere land land og organisasjoner er i dag samlet i Sveits for å hjelpe rohingyaene som har flyktet fra Myanmar til Bangladesh.

NRK - 07 Jul 18 kl. 14:39

UD tilbyr bistand i redningsaksjon

UD har tilbudt thailandske myndigheter bistand til redningsaksjonen for fotballaget som sitter fast i en grotte i Thailand, opplyser Audun Halvorsen i UD. Thailandske myndigheter har svart at de per i dag ikke har behov for ytterligere bistand..

NRK - 14 Jul 18 kl. 12:25

Vurderer bistand fra EU

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap vil se hvordan skogbrannhelikoptrene klarer seg før de ber om bistand fra vannbombefly fra EU..

Hegnar.no - 23 Mar 18 kl. 06:49

Mer bistand til skatteinnkreving

Én krone i bistand kan gi opptil 100 kroner i skatteinntekter i utviklingsland. Nå styrker Norad innsatsen på området..

P4 - 31 Jul 17 kl. 22:47

Tilbød bistand

Politiet i Agder ble tilbudt bistand fra Øst politidistrikt da det ble kjent at nynazister planla å marsjere i Kristiansand i helgen, men takket nei til tilbudet, skriver TV2..

NRK - 24 Aug 18 kl. 22:44

USA stanser bistand til palestinere

USA har besluttet å kutte over 200 millioner dollar i planlagt bistand til palestinerne, opplyser utenriksdepartementet. Beslutningen kommer etter en gjennomgang av finansieringen av prosjekter på den israelskokkuperte Vestbredden og Gazastripen..

NRK - 12 Feb 18 kl. 05:09

Ni av ti positive til bistand

I en fersk SSB-undersøkelse svarer 87 prosent av oss at vi er positive til bistand til Asia, Afrika og Latin-Amerika. Aldri før har så mange støttet denne hjelpen..

Dagbladet - 12 Feb 18 kl. 07:29

Ni av ti nordmenn positive til bistand

I en fersk undersøkelse svarer 87 prosent av oss at vi er positive til bistand til Asia, Afrika og Latin-Amerika. Aldri før har så mange støttet denne hjelpen..

NRK - 10 Sep 17 kl. 12:44

Truer med å ta bistand fra EU-land

EU-land som ikke vil delta i kvoteordningen for flyktninger, kan selv nektes annen EU-bistand, sier Tysklands forbundskansler Angela Merkeltil avisa Frankfurter Allgemeine søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..

NRK - 1 time siden

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..

NRK - 2 timer siden

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB.

NRK - 17 timer siden

Mannen reagerer raskare på nedbør

Bevegelsene ved fjellet Mannen i Rauma økte noe i natt etter litt regn som kom ved midnatt. Bevegelsene er nå 5–8 cm i øvre del og 0,5-1 cm i nedre del. Det kom mye mindre nedbør enn varslet og det meste kom som snø.

NRK - 2 timer siden

Ein alvorleg skadd etter krasj

Ein person er alvorleg skadd etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit tre ved Krøderveien i Vikersund i Buskerud. Luftambulansen er på vei til stedet, og området vil bli stengt når den skal lande i vegbana, ifølgje Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann i rekkehus i Røyk

Brannvesenet har kontroll på en brann i to boliger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud. Klokken 22.52 lørdag kveld meldte politiet at nødetatene var framme på stedet, og at brannvesenet var i gang med slukkingsarbeid..

NRK - 3 timer siden

Tyske demonstrasjoner mot Erdogan

Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer. Flere hundre demonstranter deltok i en protest lørdag i Berlin, og i Hannover var 80 personer med i en protestmarsj mot ham..

NRK - 3 timer siden

Eldre mann funnet omkommet i sjøen

En eldre mann er funnet i sjøen i havneområdet i Lillesand. Han ble erklært død av lege på stedet. Pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

En person er knivstukket i Sogndal

En person er pågrepet for å ha knivstukket en annen i Sogndal lensmannsdistrikt. Politiet rykket ut klokken 19.54.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt