P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:08

P4 - 26 Mar 20 kl. 19:51

Taper 250 millioner i måneden

Petter Stordalens hoteller taper 250 millioner kroner i måneden.
Hotellene har i tillegg ti milliarder i gjeld, skriver Dagens Næringsliv.
Stordalen sier at hvis sentre, hoteller og restauranter er stengt i uoverskuelig fremtid, er det ingen som kan overleve..
Les mer på P4


Les mer om:
Stordalens, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Taper, 250, millioneri , måneden
E24 - 26 Mar 20 kl. 18:39

Taper 250 millioner i måneden

Petter Stordalens hotellkjede Nordic Choice taper 250 millioner i måneden på coronakrisen. I tillegg eier han eiendom, en reiseoperatør og et flyselskap..

E24 - 30 Mar 20 kl. 16:23

Skyss taper 105 millioner kroner i måneden - kan få dramatiske konsekvenser for fylket

Kollektivtrafikken trenger en hjelpepakke denne uken for å unngå stans og konkurser, sier Roger Harkestad i Tide..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 09:47

Teatrene taper millioner. Mari Maurstad tar saken i egne hender: – Her er mitt bidrag

Nationaltheatret taper millioner i billettinntekter alene. Nå vurderer de digitale forestillinger. Mari Maurstad er allerede i gang..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 07:11

Bloomberg sved av 1,6 milliarder på egen kampanje den første måneden

Milliardær Michael Bloomberg brukte 180 millioner dollar den første måneden etter at han ble med i kappløpet for å bli demokratenes presidentkandidat..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 07:11

Bloomberg svidde av 1,6 milliarder på egen kampanje den første måneden

Milliardær Michael Bloomberg brukte 180 millioner dollar den første måneden etter at han ble med i kappløpet for å bli demokratenes presidentkandidat..

E24 - 01 Feb 20 kl. 08:08

Bloomberg sved av 1,6 milliarder på egen kampanje den første måneden

Milliardær Michael Bloomberg brukte 180 millioner dollar den første måneden etter at han ble med i kappløpet for å bli demokratenes presidentkandidat..

E24 - 16 Feb 20 kl. 10:49

NBA taper gigantiske summer etter Hongkong-tweet

NBA-sjef Adam Silver sier at basketballigaen taper «flere hundre millioner dollar» som følge av en klubbdirektørs Twitter-melding til demonstrantene i Hongkong..

P4 - 16 Mar 20 kl. 14:08

- Taper 500 millioner i mars

Norges idrettsforbund anslår at de vil tape 500 millioner kroner på koronakrisen bare i mars. Alt av arrangementer er avlyst i overskuelig fremtid. Nå ber forbundet om en krisepakke fra Kulturdepartementet..

VG - 16 Mar 20 kl. 13:01

Norsk idrett: – Taper 500 millioner i mars

Norges idrettsforbund ber om 500 millioner som følge av «estimert» økonomisk tap for mars måned..

VG - 14 Mar 20 kl. 11:52

Norske artister taper 200 millioner

Avlysningen av konserter og events på grunn av coronaviruset fører til et omsetningstap for flere hundre millioner kroner bare de neste to månedene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Umulig å kjøre til og fra Finnmark

Det er nå umulig å kjøre bil til og fra Finnmark. E6 over Kvænangsfjellet er nemlig stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Det vil ta tid å få biler ned av fjellet, og veien må ryddes før kolonnekjøringen kan gjenopptas, opplyser Vegtrafikksentralen..

P4 - 1 time siden

Tre koronadødsfall ved sykehjem i Oslo

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i en pressemelding nå i ettermiddag. En av beboerne bodde på Nordseterhjemmet, og de to andre på Majorstutunet bo- og behandlingssenter.

P4 - 1 time siden

Paven talte uten publikum

Selv paven går digitalt i disse dager. Palmesøndag er tradisjonelt en dag da paven holder påskens første messe. Men i år talte pave Frans uten publikum på Petersplassen.

P4 - 1 time siden

Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstituttet har oppdatert sine munnbind-anbefalinger i dag. Nå ber de alle med mistenkt eller bekreftet koronasmitte om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen at munnbind skulle brukes i møte med primærhelsetjeneste og såkalt prehospital tjeneste.

P4 - 1 time siden

Dødstallet i Storbritannia kan nå 20.000

4.943 personer er nå døde av koronaviruset i Storbritannia. Antallet døde har økt med 621 siste døgnet.

P4 - 2 timer siden

Unntas fra utreiseforbud

Helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan nå unntas fra utreiseforbudet. Det har Helse- og omsorgsdepartementet bestemt i dag. Som vi hørte på P4-nyhetene tidligere i dag, har Røde Kors og Leger Uten Grenser bedt om unntak da det nå blir stort behov for helsearbeidere i fattige land der koronasmitten begynner å bre seg..

P4 - 2 timer siden

Vil ha kompetanseheving for flere

Arbeidstakerorganisasjonene Akademikerne og NITO krever at osgå arbeidsledige akademikere skal få rett til kompetanseheving. Før helgen la regjeringen penger på bordet for at permitterte skal gjøres klare til å gå raskt tilbake i jobb etter koronakrisen. Men de som organiserer de høyest utdannede, mener permitterte også må få ta kurs som del av en akademisk grad - inntil 20 studiepoeng.

P4 - 3 timer siden

- Uaktuelt å åpne skoler nå

- Det er uaktuelt for Oslo å åpne skoler og barnehager rett etter påske. Det sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen til Aftenposten. Hun sier det ikke er trygt å åpne ennå, og mener det heller ikke er riktig av praktiske hensyn, fordi folk trenger forutsigbarhet.

P4 - 3 timer siden

WHO: - rapporter om mer vold i hjemmet

Verdens helseorganisasjon, WHO, er bekymret etter rapporter om mer vold i familier etter at virusutbruddet begynte. Her hjemme har politiet sagt at de frykter de ikke klarer å avdekke alle tilfellene av vold i nære relasjoner når folk er i karantene og har hjemmekontor. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus, sier slike saker har økt i flere land..

P4 - 3 timer siden

Vil ikke sette inn mannskaper i Oslo

Sjef for Sivilforsvaret, Tore Ketil Stårvik, vil ikke sette inn sine mannskaper i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har sagt at det er aktuelt for å sørger for at folk følger ikke bryter bestemmelsene om å holde avstand, og å ikke samles i store grupper. Stårvik sier til Forsvarets Forum at de ikke oppfatter situasjonen som kritisk og akutt, og ber Oslo kommune vurdere andre alternativer først..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt