NRK > Nyheter

Mandag, 25 Januar, 08:36

NRK - 25 nov. 20 kl. 15:11

Tankskip ødelagt i eksplosjon

Et gresk-operert tankskip fikk skroget ødelagt i en eksplosjon i en havn i Saudi-Arabia, melder det britiske sikkerhetsselskapet Ambrey onsdag. Skipet seiler under maltesisk flagg, men opereres og driftes av et gresk tankskipsselskap (Reuters)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saudi-Arabia, Ambrey

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tankskip, ødelagti , eksplosjon
NRK - 25 nov. 20 kl. 15:11

Tankskip ødelagt av mine

Et gresk-operert tankskip fikk skroget ødelagt av en mine i en Saudi-Arabisk havn, melder det britiske sikkerhetsselskapet Ambrey onsdag. Skipet seiler under maltesisk flagg, men opereres og driftes av et gresk tankskipsselskap (Reuters)..

NRK - 30 nov. 20 kl. 10:44

40 prosent av øy ødelagt

40 prosent av øya Fraser Island i Australia er ødelagt av en skogbrann som har vart i seks uker. Øya står på Unescos verdensarvliste. Mandag meldes det om en hetebølge, og temperaturen på øya ventes å stige til 34 grader på det meste..

Aftenposten - 13 des. 20 kl. 19:43

Forfang trodde han hadde ødelagt gullhåpet: – Forberedte meg på at jeg hadde ødelagt for laget

Johann Andre Forfang ble verdensmester for tredje gang søndag..

NRK - 28 nov. 20 kl. 03:24

Tre personer skadd i eksplosjon

Tre personer skal være skadd i en eksplosjon ved Skotselv i Drammen, melder Sør-Øst politidistrikt. Trolig har det vært et uhell med fyrverkeri..

VG - 28 nov. 20 kl. 03:48

Tre skadet i eksplosjon i Øvre Eiker: – Tyder på uhell med fyrverkeri

Tre personer – én mann i 20-årene og to menn i 30-årene er skadet etter en eksplosjon i Øvre Eiker kommune. Politiets bombegruppe er på vei til stedet..

NRK - 28 nov. 20 kl. 03:24

Tre personer skadet i eksplosjon

Tre personer er skadet etter en eksplosjon i Øvre Eiker kommune, melder politiet. Trolig har det vært et uhell med fyrverkeri. En er sendt på sykehus.

Aftenposten - 28 nov. 20 kl. 06:13

Tre personer skadd i eksplosjon i Øvre Eiker – bombegruppa på stedet

Tre personer er skadd i en eksplosjon ved Skotselv i Øvre Eiker kommune. Trolig var det et uhell med fyrverkeri, ifølge politiet. Bombegruppa er på stedet..

Aftenposten - 28 nov. 20 kl. 06:13

En person alvorlig skadd i eksplosjon i Øvre Eiker

Tre personer er skadd, hvorav en alvorlig, i en eksplosjon ved Skotselv i Øvre Eiker. Trolig dreier det seg om fyrverkeri..

VG - 28 nov. 20 kl. 03:48

Tre skadet etter eksplosjon – én mistenkt for tukling med fyrverkeri

En mann i 20-årene og to menn i 30-årene er skadet etter en eksplosjon i Øvre Eiker kommune natt til lørdag. Én av dem er anmeldt for å ha modifisert fyrverkeri..

NRK - 28 nov. 20 kl. 03:24

En alvolig skadet i eksplosjon

Tre personer er skadet, hvorav en alvorlig, etter en eksplosjon i Øvre Eiker kommune, melder politiet. Ulykken har skjedd innendørs i forbindelse med bruk av fyrverkeri..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nordkoreansk avhopping holdt skjult

En høytstående nordkoreansk diplomat som var fungerende ambassadør i Kuwait, har hoppet av til Sør-Korea sammen med familien. Ryu Hyun-woo ankom Sør-Korea i september 2019 og søkte umiddelbart asyl, men nyheten ble holdt hemmelig fram til nylig..

NRK - 15 minutter siden

Fraråder å reise til Oslo-regionen

Statsforvalterne i Trøndelag og Troms og Finnmark ber innbyggerne sine om å unngå å reise til kommuner Oslo-regionen. Årsaken er utbruddet av det muterte koronaviruset i Norde Follo..

NRK - 15 minutter siden

Opplever kontroll i Norde Follo

Ordfører i Norde Follo, Hanne Opdan sier de opplever å ha kontroll på utbruddet av det muterte koronaviruset i kommunen..

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot å dra til Oslo-regionen

Statsforvalteren i Trøndelag ber innbyggerne om unngå å reise til Oslo-regionen. Årsaken er utbruddet av det muterte koronaviruset i Norde Follo. Han ber også trøndere om å følge nasjonale og lokale smittevernregler ekstra godt.

NRK - 1 time siden

Nye sammenstøt mellom India og Kina

Indiske og kinesiske soldater har igjen støtt sammen langs de to landenes lange grense i Himalaya, knapt seks måneder etter at 20 indiske soldater ble drept. Det skal ha vært flere sårede på begge sider, men det er foreløpig ikke meldt om døde..

NRK - 1 time siden

Syriske fredsforhandlinger i FN

Mandag setter Syrias regjering og opposisjonen i gang en ny runde samtaler om ny grunnlov i landet. Det blir den femte runden så langt. Den nesten ti år lange borgerkrigen i Syria har krevd flere hundre tusen menneskeliv og sendt millioner på flukt..

NRK - 1 time siden

62 nye koronasmittede i Oslo

62 personer har fått påvist koronavirus i Oslo siste døgn, viser tall fra Oslo kommune. Det er 33 færre enn snittet for de sju foregående dagene, som er 95..

NRK - 1 time siden

Smitte i Moss fra Nordre Follo

Moss kommune har varslet Folkehelseinstituttet om ytterligere to smittetilfeller som kan knyttes til Nordre Follo. Det er opp til Folkehelseinstituttet å vurdere om prøvene skal analyseres for den nye muterte virusvarianten..

NRK - 1 time siden

Nedstengingen i Hongkong hevet

Myndighetene i Hongkong har hevet nedstengingen i deler av byen etter at 7000 innbyggere er testet og 13 smittetilfeller av koronavirus er påvist. Nedstengingen ble iverksatt lørdag og har blitt kritisert for å være omfattende og for lite effektiv..

NRK - 1 time siden

Konflikt over valget i Somalia

Voldelige kamper har utspilt seg mellom nasjonale styrker, og styrker fra delstaten Jubaland i en somalisk grenseby, ifølge nyhetsbyrået AP. Årsaken er en konflikt rundt det kommende valget i landet. Jubaland er blant to delstater som nekter å delta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt