P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:38

P4 - 14 Dec 19 kl. 21:32

Tankbil har veltet på E39 i Sunnfjord

En tankbil har veltet på E39 i Gloppen i Sunnfjord i Sogn og Fjordane og ligger på siden av veien.
Sjåføren er tatt hånd av luftambulanse på stedet, og er ved bevissthet.
Det var ikke farlig gods i tankbilen, og veien er nå åpnet med manuell dirigering.
Årsaken til avkjøringen er ikke kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
E39, Gloppen, Sunnfjord, Sogn, Fjordane

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tankbilhar , veltet, E39i , Sunnfjord
P4 - 21 Jan 20 kl. 14:45

Tankbil har veltet - innfører sikkerhetssone

En tankbil med oksygen har veltet i Tustna i Møre og Romsdal. Ingen personer er kommet til skade, men politiet frykter at tanken er lekk og har innført en sikkerhetssone på 100 meter på grunn av eksplosjonsfare..

P4 - 14 Dec 19 kl. 21:32

Tankbil har veltet på E39 i Nordfjord

En tankbil har veltet på E39 i Gloppen i Nordfjord i Sogn og Fjordane og ligger på siden av veien. Sjåføren er tatt hånd av luftambulanse på stedet, og er ved bevissthet. Det var ikke farlig gods i tankbilen, og veien er nå åpnet med manuell dirigering.

NRK - 02 Sep 19 kl. 07:54

Jeger i jaktulukke i Sunnfjord

Ein jeger har skote seg sjølv i låret med ei rifle i Sunnfjord i Sogn og Fjordane. Den skada er våken og medvit, og blir frakta med ambulanse til Førde sjukehus..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 12:48

Gasslekkasje fra tankbil i Vestfold. Område rundt sperret av.

Det lekker fra en tankbil med propan i Skoppum i Vestfold, melder politiet..

NRK - 18 Sep 19 kl. 11:11

Døde etter kollisjon med tankbil

En mann i 40-årene som ble hardt skadd i en kollisjon med en tankbil på E18 i Telemark i august, døde av skadene før helgen. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til Telemarksavisa. Mannen var alene i bilen da han kolliderte med tankbilen i en tunnel..

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbil av vegen i Tana

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Vegtrafikksentralen. Politiet ber om ei tryggingssone på 100 meter..

NRK - 17 Sep 19 kl. 12:46

Tankbil med lekkasje

Nødetater har rykket ut til en tankbil med propan som har lekkasje på Skoppum i Horten. Veier inn mot bilen er sperret av. Det er 300 meter sikkerhetsavstand til bilen, opplyser politiet..

P4 - 16 Dec 19 kl. 11:48

Tankbil og personbil kolliderte i Tana

En tankbil og en personbil har kollidert på fylkesvei 890 i Tana i Finnmark. Ifølge politiet er to personer involvert i hendelsen. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

P4 - 05 Nov 19 kl. 11:31

Tankbil har kjørt av veien

En tankbil med flybensin har kjørt av veien på E6 i Tana. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, opplyser Vegtrafikksentralen. Det har ikke oppstått lekkasjer som følge av hendelsen, melder politiet..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 12:48

Propanlekkasje fra tankbil på Skoppum stanset

En tankbil med en propanbeholder på ett tonn hadde tirsdag en lekkasje ved Skoppum i Vestfold. Lekkasjen ble raskt stanset..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Får ikke bruke DNA-verktøy

Et norskutviklet DNA-verktøy som har avslørt flere forbrytere i Sverige, er ikke lov å bruke i Norge. I Sverige er i dag tillatt å gjøre søk i DNA-databaser på familiemedlemmer av en mulig gjerningsperson, melder NRK. Nylig ble en voldtektsmann i Sverige avslørt etter 24 år på grunn av metoden.

P4 - 45 minutter siden

-Ikke vår oppgave å avlaste fastleger

-Det er ikke vår oppgave å avlaste fastlegene. Det sier leder for Helsesykepleierne Ann Karin Swang. Høyres Sveinung Stensland mener helsesykepleierne kan avlaste fastlegene med å skrive fraværsattester for elever på videregående skole når de nærmer seg 10 prosent fravær i et fag.

P4 - 1 time siden

Mener Nav-dommer kan være riktige likevel

En tidligere høyesterettsdommer mener NAV-sakene kan være riktige likevel. I en EØS-rettslig analyse publisert på rett24, konkluderer Karl Arne Utgård med at få eller ingen er urettmessig dømt i trygdesaken. Påtalemyndigheten har så langt avdekket at 78 personer er feilaktig dømt i det som omtales som NAV-skandalen.

P4 - 1 time siden

Ny tilsynssak mot lege i Kristiansand

Fylkeslegen har åpnet enda en tilsynssak mot sykehuset i Kristiansand og legen som granskes der. Det melder NRK. Dermed er det åpnet sju pågående tilsynssaker mot mannen som i en årrekke har utført kompliserte ortopediske operasjoner uten godkjenning.

P4 - 2 timer siden

Tar til motmæle etter innvandringskritikk

Frp-toppene Sylvi Listhaug og Jon Helgheim går ut mot det de kaller en «skyve-under-teppet-mentalitet» om høy kriminalitet blant innvandrere. Det skriver VG. Nylig fikk de kritikk fra flere hold etter å ha lagt frem en rapport fra SSB som viser at unge, mannlige innvandrere har langt flere siktelser enn øvrig ungdom i Norge.

P4 - 1 time siden

Politiaksjon på Aker Brygge

Det pågår akkurat nå en politiaksjon på Aker Brygge i Oslo. Både brannvesen, politi og ambulanse er på stedet. Ifølge operasjonsleder Tor Gulbrandsen skal det være snakk om en person de ønsker å få i trygghet, han skal ikke være noen fare for omgivelsene..

P4 - 1 time siden

Sykehusledere vet ikke hvor mange sykepleiere de trenger

Norsk Sykepleierforbund provoseres av at sykehusledere ikke vet hvor mange sykepleiere de trenger. I fjor høst konkluderte Riksrevisjonens rapport med at lederne verken vet behovet nå eller om ti år. Så smarte og dyktige folk bør vite hva de trenger for å sikre vefokningen likeverdige helsetjenester sier Sykepleierforbundet til FriFagbevegelse gjengitt i Dagsavisen i dag..

P4 - 2 timer siden

Dømt for å ha truet med sexvideo

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år for å ha filmet at han hadde sex med en 15 år yngre mann og truet med å spre filmene. Det går frem i en dom fra Agder tingrett. Mannen må også betale den fornærmede 20.

P4 - 2 timer siden

Svinebønder skal under lupen

600 svinebønder skal nå under lupen, i en ny lansomfatende tilsynskampanje fra Mattilsynet. I 2017-2018 fant tilsynet avvik hos 1550 av 189 svinebønder i Rogaland. Nå skal Mattilsynet finne ut om dyrevelferdsregelverket følges i alle typer grisebesetninger skriver Nationen.

P4 - 2 timer siden

-Helsesykepleiere bør avlaste fastlegene

La helsesykepleiere avlaste fastlegene når det kommer til å skrive ut fraværsattester på videregående skole. Det mener Høyres helsepolitiske talsmann Sveinung Stensland. Til NRK sier allmennlegeforeningen at hver fastlege får 1-2 slike henvendelser per dag, og de er frustrerte over at dette tar mye tid.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt