P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 16:38

P4 - 14 des. 19 kl. 21:32

Tankbil har veltet på E39 i Sunnfjord

En tankbil har veltet på E39 i Gloppen i Sunnfjord i Sogn og Fjordane og ligger på siden av veien.
Sjåføren er tatt hånd av luftambulanse på stedet, og er ved bevissthet.
Det var ikke farlig gods i tankbilen, og veien er nå åpnet med manuell dirigering.
Årsaken til avkjøringen er ikke kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
E39, Gloppen, Sunnfjord, Sogn, Fjordane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tankbilhar , veltet, E39i , Sunnfjord
P4 - 14 des. 19 kl. 21:32

Tankbil har veltet på E39 i Nordfjord

En tankbil har veltet på E39 i Gloppen i Nordfjord i Sogn og Fjordane og ligger på siden av veien. Sjåføren er tatt hånd av luftambulanse på stedet, og er ved bevissthet. Det var ikke farlig gods i tankbilen, og veien er nå åpnet med manuell dirigering.

P4 - 21 jan. 20 kl. 14:45

Tankbil har veltet - innfører sikkerhetssone

En tankbil med oksygen har veltet i Tustna i Møre og Romsdal. Ingen personer er kommet til skade, men politiet frykter at tanken er lekk og har innført en sikkerhetssone på 100 meter på grunn av eksplosjonsfare..

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 17:24

Tankbil veltet på E18 utenfor Mysen

E18 ved Hærland i Mysen ble stengt etter at en tankbil veltet ved 16-tiden. Ett løp er nå åpnet, mens det andre er stengt mens det ryddes opp..

Aftenposten - 25 jan. 20 kl. 23:44

15 år gammel gutt kjørte av veien i Sunnfjord

En 15 år gammel gutt kjørte lørdag kveld av veien på E39 i Sunnfjord i Sogn og Fjordane..

P4 - I førrgår: 16:48

Nytt tre har veltet

En turgåer er truffet av et tre som har veltet i Frognerparken i Oslo nå i ettermiddag. Tilstanden er så langt ikke kjent. Tidligere i ettermiddag ble en person lettere skadet da et tre veltet på grunn av kraftig vind i Slottsparken.

P4 - 03 juli 20 kl. 15:42

Bil veltet ned skråning

En bil veltet ned en 40 meter lang skråning i Sunnfjord i ettermiddag. Begge personene i bilen har kommet seg ut og er oppegående, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 02 sep. 19 kl. 07:54

Jeger i jaktulukke i Sunnfjord

Ein jeger har skote seg sjølv i låret med ei rifle i Sunnfjord i Sogn og Fjordane. Den skada er våken og medvit, og blir frakta med ambulanse til Førde sjukehus..

P4 - 12 sep. 19 kl. 22:31

1,3 millioner i lønn til varaordfører

Varaordføreren i nye Sunnfjord kommune, Jenny Følling, får 1,3 millioner kroner i lønn. Det er like mye som ordføreren i Sunnfjord og mer enn byrådslederen i Bergen, skriver NRK. Det vekker oppsikt i den nye kommunen, ettersom det i fjor ble vedtatt at varaordføreren skulle ha 30 prosents stilling.

NRK - 04 april 20 kl. 22:55

To skadd i ulykke i Sunnfjord

To personer er hentet av ambulanse etter en trafikkulykke på Riksvei 5 ved Sundafjelltunnelen i Sunnfjord. Skadeomfanget er ukjent. Tunnelen er stengt..

NRK - 26 juni 20 kl. 21:35

Bistår turfølge i Sunnfjord

Et turfølge på seks personer har gått seg vill på vei til en støl på Skålefjellet i Sunnfjord, og har kontaktet politiet. Sammen med Røde Kors og Norske redningshunder er de på vei opp for å bistå turfølge. Ingen i turfølge skal være skadet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 1 time siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 1 time siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 1 time siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.

P4 - 2 timer siden

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

P4 - 3 timer siden

Rekordmye smitte i Danmark

Aldri før har så mange fått påvist koronasmitte på ett døgn i Danmark som det siste døgnet. 589 personer er bekreftet smittet av viruset siden i går. Noe av årsaken er at det er langt flere som blir testet nå, enn i vår.

P4 - 3 timer siden

Oslo: Ingen nye tiltak nå

Det innføres ikke nye smitteverntiltak i Oslo nå. Smittetallene i hovedstaden har steget jevnt de siste ukene, og Espen Nakstad i Helsedirekoratet var i går ut og advarte om utviklingen. Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at meteren som skal være mellom folk har blitt for kort gjennom sommeren.

P4 - 3 timer siden

Ødegaard i troppen

Martin Ødegaard er tilbake i Real Madrid, etter flere sesonger på utlån, og nordmannen kan få spilletid allerede i første serierunde. For Real Madrid-trener Zinedine Zidane bekrefter at 21-åringen er i troppen til kampen mot Real Sociedad i morgen. Ødegaard har slitt med en kneskade, men nå er han altså klar til dyst mot klubben han spilte for sist sesong..

P4 - 3 timer siden

Fortsatt stor skogbrannfare

Det er fortsatt knusktørt og stor skogbrannfare på mye av Østlandet. I går varslet Meteorologisk institutt om stor fare for skogbrann østafjells, frem til det kommer nedbør av betydning, og de ber folk være forsiktige med åpen ild. Faren er størst fra Mjøsa og sør til gamle Vest-Agder fylke.

P4 - 3 timer siden

- Har rekonstruert forsvinningen

- Politiet har rekonstruert det som skjedde den dagen Anne Elisabeth Hagen forsvant, og mener de nå har en klar oversikt over hendelsesforløpet. Det melder NRK, men det vil ikke politiet bekrefte. Rekonstruksjonen er ifølge kanalen basert på funn og spor som er sikret i boligen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt