NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:27

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbil av vegen i Tana

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Vegtrafikksentralen. Politiet ber om ei tryggingssone på 100 meter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Polmak, Tana, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tankbilav , vegeni , Tana
P4 - 16 Dec 19 kl. 11:48

Tankbil og personbil kolliderte i Tana

En tankbil og en personbil har kollidert på fylkesvei 890 i Tana i Finnmark. Ifølge politiet er to personer involvert i hendelsen. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbiluhell stenger E6

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Statens vegvesen. Politiet vil ha ei tryggingssone på 100 meter..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:24

Tankbil med flybensin har kjørt av veien i Tana – sikkerhetssone på 100 meter

En tankbil med flybensin har kjørt av veien på E6 i Tana. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, opplyser Vegtrafikksentralen Nord..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 11:24

Tankbil med flybensin har kjørt av veien i Tana - sikkerhetssone på 100 meter

En tankbil med flybensin har kjørt av veien på E6 i Tana. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, opplyser Vegtrafikksentralen Nord..

P4 - 05 Nov 19 kl. 11:31

Tankbil har kjørt av veien

En tankbil med flybensin har kjørt av veien på E6 i Tana. Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter, opplyser Vegtrafikksentralen. Det har ikke oppstått lekkasjer som følge av hendelsen, melder politiet..

NRK - 06 Nov 19 kl. 05:11

E6 åpnet etter ulykke i Tana

E6 er åpnet igjen i Tana i Finnmark etter å ha vært sperret siden tirsdag formiddag. En tankbil kjørte av veien og bergingsarbeidet har pågått i nærmere 18 timer. Tankbilen er nå tømt for bensin.

NRK - 06 Nov 19 kl. 01:41

E6 fortsatt stengt ved Tana

Politiet i Finnmark opplyser at E6 ved Polmak i Tana fortsatt er stengt etter at en tankbil veltet tirsdag. Det pågår arbeid på stedet med å tømme bilen for flybensin og berge bilen. Politiet anslår at E6 fortsatt vil være stengt i et par timer..

NRK - 25 May 20 kl. 10:31

Tana på topp blant lakseelvene

Tana hamnar øvst på lista over elver der det har vorte fanga mest laks det siste tiåret, syner ei oversikt frå Statistisk sentralbyrå. I Tana har fangsten vore tett opp mot 11.000 laks i året i gjennomsnitt..

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:12

Helga Pedersen ny Tana-ordfører

Samelista i Tana gjorde helomvending kvelden før ordførervalget, og vraket samarbeidet med Senterpartiet og tre andre partier. Les mer:.

NRK - 05 Nov 19 kl. 22:18

E6-stenging i Tana tar lengre tid

Vegtrafikksentralen Nord melder at E6 fortsatt er stengt ved Polmak i Tana kommune i Finnmark. De har ennå ikke fått tømt tanken på tankbilen med flybensin som kjørte av veien tidligere i dag. Det er omkjøring via Finland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Søk i skogen etter Odin

Politiet er i dag i terrenget ved Nygårdsvollen i Malvik og leter i skogen i forbindelse med Odin-saken. Et vitne mener å ha sett 18-åringen der, men området er aldri tidligere undersøkt..

NRK - 15 minutter siden

Uro under markering i Hongkong

Politiet i Hongkong bruker pepperspray mot demonstranter som markerer årsdagen for massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing. Det får Reuters opplyst. Uro for Kinas sterkere grep i Hongkong gjør den årlige markeringen viktig for mange..

NRK - 30 minutter siden

16-åring tatt etter machete-trusler

Det var en 16 år gammel gutt som brukte kniv eller machete til å true noen ved Jordal ungdomsskole i Oslo. Politiet mistenker en konflikt i et kriminelt miljø. Ingen ble fysisk skadet.

NRK - 30 minutter siden

Ap sier ja til E18 vest for Oslo

Et klart flertall i Arbeiderpartiets stortingsgruppe går inn for ny E18 fra Lysaker til Ramstadsletta i Bærum. Det kan bety flertall når Stortinget behandler saken 18. juni, melder Budstikka.

NRK - 45 minutter siden

- Boligmarkedet tilbake etter sjokk

Koronautbruddet førte til en kortvarig nedgang i boliprisene, men i mai steg prisene kraftig igjen. Administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge sier markedet er tilbake etter korona-sjokket. Norges Banks styringsrente er null prosent..

NRK - 45 minutter siden

Ingen nye smitta i Finland

For første gong på tre månader er ingen nye koronasmitta registrert i Finland det siste døgnet. Det er første gong sidan 26. februar, seier helsestyresmaktene.

NRK - 1 time siden

20 dødsfall i Sverige, to i Danmark

I Sverige er 20 nye dødsfall knyttet til koronaviruset siste døgn. Over 1000 flere er smittet etter at det samlede tallet i går passerte 40.000.

NRK - 1 time siden

Åpner lommebøker for Biden

Uroen i USA har fått mange flere til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. Den demokratiske presidentkandidaten har til og med fått bidrag fra mange republikanere, får Reuters opplyst. President Donald Trump har fortsatt samlet inn langt mer..

NRK - 1 time siden

Tenåring siktet for menneskehandel

En gutt i tenårene er siktet for menneskehandel. Politiet mener at han har presset en jevngammel jente til å prostituere seg, melder TV2. Etterforskningen i Oslo politidistrikt begynte da de fikk en bekymringsmelding om jenta, som er fra Øst-Europa..

NRK - 1 time siden

Sterk markering i Hongkong

Tusener av mennesker har tent lys i Hongkong til minne om massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing for 31 år siden. Mange i den tidligere kolonien frykter for byens selvstyre, og det gjør markeringen av demokratiopprøret i 1989 ekstra viktig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt