NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 05:41

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:54

Tall for bygging av nye boliger:

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tall, for, byggingav , nye, boliger
NRK - 24 Oct 19 kl. 05:59

60 prosent nedgang i boligbygging

Boligbyggingen i Oslo er redusert med 60 prosent på ett år. Det viser tall fra Econ Nye Boliger, ifølge Finansavisen. Ifølge tallene er det igangsatt bygging av 900 boliger så langt i år.

NRK - 21 Jan 20 kl. 18:54

Ap vil stoppe bygging av sjøkabel

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier nei til bygging av den planlagte strømkabelen NorthConnect. Ap vil fremme et forslag om å si nei til kabelprosjektet etter at Frp gikk ut av regjeringen, melder FriFagbevegelse..

P4 - 19 Sep 19 kl. 12:18

Dømt til fengsel for bygging i strandsonen

En 48 år gammel kvinne er dømt til 21 dager ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen utenfor Grimstad. Straffen i Agder lagmannsrett er strengere enn dommen i Aust-Agder tingrett der hun ble dømt til 45 dager betinget fengsel. I følge Dagens Næringsliv er dette andre gang noen dømmes til ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen..

NRK - 26 Jul 19 kl. 11:55

Vil straffe bygging i strandsonen

Økokrim ønsker at flere kommuner skal anmelde brudd på plan- og bygningsloven. Spesielt overtramp av reglene om bygging i strandsonen. Det melder DN.

NRK - 19 Sep 19 kl. 10:58

Fengsel for bygging i strandsonen

En 48 år gammel kvinne ble i Aust-Agder tingrett dømt til 45 dagers betinget fengsel pluss bot for ulovlig bygging i strandsonen. Økokrim ville ha strengere straff og nå skjerper lagmannsretten straffen, ifølge Dagens Næringsliv..

E24 - 13 Nov 19 kl. 10:53

Fortsatt svak igangsetting av bygging av nye boliger

Hittil i år er det igangsatt bygging av 11 prosent færre boliger enn i fjor. Salget av boliger holder seg likevel stabilt..

Klartale - 19 Nov 19 kl. 09:05

USA endrer mening om Israels bygging på Vestbredden

I 40 år har USA vært imot israelsk bygging på Vestbredden. Nå har de byttet mening..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 11:11

Princess-arving dømt til ubetinget fengsel for bygging i strandsonen

Agder lagmannsrett skjerper straffen for Princess-arvingen Hanne Madsen (48) etter ulovlig bygging i strandsonen. Nå må hun i fengsel..

NRK - 19 Dec 19 kl. 01:04

Ja til 75 vindmøller i Vefsn

NVE gir grønt lys for bygging av 75 vindmøller i Vefsn i Nordland. Bygging kan begynne rett over nyttår. Reindriftsnæringa mener vindkraftverket vil føre til at Øyfjell- området blir tapt som reinbeiteland.

E24 - 24 Oct 19 kl. 19:23

Milliardær måtte stoppe bygging i strandsonen

Milliardær Johan H. Andresens eiendom på Grimsøya er igjen i søkelyset. Denne gangen handler det ikke om finansminister Siv Jensens leieavtale, men ulovlig bygging i strandsonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 1 time siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 1 time siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 2 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 3 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 3 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 7 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 3 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 3 timer siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.

NRK - 4 timer siden

Stoltenberg vil ha nedtrapping

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg tok til orde for å trappe ned konflikten i Syria i en telefonsamtale med Tyrkias utenriksminister Mevult Cavusoglu. Samtalen kom etter at flere titalls tyrkiske soldater torsdag ble drept i et angrep i Syria..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt