NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:25

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:54

Tall for bygging av nye boliger:

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tall, for, byggingav , nye, boliger
P4 - I førrgår: 12:18

Dømt til fengsel for bygging i strandsonen

En 48 år gammel kvinne er dømt til 21 dager ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen utenfor Grimstad. Straffen i Agder lagmannsrett er strengere enn dommen i Aust-Agder tingrett der hun ble dømt til 45 dager betinget fengsel. I følge Dagens Næringsliv er dette andre gang noen dømmes til ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen..

NRK - 26 Jul 19 kl. 11:55

Vil straffe bygging i strandsonen

Økokrim ønsker at flere kommuner skal anmelde brudd på plan- og bygningsloven. Spesielt overtramp av reglene om bygging i strandsonen. Det melder DN.

NRK - I førrgår: 10:58

Fengsel for bygging i strandsonen

En 48 år gammel kvinne ble i Aust-Agder tingrett dømt til 45 dagers betinget fengsel pluss bot for ulovlig bygging i strandsonen. Økokrim ville ha strengere straff og nå skjerper lagmannsretten straffen, ifølge Dagens Næringsliv..

Aftenposten - I førrgår: 11:11

Princess-arving dømt til ubetinget fengsel for bygging i strandsonen

Agder lagmannsrett skjerper straffen for Princess-arvingen Hanne Madsen (48) etter ulovlig bygging i strandsonen. Nå må hun i fengsel..

P4 - 06 Sep 19 kl. 05:53

Bygging av mur i gang

Byggingen av en ni meter høy stålkonstruksjon ved Mexico-grensa er i gang i Yuma i Arizona. Det skal bli en seksjon av muren som president Donald Trump vil ha opp. Byggearbeidet i Arizona startet umiddelbart etter at Pentagon friga penger til Trumps prosjekt.

P4 - 26 Jul 19 kl. 10:45

- Bør anmelde ulovlig bygging i strandsonen

Både Økokrim og Naturvernforbundet mener for få byggesaker anmeldes, når folk bygger ulovlig i strandsonen. I områder som indre Oslofjord er bare 30 prosent av strandsonen tilgjengelig for opphold og ferdsel. Reageres det strengt mot ulovlig bygging i strandsonen, vil det få andre til å avstå fra å begå tilsvarende straffbare handlinger, sier Hans Tore Høviskeland i Økokrim til Dagens Næringsliv..

P4 - 03 Jun 19 kl. 14:42

- Flere store veier vil begrense antall trafikkdrepte

Store nye trafikksikre veier er viktig for å få ned antall trafikkdrepte. Det mener Frps Morten Stordalen, som er første nestleder i Transport- og kommunikasjonskomiteen. Ferske tall fra Trygg Trafikk at 42 mennesker har omkommet så langt i år.

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 10:40

Analytiker ser skjær i sjøen etter DNB-tall

DNB leverte tall over forventning i andre kvartal 2019, men Carnegie ser bekymring i økte kostnader.

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 10:51

Regjeringen gir klarsignal til bygging av nytt vikingtidsmuseum på Bygdøy

Saken oppdateres..

Hegnar.no - 03 Jun 19 kl. 14:45

Scatec Solar starter bygging av anlegg

Har startet byggingen av 148-megawattprosjekt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt