Aftenposten > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:45

Aftenposten - 13 Feb 18 kl. 05:38

Talibans nestleder i Pakistan drept i droneangrep

Talibans nestleder i Pakistan skal ha blitt drept av et amerikansk droneangrep, ifølge en uttalelse fra organisasjonen Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP)..
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Pakistan, Tehrik, Taliban Pakistan, TTP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Talibans, nestlederi , Pakistan, drepti , droneangrep
Aftenposten - 13 Feb 18 kl. 05:38

Hevder Talibans nestleder i Pakistan er drept i droneangrep

Talibans nestleder i Pakistan skal ha blitt drept av et amerikansk droneangrep, ifølge en uttalelse fra organisasjonen Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP)..

Aftenposten - 13 Feb 18 kl. 05:38

Hevder Talibans nestleder er i Pakistan drept i droneangrep

Talibans nestleder i Pakistan skal ha blitt drept av et amerikansk droneangrep, ifølge en uttalelse fra organisasjonen Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP)..

NRK - 13 Feb 18 kl. 02:03

Taliban-nestleder drept i angrep

Talibans nestleder i Pakistan skal ha blitt drept av et amerikansk droneangrep, ifølge en uttalelse fra organisasjonen Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). Khalid Mehsud ska ha blitt drept i fjellområdet Waziristan i Pakistan ved daggry mandag lokal tid..

NRK - 02 Feb 18 kl. 13:44

Afghanistan kritiserer Pakistan

President i Afghanistan, Ashraf Ghani, kritiserer Pakistan etter fleire bombeangrep i Afghanistan den siste tida. I ein tale seier Ghani at Talibans sentrum er i Pakistan og krev at styresmaktene der tek konkrete grep for å kjempe mot gruppa..

NRK - 08 Apr 18 kl. 16:25

Bomber Talibans narkolaboratorier

Afganske og amerikanske fly har de første månedene i år tredoblet antall angrep på laboratorier under Talibans kontroll som brukes til å raffinere opium. Bombingen er et forsøk på å ramme Talibans inntekter..

NRK - 05 Oct 17 kl. 16:08

Selvmordsangrep i Pakistan

Minst 13 mennesker er drept i et selvmordsangrep mot en sjia-helligdom i Pakistan, opplyser pakistanske myndigheter. Angrepet skjedde torsdag ettermiddag i en avsidesliggende landsby i det sørvestre Pakistan..

P4 - 03 Feb 18 kl. 20:48

11 drept i angrep i Pakistan

Minst 11 soldater er drept i et selvmordsangrep i Pakistan. I tillegg er 13 soldater skadet, melder nyhetsbyrået Ap. Det er foreløbig ikke kjent hvem som står bak angrepet..

NRK - 24 Dec 17 kl. 08:55

Pakistan: Tre drept av veibombe

Tre soldater er drept etter at en veibombe gikk av ved byen Ghulam Khan nordvest i Pakistan, ifølge AP. Regionen var lenge under kontroll av al-Quaida og andre opprørsgrupper. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 09 Oct 17 kl. 09:13

Sjiamuslimer drept i Pakistan

Væpnede menn har drept fem personer i et angrep på en bil med sjiamuslimer i Quetta sørvest i Pakistan, opplyser lokalt politi. Ingen har sagt de står bak angrepet, men sunniekstremister angriper med jevne mellomrom Pakistans sjiamuslimske minoritet..

NRK - 19 Oct 17 kl. 18:29

Pakistansk Taliban-leder drept

Lederen for en fraksjon av Taliban i Pakistan, Umar Khalid Khorasani, er død etter skader han pådro seg i et amerikansk droneangrep på mandag. Khorasani har stått bak flere bombeangrep i Pakistan, bl. a.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 45 minutter siden

Rødt-politiker mener utdanningsdirektør brøt taushetsplikten 

Utdanningsdirektør Astrid Søgnen brøt taushetsplikten da hun omtalte personalsaken mot lektor Simon Malkenes, ifølge Rødt-politiker. Søgnen avviser påstanden..

Aftenposten - 2 timer siden

Svenskene skal hamstre til krise og krig. Nå skal også nordmenn få råd for å klare seg selv.

Vi er mer bekymret for terrorangrep enn strømbrudd. Direktoratet for sivilt beredskap mener vi vet for lite om hvordan vi skal klare oss uten strøm i tre døgn..

Aftenposten - 22 timer siden

Krenkelsens appell | Markus Jerkø

Det er ingen krenkelse når en lærer i anonymisert form kaller en spade for en spade..

Aftenposten - 10 timer siden

Sametingspresidenten: – Netthets rammer samers ytringsfrihet

Sametingspresident Aili Keskitalo mener netthets mot samer er et stort problem. Hun tror hetsen rammer samenes ytringsfrihet..

Aftenposten - 12 timer siden

Franskmann dømt for terrorplaner under fotball-EM

En franskmann er i en ukrainsk domstol dømt til seks års fengsel for planer om å utføre et terrorangrep i Frankrike under fotball-EM i 2016..

Aftenposten - 12 timer siden

Ungdomsleder om steinkasterne: – De kommer fra et miljø man ikke skulle trodd ville gjøre noe slikt

Leder Ayoub Zannachi (16) i Stovner ungdomsråd mener å vite hvem noen av ungdommene som har kastet stein er. – Jeg tror de kjeder seg og vil tøffe seg, sier han..

Aftenposten - 12 timer siden

Flyktninghjelpen: Minst 18 døde i syklon på Afrikas horn

Flom og sterk vind forårsaket av en tropisk syklon, har ført til at minst 18 mennesker har mistet livet på Afrikas horn, ifølge Flyktninghjelpen..

Aftenposten - 11 timer siden

Kun 3 av 10 UiO-studenter fullfører bachelor på normert tid

Bare hver tredje student ved Universitetet i Oslo (UiO) gjennomfører studiene på tre år. På Norges handelshøyskole (NHH) er tallet 63 prosent..

Aftenposten - 11 timer siden

Ytterligere 5.000 soldater til NATOs storøvelse i Norge

Når NATO til høsten arrangerer Trident Juncture, den største øvelsen i Norge siden den kalde krigen, kommer trolig 40.000 soldater fra 30 nasjoner..

Aftenposten - 17 timer siden

Treåring til sykehus med brannskader i Porsgrunn

En treåring er sendt til Skien sykehus med brannskader etter at det tok fyr i barnets seng. Skadene er ikke livstruende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt