NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:30

NRK - 22 Feb 20 kl. 05:23

Talibanavtale i kraft i Afghanistan

Avtalen mellom USA og Taliban om å redusere voldsbruken i Afghanistan i én uke har trådt i kraft. Avtalen trådte i kraft ved midnatt lokal tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Taliban, Afghanistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Talibanavtalei , krafti , Afghanistan
Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 07:53

Avtale mellom USA og Taliban har trådt i kraft i Afghanistan

Avtalen mellom USA og Taliban om å redusere voldsbruken i Afghanistan i én uke har trådt i kraft..

NRK - 03 Jan 20 kl. 06:42

Nettoimportør av kraft i 2019

For første gang siden 2010 importerte vi mer kraft enn vi produserte i Norge. Det viser foreløpige tall fra NVE om norsk kraftproduksjon i 2019. Tallene tilsier at Norge ender som nettoimportør av kraft med knapp margin..

P4 - 26 Dec 19 kl. 22:09

100 000 ofre i Afghanistan

Over 100 000 sivile har blitt drept eller såret i Afghanistan de siste ti årene. Det viser nye tall som FN la fram i dag, melder nyhetsbyrået AFP. FNs spesialutsending til Afghanistan sier i en uttalelse at det er med stor sorg de erkjenner at ofrene nå har passert 100 000..

P4 - 12 Feb 20 kl. 13:24

Norge vil mekle i Afghanistan

Norge og Tyskland har tilbudt seg å mekle mellom partene i Afghanistan. Det opplyste Natos generalsekretær Jens Stoltenberg på en pressekonferanse i dag. Fra før deltar USA i samtaler med Taliban for å finne en løsgning til fred i Afghanistan..

NRK - 17 Mar 20 kl. 13:59

Fransk portforbud har trådt i kraft

Det tilnærmede portforbudet trådte i kraft klokken 12 og forbyr all ferdsel utendørs, bortsett fra nødvendige ærender som matinnkjøp, legebesøk og reiser til og fra jobb for folk som ikke kan arbeide hjemmefra..

Aftenposten - 16 Dec 19 kl. 09:22

«Afghanistan Papers» vekker oppsikt: Mener USA har ført verden bak lyset i Afghanistan

Dokumentene var aldri ment for offentligheten. I 600 lekkede intervjuer forteller soldater, generaler og hjelpearbeidere i Afghanistan ærlig og brutalt om USAs krigføring..

NRK - 22 Feb 20 kl. 12:15

Avtale mellom USA og Taliban

Ved midnatt natt til lørdag lokal tid trådte avtalen mellom USA og Taliban om å redusere voldsbruken i Afghanistan i kraft. Avtalen skal vare i én uke. Hvis avtalen overholdes, er planen at en ny avtale skal signeres i slutten av februar..

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 06:24

To døde i helikopterkrasj i Afghanistan

Amerikanske styrker i Afghanistan bekrefter at to soldater er døde i en helikopterulykke..

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 11:03

Reuters: Flystyrt i Afghanistan

Et fly styrtet i Afghanistan mandag..

NRK - 17 Mar 20 kl. 09:01

Danmarks virushastelov trer i kraft

Danmarks første hastelov for å bremse spredningen av koronaviruset trer i kraft tirsdag etter å ha blitt vedtatt i Folketinget. Loven gir helse- og eldreminister Magnus Heunicke en rekke omfattende fullmakter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann tiltalt for drap i Drammen

En mann i slutten av 30-årene er tiltalt for å ha drept onkelen sin i Kinogarasjen på Bragernes i Drammen 22. oktober i fjor. Mannen er tiltalt for forsettlig drap på onkelen i 50-årene, melder Drammens Tidende..

NRK - 3 minutter siden

Mange kjæledyr døde i Pakistan

Hundrevis av innestengte katter, hunder og kaniner har dødd etter at de ble forlatt på et marked der det ble solgt kjæledyr i Karachi. Dyreaktivister har nå greid å redde dyr som har overlevd de to ukene som har gått siden markedet ble koronastengt..

NRK - 15 minutter siden

37 færre koronapasienter på sykehus

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 10 minutter siden

Eksdiktator får koronapermisjon

Tsjads eksdiktator Hissène Habré, som soner livstid for forbrytelser mot menneskeheten, har fått to måneders koronapermisjon fra fengselet. Mandag innvilget en domstol i Dakar ham permisjon fra fengselet, med henvisning til «hans alder og sårbarhet»..

NRK - 15 minutter siden

Dødstallet stiger igjen i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 743 det siste døgnet, og er dermed på vei opp igjen etter to dager med nedgang. Til sammen 140.510 har fått påvist koronavirus i Spania, og av disse er 13.

NRK - 15 minutter siden

39 færre innleggelser av koronasyke

277 pasienter har blitt lagt inn på norske sykehus med koronavirus det siste døgnet. Det er 39 færre pasienter dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

60 prosent færre SAS-passasjerer

Passasjertallet faller kraftig for SAS under koronautbruddet. I mars reiste 995.000 passasjerer med SAS.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot misbruk av ordningen

Kompensasjonsordningen for bedriftene er en tillitserklæring som de må vise seg verdige til, mener NHO. – Ingen må misbruke ordningen, både av hensyn til fellesskapet og til alle bedrifter som trenger ordningen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

NRK - 45 minutter siden

Vil «opne bygda» etter påske

Fyresdal har 1300 innbyggarar og ingen koronasmitte. No håpar dei regjeringa opnar for at kommunane sjølve kan bestemme om dei skal opne barnehagar og skular etter påske..

NRK - 45 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved SUS

En person over 80 år døde mandag som følge av koronaviruset ved Stavanger universitetssykehus. Det viser den oppdaterte statistikken fra sykehuset tirsdag, melder Aftenbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt