Klartale > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 09:39

Klartale - 28 jan. 20 kl. 08:34

Taliban hevder de skjøt ned amerikansk fly

Et amerikansk militærfly styrtet. Det skjedde øst i Afghanistan mandag..
Les mer på Klartale


Les mer om:
Afghanistan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Taliban, hevderde , skjøt, ned, amerikansk, fly
NRK - 19 nov. 19 kl. 07:44

Løslatt tre Taliban-fanger

Tre løslatte Taliban-topper har blitt fløyet fra Afghanistan til Qatar. Der skal de byttes mot en kidnappet amerikaner og australier, opplyser Taliban. Gislene er professorer ved The American University i Kabul og ble bortført av Taliban i august 2016..

P4 - 29 feb. 20 kl. 21:08

Trump vil møte Taliban-ledere

USAs president Donald Trump sier han selv vil møte Taliban-ledere i nær fremtid. I dag signerte USA og Taliban en historisk fredsavtale. Trump sier det er på tide å hente amerikanske soldater hjem, men advarte mot at USA er klare til å gå rett inn igjen dersom Taliban ikke holder sin del av avtalen..

NRK - 04 mars 20 kl. 09:37

USA angriper Taliban i Afghanistan

USA gjennomførte onsdag luftangrep mot Taliban i Helmand-provinsen, etter at Taliban gjennomførte flere angrep natt til onsdag som drepte 20 afghanske soldater og politifolk. Angrepene skjer etter at USA og Taliban signerte en fredsavtale lørdag..

P4 - 04 mars 20 kl. 09:47

USA angrep Taliban

Det ble en kortvarig overholdelse av fredsavtalen mellom USA og Taliban i Afghanistan. USA har i morgentimene gjennomført luftangrep mot Taliban i Helmand-provinsen, etter at Taliban gjennomførte flere angrep i natt - og drepte 20 afghanske soldater og politifolk. Fredsavtalen mellom de to partene ble signert lørdag..

NRK - 06 april 20 kl. 07:46

Taliban skuldar USA for avtalebrot

Avtalen som Taliban gjekk inn med USA i februar, som opnar for at USA kan trekke seg tilbake frå Afghanistan, er i ferd med å bryte saman, ifølge Taliban. Taliban skuldar USA for fleire brot på avtalen, inkludert droneangrep som har ramma sivile mål..

P4 - 17 aug. 20 kl. 15:22

Stans i løslatelser av Taliban

Løslatelsen av Taliban-fanger er nå stoppet etter at flere land har protestert mot løslatelsen. Taliban har kommet med krav om løslatelse av 5.000 fanger for å starte fredsforhandlingene med regjeringen.

P4 - 03 sep. 20 kl. 16:14

5000 Taliban-fanger sluppet fri

Afghanske myndigheter har løslatt 5000 Taliban-fanger fra fengsel. Løslatelsen er den av fredsavtalen mellom USA og terrorgruppen Taliban som ble undertegnet i februar. Taliban lovet å gå fredsforhandlinger dersom myndighetene slapp fri fangene..

P4 - 27 jan. 20 kl. 20:31

Bekrefter at amerikansk fly styrtet

Amerikanske myndigheter bekrefter at det var et amerikansk fly som styrtet i Afghanistan i dag, men nekter for at Taliban skjøt det ned. Selv har Taliban hevdet skjøt ned et amerikansk militærfly, og at alle om bord mistet livet. Tallet på omkomne er ikke kjent..

NRK - 27 jan. 20 kl. 15:25

Taliban sier de skjøt ned USA-fly

Taliban hevder overfor Reuters at de har skutt ned et amerikansk militærfly og at alle om bord er døde. Bilder på sosiale medier viser det som kan være rester av et Bombardier E-11A som USA bruker til overvåkning, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 25 mars 20 kl. 17:37

Møtes om fangeutveksling

Taliban og Afghanistans regjering skal møtes for å diskutere fangeutveksling, bekrefter afghanske tjenestemenn onsdag. USA og Taliban signerte forrige måned en avtale fangeutveksling fra Taliban og fra den afghanske regjeringen, melder AFP..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Stiller til valg for Sp

Jan Bøhler er en kjent politiker fra Arbeiderpartiet. Han stiller nå til valg for Senterpartiet i stedet..

Klartale - 45 minutter siden

Seks av ti tror det blir mer smitte med korona

Flere nordmenn sier de har tillit til at folk følger råd og regler for å hindre smitte. Samtidig tror de fleste at det vil bli mer smitte med korona..

Klartale - 45 minutter siden

Hevder Putin har ansvar for forgiftningen

Aleksej Navalnyj vil tilbake til Russland. Selv om han tror president Vladimir Putin har ansvaret for å ha forgiftet ham..

Klartale - 1 time siden

Nå skal bussene kjøre igjen

Bussjåførene slutter å streike. Fra klokken 12 torsdag går bussene igjen..

Klartale - 1 time siden

Togene står stille rundt Oslo

En jordfeil har blitt oppdaget mellom Oslo S og Nationaltheatret. Det fører til at mange tog blir forsinket og flere avganger avlyst torsdag morgen..

Klartale - 1 time siden

Nå kjører bussene igjen

Bussjåførene slutter å streike. Partene i konflikten er enige..

Klartale - 18 timer siden

– Jobbmarkedet har blitt tøffere

Innvandrerne som kom til Norge for å jobbe, sliter nå på arbeidsmarkedet. Organisasjonen Caritas forsøker å hjelpe dem som står uten arbeid i korona-tiden..

Klartale - 17 timer siden

Martinsen vil bare ha morsom sesong

Han er tilbake på Lillehammer etter åtte år som proff i utlandet. Nå gleder han seg til årets sesong i norsk ishockey skal starte..

Klartale - 18 timer siden

Nynazister med aksjon ved synagoge i Oslo

Mandag feiret norske jøder yom kippur. I Oslo hadde en gruppe nynazister en aksjon utenfor synagogen..

Klartale - 19 timer siden

Nå skal de prøve å løse buss-streiken

Over 8.000 bussjåfører er i streik rundt om i landet. Nå skal partene prøve å finne en løsning hos Riksmekleren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt