NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 23:05

NRK - 10 Aug 18 kl. 21:43

Takket nei til PST-brifer før tur

Per Sandberg takket nei til PST-brifer før han reiste til Kina og Russland i 2016, 2017 og 2018, ifølge TV2. PST har vært bekymret for økt spionasje fra Kina og Russland, og gir tilbud om råd til regjeringsmedlemmer som skal til høyrisikoland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandberg, PST, Kina, Russland, TV2

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Takket, nei, til, PST-brifer, før, tur
NRK - 31 Aug 19 kl. 18:22

Prinsessen takket familien

Prinsesse Ingrid Alexandra takket i sin konfirmasjonstale foreldrene for en god oppvekst, dronningen for nattahistorier, kongen for selfier og mormoren for vafler. Hun takket også sine søsken og familiens hunder Milly Kakao og Muffins Kråkebolle.

Aftenposten - 15 May 20 kl. 11:00

Ville spille for Vipers: – Jeg takket nei til store klubber

Jeanett Kristiansen (27) forteller at hun takket nei til europeiske storklubber før hun takket ja til å bli Vipers-spiller igjen..

NRK - 13 May 18 kl. 18:37

Netanyahu takket president Trump

Israels statsminister Benjamin Netanyahu takket USAs president Donald Trump for vennskap og framsynthet, da han talte i dag. Han takket også Trumps datter og svigersønn som er i Jerusalem i anledning av at USA i morgen åpner ambassade i byen..

Hegnar.no - 05 May 19 kl. 07:36

Per Sandberg offisielt takket av fra Frp

Under landsmøtemiddagen til Fremskrittspartiet på Gardermoen ble tidligere nestleder og statsråd Per Sandberg hedret og takket for sin innsats for partiet..

VG - 19 Apr 18 kl. 12:09

Johaug kjempet mot tårene da hun takket Bjørgen

ØKERN (VG) Therese Johaug (29) takket en rekke nære støttespillere nå som hun er dopingdommen hennes er ferdigsonet. Men det ble helt spesielt da hun dro frem navnet på én lagvenninne..

NRK - 11 Aug 18 kl. 01:46

Benekter å ha takket nei til PST

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) benekter i en sms til NTB å ha takket nei til sikkerhetssamtaler med PST før fire turer til Kina og Russland, slik TV 2 meldte fredag kveld. «Utrolig, hvor tar de det fra???» skriver han i en tekstmelding til NTB..

NRK - 01 Aug 18 kl. 16:52

Takket for innsatsen

Statsminister Erna Solberg besøkte i dag representanter for de mange som har kjempet mot skogbrannene i sommer. Der takket hun dem alle for innsatsen. Bare i Telemark har det vært 171 skogbranner siden begynnelsen av mai..

NRK - 31 May 18 kl. 23:18

– Takket ja til Russland-samtaler

Da Russlands utenriksminister Sergej Lavrov møtte Nord-Koreas leder Kim Jong-un i Pyongyang torsdag, inviterte han Kim til Moskva. Ifølge nyhetsbyrået Reuters skal den nordkoreanske lederen ha takket ja til invitasjonen..

NRK - 03 Apr 19 kl. 17:41

Takket USA for kampen mot IS

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg takket USA for ledelsen i kampen mot terrorregimet til IS i Syria og Irak. – Uten USAs ledelse og vår kollektive innsats, hadde ikke millioner vært frigjort, sa han..

Aftenposten - 30 Jan 20 kl. 14:05

Talent takket nei til Start

Ole Didrik Blomberg (19) har takket nei til et kontraktstilbud fra Start. Han tror mulighetene til å utvikle seg videre er best hos Åsane..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 1 time siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 1 time siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 2 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 2 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 2 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 2 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 3 timer siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 3 timer siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt