NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:18

NRK - 14 Apr 19 kl. 02:16

Takker vitner etter pågripelse

Politiet forteller at gode vitneobservasjoner var grunnen til at de kunne oppklare saken i Sandefjord raskt. En kvinne i 50-årene ble påkjørt på en gangvei, og døde. Bilføreren stakk av, men meldte seg lørdag ettermiddag. Han er siktet uaktsomt drap..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Takker, vitner, etter, pågripelse
VG - 13 Apr 19 kl. 22:49

Politiet takker Tommy (26) etter Sandefjord-pågripelse

Tommy Hole Kristiansen (26) var ute og satte opp et gjerde da han så en bil komme i rasende fart. Han ble så provosert at han noterte registreringsnummeret..

NRK - 08 Mar 19 kl. 09:20

Ønsker kontakt med hatkrim-vitner

Vitner til at en gravid kvinne ble spyttet på og hetset på grunn av hennes etnisitet i Oslo i forrige uke, bes ta kontakt med politiet. Hendelsen skjedde i Lakkegata/Breigata 27. februar kl.

NRK - 09 Feb 19 kl. 06:55

Prinsesse takker for støtte

Thailands prinsesse Ubolratana takker i et innlegg på Instagram thaier for støtte etter at hun annonserte at hun stiller som statsministerkandidat i valget i mars, skriver .Bankok-avisa The Nation..

NRK - 09 Feb 19 kl. 06:55

Thai-prinsesse takker for støtte

Thailands prinsesse Ubolratana takker i et innlegg på Instagram thaier for støtte etter at hun annonserte at hun stiller som statsministerkandidat i valget i mars, skriver .Bankok-avisa The Nation..

P4 - 08 May 19 kl. 20:14

Takker sykehus etter rabies-dødsfall

Familien til kvinnen som døde av rabies mandag takker nå Førde sentralsykehus for omsorgen for dem som pårørende. Det melder NRK. Kvinnen i 20-årene jobbet selv på sykhehuset, og ble smittet av sykdommen på reise i Asia.

NRK - 24 Mar 19 kl. 14:41

Solberg takker redningsmannskaper

Statsminister Erna Solberg takker redningsmannskaper og frivillige for innsatsen etter at cruiseskipet Viking Sky kom i havsnød i Hustadvika i går..

NRK - 10 Aug 19 kl. 08:40

Ønsker å komme i kontakt med vitner

Politiet ønsker kontakt med vitner etter en dødsulykken der en kvinne i 30-årene omkom på Notodden i går kveld. – Vi ønsker å snakke med vitner som kan ha sett en grønnfarget Mitsubishi Space Wagon forut for ulykken, sier politiet til NRK..

P4 - 31 Jul 19 kl. 09:55

Ber vitner ta kontakt

Politiet ber eventuelle vitner ta kontakt som kan ha sett noe etter at det ble avfyrt skudd mot en bolig i Bjerke i Oslo i natt. En person er pågrepet, men han er ikke avhørt ennå. Flere har hørt skudd, men per nå er det ingen vitner til hendelsen, ifølge politiet.

NRK - 08 Mar 19 kl. 14:34

Grande takker #metoo-varslere

Likestillingsminister Trine Skei Grande (V) takker alle som sto fram med sine historier om seksuell trakassering etter #metoo da hun åpnet Venstres landsmøte på kvinnedagen. – Til helsike med alle dem som kjemper mot dere, la hun til..

NRK - 01 Jun 19 kl. 05:06

Nye vitner meldt seg i Frantzen-sak

Nye vitner har meldt seg for politiet etter at de gjorde søk på en gravplass tidligere i år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Gjør livet lettere for bedrifter

Regjeringen foreslår ulike tiltak som skal gjøre det lettere for små og store bedrifter. Tiltakene handler om å innføre raskere nettbasert rapportering og forenklinger av lover og regler, og skal føre til store kostnadsbesparelser, melder NTB..

NRK - 5 minutter siden

Dømt for knivangrep på golfbane

En mann er dømt til livsvarig fengsel for drapet på den 22 år gamle talentfulle spanske golfspilleren Celia Barquin Arozamena. Den spanske jente ble knivstukket ute på en golfbane i Iowa i USA i fjor, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Journalist drept i Mexico

En 42 år gammel journalist er funnet drept i Mexico. Mannen er den tidende journalisten som er drept i landet i år. Han ble funnet drept lørdag, trolig knivstukket, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Risikerer fengsel for hatytringer

Torsdag starter rettssaken mot en 60 år gammel mann, som er tiltalt for å ha kommet en rekke truende og hatefulle ytringer mot tidligere AUF-leder Mani Hussaini, skriver NTB. Mannen risikerer tre års fengsel..

NRK - 30 minutter siden

80 millioner til brannslukking

Det brasilianske finansdepartementet har bevilget 38 millioner real (BRL), tilsvarende rundt 84 millioner kroner, til forsvaret i kampen mot brannene som herjer i regnskogen, skriver Globo..

NRK - 1 time siden

Moskus langs vegen – kjør forsiktig

Tidlig lørdag kveld ble det observert moskus langs Rondanevegen på Otta. Politiet ber folk ta kontakt dersom de oppdager flere moskus i området. Det kan være ekstra lurt å kjøre forsiktig på denne veistrekningen..

NRK - 45 minutter siden

SV-politiker drapstruet på stand

SV-politiker, Hermann Mathisen, ble drapstruet på stand lørdag formiddag. – Mannen sa at han skulle hjem og hente våpen, og så komme tilbake og skyte ham, forteller Rakel Olsen i Nordkapp SV til iFinnmark..

NRK - 45 minutter siden

«Lizzie McGuire» gjør comeback

Hillary Duff gjør comeback i sin gamle rollefigur "Lizzie McGuire" i ny serie. Serien føyer seg inn i rekken med nyversjoner fra Disney, som skjer i forbindelse med deres nye streamingtjeneste Dinsney+..

NRK - 1 time siden

Anmeldt for falukorv-overgrep

En mann i Borås øst for Göteborg i Sverige er anmeldt for å ha utført seksuelle handlinger med den svenske pølsedelikatessen falukorv på offentlig sted. Det skriver avisa Borås Tidning..

NRK - 1 time siden

To drept av tigere i Nepal

To personer, en 71 år gammel mann og en 56 år gammel kvinne, er drept av ville tigre nær en nasjonalpark sørvest i Nepal, opplyser viltvokterne i parken. Nepal er hjem for 235 ville tigre, og det er ikke uvanlig at de kan angripe mennesker. (NTB).
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt