NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:29

NRK - 14 Apr 19 kl. 02:16

Takker vitner etter pågripelse

Politiet forteller at gode vitneobservasjoner var grunnen til at de kunne oppklare saken i Sandefjord raskt. En kvinne i 50-årene ble påkjørt på en gangvei, og døde. Bilføreren stakk av, men meldte seg lørdag ettermiddag. Han er siktet uaktsomt drap..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Takker, vitner, etter, pågripelse
VG - 13 Apr 19 kl. 22:49

Politiet takker Tommy (26) etter Sandefjord-pågripelse

Tommy Hole Kristiansen (26) var ute og satte opp et gjerde da han så en bil komme i rasende fart. Han ble så provosert at han noterte registreringsnummeret..

NRK - 08 Mar 19 kl. 09:20

Ønsker kontakt med hatkrim-vitner

Vitner til at en gravid kvinne ble spyttet på og hetset på grunn av hennes etnisitet i Oslo i forrige uke, bes ta kontakt med politiet. Hendelsen skjedde i Lakkegata/Breigata 27. februar kl.

NRK - 09 Feb 19 kl. 06:55

Prinsesse takker for støtte

Thailands prinsesse Ubolratana takker i et innlegg på Instagram thaier for støtte etter at hun annonserte at hun stiller som statsministerkandidat i valget i mars, skriver .Bankok-avisa The Nation..

NRK - 09 Feb 19 kl. 06:55

Thai-prinsesse takker for støtte

Thailands prinsesse Ubolratana takker i et innlegg på Instagram thaier for støtte etter at hun annonserte at hun stiller som statsministerkandidat i valget i mars, skriver .Bankok-avisa The Nation..

P4 - 08 May 19 kl. 20:14

Takker sykehus etter rabies-dødsfall

Familien til kvinnen som døde av rabies mandag takker nå Førde sentralsykehus for omsorgen for dem som pårørende. Det melder NRK. Kvinnen i 20-årene jobbet selv på sykhehuset, og ble smittet av sykdommen på reise i Asia.

NRK - 24 Mar 19 kl. 14:41

Solberg takker redningsmannskaper

Statsminister Erna Solberg takker redningsmannskaper og frivillige for innsatsen etter at cruiseskipet Viking Sky kom i havsnød i Hustadvika i går..

NRK - 08 Mar 19 kl. 14:34

Grande takker #metoo-varslere

Likestillingsminister Trine Skei Grande (V) takker alle som sto fram med sine historier om seksuell trakassering etter #metoo da hun åpnet Venstres landsmøte på kvinnedagen. – Til helsike med alle dem som kjemper mot dere, la hun til..

NRK - 16 Mar 19 kl. 03:50

Kjører inn vitner i minibuss

Politiet har rekvirert en minibuss og fraktet i underkant av ti vitner til politistasjonen etter knivstikkingen i Skien. Det skal være personer som var involvert i slagsmålet, i tillegg til forbipasserende. Ingen er så langt pågrepet..

VG - 12 May 19 kl. 09:20

Dansk milliardærpar takker for omsorgen etter at de mistet tre barn

Den danske milliardæren Anders Holch Povlsen og hans kone Anne takker for all omsorg og støtte etter at de mistet tre av barna sine i terroren på Sri Lanka i påsken..

NRK - 10 May 19 kl. 18:13

Avhører vitner etter trussel

Politiet avhører vitner og etterforsker en trussel om skoleskyting i Rana kommune fredag, men ingen er så langt mistenkt eller pågrepet, skriver NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bankmann sikta i USA

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innverknad i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til dåværande valkampsjef Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

NRK - 15 minutter siden

Bankmann sikta for mutingar

Ein bankmann tilsett i The Federal Savings Bank i Chicago er sikta for å forsøke å kjøpe seg innflytelse i Det kvite hus, gjennom å tilby risikable lån til Paul Manafort. Manafort er for tida fengsla for skatte- og banksvindel..

NRK - 15 minutter siden

Ber om 34,5 millioner kroner ekstra

Rådmannen i Skedsmo ber om 34,5 millioner kroner ekstra til håndtering av det nedlagte søppeldeponiet, ifølge RB. 25 millioner kroner skal gå til oppgradering av området og ni millioner til oppfølging av tiltak og andre forhold rundt deponiet..

NRK - 1 time siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 1 time siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 2 timer siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 2 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..

NRK - 3 timer siden

FN til Norge: Hent IS-barna hjem

Lederen for FNs barnefond, Henrietta Fore, ber om at de norske barna får en trygg og verdig retur til Norge. Minst 11 barn med norsk tilknytning befinner seg i flyktningleiren Al Hawl, som ligger nordøst i Syria..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt