Dagbladet > Nyheter

Thursday, 02 April, 14:39

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Giske, Hadia Tajik, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tajiks, nye, våpendrager, heller, bensin, Giske-bålet
VG - 10 Aug 19 kl. 07:38

Hadia Tajiks meningspoliti

Det er en usedvanlig dårlig idé at politiet på egen hånd skal straffe ytringer, slik Ap ønsker. Rasismen bekjempes best i det åpne rom..

P4 - 04 Dec 19 kl. 09:21

1 av 3 vil heller ha Vedum enn Støre

1 av 3 nordmenn vil heller ha Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister ved et regjeringsskifte enn Ap-leder Jonas Gahr Støre. Det viser en ny måling Respons Analyse har gjort for VG. Selv om mange heller mot Vedum, er Støre er likevel mest populær med 44 prosent.

VG - 16 Dec 19 kl. 16:11

Ha heller krattskam enn kjøttskam!

Skal vi absolutt kjenne på skam over noko, er det heller av at vi lar krattet eta seg innover verdifull dyrkamark enn at vi sjølve et kjøtt..

NRK - 06 Nov 19 kl. 17:18

Tajik får ny rådgiver

Ap-nestleder Hadia Tajiks rådgiver Edina Ringdal slutter for å begynne i NHO. Samtidig er Jorid Juliussen Nordmelan fra Namsos ansatt som ny rådgiver for Tajik. Nordmelan kommer fra First House og starter i jobben på Stortinget allerede på mandag..

Aftenposten - 09 Mar 20 kl. 18:45

Norske stjerner dropper verdenscupfinalen – satser heller på Birken

Tre av de største norske langrennsprofilene dropper å reise til verdenscupavslutningen. De går heller Birkebeinerrennet neste helg..

NRK - 14 Dec 19 kl. 12:18

– Vil heller fly i en krigssone

Tre måneder etter at Babcock overtok ambulanseflygingen for Helse Nord, sa legen opp jobben sin i protest. I oppsigelsesbrevet skriver legen at han heller vil fly i en krigssone enn å fly pasienter i Nord-Norge..

E24 - 03 Dec 19 kl. 13:43

Utvalg uenig om flyavgifter: Vil heller ha miljøavgift og beholde tax free

Den omstridte flypassasjeravgiften har også blitt et tema i luftfartsutvalget. Mens deler av utvalget ville skrote avgiften vil flertallet heller ha en miljøavgift..

Aftenposten - 02 Jan 20 kl. 17:54

Alexander Blonz kan takke nabojentene for håndballen

Heller håndball enn fotball. Heller venstre kant enn bakspiller. 19-åringen Alexander Blonz vil bli best, er bevisst sine muligheter og tar valg deretter, men det er nabojentene på Sunde sin skyld at han spiller håndball..

E24 - 03 Dec 19 kl. 13:43

Utvalg uenig om flyavgifter: Vil heller ha miljøavgift

Den omstridte flypassasjeravgiften har også blitt et tema i luftfartsutvalget. Mens deler av utvalget ville skrote avgiften vil flertallet heller ha en miljøavgift. Når det gjelder tax free er utvalget delt i to..

P4 - 23 Aug 19 kl. 05:44

Rød Ungdom vil se Rødt med posisjonsmakt

Rød Ungdom mener Rødt bør søke posisjonsmakt dersom de gode målingene fortsetter. Flere steder ligger Rødt an til å øke oppslutningen, men flere partitopper ønsker likevel å forbli i opposisjon for å heller fungere som vippeparti. Men Rød Ungdom-leder Tobias Drevland Lund sier til Klassekampen at han mener partiet heller kan motvirke dvaske sentrumsløsninger..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt