P4 > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:09

P4 - 13 Jun 19 kl. 09:54

Tajik ikke fornøyd med ny bunnmåling

Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik er ikke fornøyd med en ny dårlig meningsmåling.
Partiet går ned 2,2 prosentpoeng fra målingen i mai og havner på 24,2 prosent oppslutning, ifølge en undersøkelse Kantar har gjort for TV 2.
Tajik vet ikke hva årsaken til fallet skyldes, men vil brette opp ermene og jobbe inn mot kommunevalget i september..
Les mer på P4


Les mer om:
Hadia Tajik, Kantar, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tajik, ikke, fornøydmed ny , bunnmåling
Aftenposten - 05 Mar 19 kl. 18:12

Ny bunnmåling for Venstre: – Situasjonen er alvorlig, men ingen krise, mener Skei Grande

Bare dager før Venstre samles til landsmøte på Hell i Trøndelag får partiet en ny bunnmåling: 1,9 prosent..

P4 - 26 Jun 19 kl. 19:15

Bunnmåling for Frp

Fremskrittpartiet når bunnrekord i ny måling. Det er Vårt Land som har gjort en måling hvor partiet får 9 prosent oppslutning - det laveste nivået siden 2003. Nestleder Terje Søviknes sier velgerne sitter på gjerdet og avventer bompengeforhandlingene..

P4 - 09 Jul 19 kl. 12:16

Trump mer populær

Donald Trump har, ifølge en ny måling, blitt mer populær blant amerikanerne. I en måling utført av Washington Post og ABC News svarer 44 prosent at de er fornøyd med jobben Trump gjør, mot 39 prosent i april. 53 prosent sier de ikke er fornøyd med presidenten..

Hegnar.no - 12 Aug 19 kl. 18:35

Historisk bunnmåling for Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet får sin laveste oppslutning noen gang på TV 2s siste kommunevalgbarometer, mens Senterpartiet får den høyeste oppslutningen. .

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 22:13

Vinneren tar alt

Sps framgang vil ingen ende ta, mens Arbeiderpartiet faller til ny bunnmåling. På Ipsos politiske barometer for september får Sp 17, 4 prosent. Ap får 22 prosent..

P4 - 05 Jun 19 kl. 08:52

- Ikke fornøyd med målingen

- Dette er en måling vi ikke fornøyd med. Det sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen, etter krisemålingen der Miljøpartiet de Grønne for første gang er større enn Frp. På NRKs partibarometer for juni går Frp tilbake 0,5 prosentpoeng til 7,2 prosent.

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 21:50

Tajik: – Hvis dette blir resultatet, er det ikke et resultat Ap er fornøyd med

Ap ligger an til å gjøre et historisk dårlig valg både i Oslo og nasjonalt..

NRK - 10 Sep 19 kl. 08:43

Tajik: - MDG-samarbeid ikke tema nå

Ap-nestleder Hadia Tajik gir MDG en foreløpig kald skulder, og mener det ikke er et tema nå. Hun sier til Dagsavisen at det er to år til valget, og at det mest naturlige er å samarbeide med Senterpartiet og SV..

Dagbladet - 02 Apr 19 kl. 17:53

Tajik om Ap-konflikten: - Man må være forberedt på debatt

Lina Oma refser valget av Trettebergstuen som ny leder av kvinnenettverket i Ap. - Når man stiller til et framstående verv i Ap, så kan det blir reist en diskusjon om man passer til det vervet eller ikke, sier Hadia Tajik..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 17:05

Verken Støre eller Tajik invitert i Giskes bryllup

Ap-leder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik står ikke på gjestelista når tidligere nestleder Trond Giske gifter seg med Haddy Njie til sommeren..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mener å vite når Hagen ble tatt

Politiet er langt nærmere det eksakte tidsrommet for når Anne-Elisabeth Hagen ble fraktet bort fra hjemmet sitt i Lørenskog den 31.oktober i fjor. Politiet vet at Hagen var i telefon med et familiemedlem kvart over ni 31.

P4 - 15 minutter siden

Over 60 personer har kontaktet ny overgrepslinje

Krisesentersekretariatet er fornøyd med responsen på den nye kontakttjenesten for vold- og overgrepsutsatte..

P4 - 15 minutter siden

- Nordmenn fortsatt dårlige til å bruke refleks

- Nordmenn er fortsatt alt for dårlige til å bruke refleks. Det mener Trygg trafikk, viser til en ny undersøkelse der det kommer frem at 4 av 10 nordmenn alltid bruker refleks i mørket. Samtidig oppgir 9 av 10 at de tror refleks bidrar til færre farlige situasjoner.

P4 - 45 minutter siden

Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer

EU og Storbritannia jobbet langt ut i de sene timer i natt med et utkast til en brexitavtale. Håpet er å ha den klar før EU-toppmøtet som starter i kveld, ifølge nyhetsbyrået AFP. EUs forhandler Michel Barnier sa sent i går at det har vært en «god prosess, og jobben fortsetter».

P4 - 1 time siden

Økonom: Tror på konjukurnedgang fremover

Norsk økonomi er snart på vei inn i en konjukturnedgang. Det tror sjeføkonom Andreas Benedictow i Samfunnsøkonomisk analyse, som har utarbeidet en rapport med prognoser for norsk økonomi. Norges handelspartnere er allerede på vei inn i en konjukturnedgang.

P4 - 45 minutter siden

Mange unge med psykiske lidelser på AAP

24.000 under 30 år mottar nå Aarbeidsavklaringspenger. 17.

P4 - 1 time siden

Oslo-politiet varsler sykkelkontroller

Politiet i Oslo har gått syklistenes lysbruk nærmere i sømmene denne uken. Det har hittil resultert i 55 forenklede forelegg på 1200 kroner. Også flere bysykler mangler lys, ifølge politiet.

P4 - 1 time siden

Økning i antall ulovlige grensepasseringer

Antallet ulovlige grensepasseringer til EU økte betraktelig i september. Det melder grensestyrken Frontex. Flertallet er migranter som ankommer fra Middelhavet.

P4 - 1 time siden

Høy boreaktivitet på norsk sokkel

Det bores etter norsk olje som aldri før. I år vil det bli boret 55 letebrønner på norsk sokkel, og nærmer seg dermed toppårene 2013 og 2015, skriver Finansavisen. Årsaken til den høye aktiviteten er at oljeselskapene gjør det godt, og har mye penger å rutte med..

P4 - 1 time siden

Fire års ventetid på skatteklager

Saksbehandlingstiden på klager på skattesaker begynner nå å nærme seg fire år. I 2016 ble den nye nasjonale Skatteklagenemnda etablert, med mål om å styrke rettssikkerheten til skatteytere, og redusere behandlingstiden på klagesaker. Men nemnda har slitt med lav bemanning siden oppstart, og klarer ikke å ta unna nok saker, skriver Finansavisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt