P4 > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:36

P4 - 13 Jun 19 kl. 09:54

Tajik ikke fornøyd med ny bunnmåling

Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik er ikke fornøyd med en ny dårlig meningsmåling.
Partiet går ned 2,2 prosentpoeng fra målingen i mai og havner på 24,2 prosent oppslutning, ifølge en undersøkelse Kantar har gjort for TV 2.
Tajik vet ikke hva årsaken til fallet skyldes, men vil brette opp ermene og jobbe inn mot kommunevalget i september..
Les mer på P4


Les mer om:
Hadia Tajik, Kantar, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tajik, ikke, fornøydmed ny , bunnmåling
Aftenposten - 05 Mar 19 kl. 18:12

Ny bunnmåling for Venstre: – Situasjonen er alvorlig, men ingen krise, mener Skei Grande

Bare dager før Venstre samles til landsmøte på Hell i Trøndelag får partiet en ny bunnmåling: 1,9 prosent..

P4 - 26 Jun 19 kl. 19:15

Bunnmåling for Frp

Fremskrittpartiet når bunnrekord i ny måling. Det er Vårt Land som har gjort en måling hvor partiet får 9 prosent oppslutning - det laveste nivået siden 2003. Nestleder Terje Søviknes sier velgerne sitter på gjerdet og avventer bompengeforhandlingene..

P4 - 09 Jul 19 kl. 12:16

Trump mer populær

Donald Trump har, ifølge en ny måling, blitt mer populær blant amerikanerne. I en måling utført av Washington Post og ABC News svarer 44 prosent at de er fornøyd med jobben Trump gjør, mot 39 prosent i april. 53 prosent sier de ikke er fornøyd med presidenten..

P4 - 05 Jun 19 kl. 08:52

- Ikke fornøyd med målingen

- Dette er en måling vi ikke fornøyd med. Det sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen, etter krisemålingen der Miljøpartiet de Grønne for første gang er større enn Frp. På NRKs partibarometer for juni går Frp tilbake 0,5 prosentpoeng til 7,2 prosent.

Dagbladet - 02 Apr 19 kl. 17:53

Tajik om Ap-konflikten: - Man må være forberedt på debatt

Lina Oma refser valget av Trettebergstuen som ny leder av kvinnenettverket i Ap. - Når man stiller til et framstående verv i Ap, så kan det blir reist en diskusjon om man passer til det vervet eller ikke, sier Hadia Tajik..

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 17:05

Verken Støre eller Tajik invitert i Giskes bryllup

Ap-leder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik står ikke på gjestelista når tidligere nestleder Trond Giske gifter seg med Haddy Njie til sommeren..

P4 - 10 May 19 kl. 14:56

Bekymret over flere uføre

- Vi må gjøre mer for å hindre at folk får uføretrygd i stedet for jobb. Det mener Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik. Ferske tall fra NAV viser at hver tiende person i arbeidsfør alder nå er ufør, en økning på 14.

NRK - 08 May 19 kl. 09:11

Hadia Tajik gifter seg

Ap-nestleder Hadia Tajik (35) har forlovet seg med tidligere DN-journalist Kristian Skard (47), melder VG. Skard står bak flere av avsløringene som førte til Trond Giskes avgang som nestleder i Ap. Enn så lenge har de ikke satt en dato for bryllupet..

NRK - 08 May 19 kl. 09:11

Hadia Tajik har forlovet seg

Ap-nestleder Hadia Tajik (35) har forlovet seg med tidligere DN-journalist Kristian Skard (47), melder VG. Skard står bak flere av avsløringene som førte til Trond Giskes avgang som nestleder i Ap. Enn så lenge har de ikke satt en dato for bryllupet..

VG - 15 Mar 19 kl. 08:45

Hadia Tajik ber om et oppgjør med høyreekstreme holdninger i Norge

Ap-nestleder Hadia Tajik sier vi ikke har gjort nok som samfunn for bekjempe høyreekstremisme..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mener arbeidsplasser står i fare

Norges Bilbransjeforbund mener kravet om at det kun skal selges nullutslippsbiler i Norge i 2025 setter tusenvis av arbeidsplasser i fare. Forbundet har 40 000 ansatte i 1 250 bedrifter. Administrerende direktør Morten Nilsen sier til Finansavisen at det norske markedet ikke er klart for 100 prosent nulluttslippsbiler allerede om fem år.

P4 - 45 minutter siden

Trump vurderer å gi Ross sparken

USAs president Donald Trump vurderer nå å gi handelsminister Wilbur Ross sparken. Det melder NBC. Årsaken er at Ross ikke har klart å få et punkt om statsborgerskap inn i folketellingsskjemaet.

P4 - 45 minutter siden

Tre personer pågrepet for drap i Danmark

Tre personer er pågrepet i Danmark, mistenkt for medvirkning til drap på to svensker utenfor København i juni. Drapene skjedde etter at personene angivelig skal ha avfyrt minst ti skudd med automatvåpen og pistol. To drap politiet mener stammer fra en konflikt i et gjengmiljø i Stockholm.

P4 - 45 minutter siden

Kraftig jordskjelv

Et kraftig jordskjelv rystet den indonesiske øya Bali i dag. Det er ikke meldt om skader, og det er ikke utstedt tsunamivarsel for den populære ferieøy. Skjelvet hadde en styrke på 5,7, og episenteret var langt til havs..

P4 - 45 minutter siden

Minst en skadet i brann

Minst en person skal være skadet etter melding om brann et leilighetsbygg i Notodden, opplyser politiet. 19 personer er registrert på den aktuelle adressen. Det er fortsatt brann på stedet, ifølge politiet.

P4 - 45 minutter siden

Treåring skutt og drept

En tre år gammel jente er skutt og drept i byen Milwaukee i USA. Det skjedde da jenta og hennes familie holdt på å kollidere med en annen bil. Føreren i den andre bilen skal da ha blitt så rasende at han skjøt mot familien og drepte jenta, melder ABC News.

P4 - 6 timer siden

Krekar pågrepet

PST har i kveld pågrepet mulla Krekar. Årsaken skal være den internasjonale etterlysningen av ham, og besluttningen om pågripelse fra italienske myndigheter, opplyser PST. Krekar ble i ettermiddag dømt til 12 års fengsel i italiensk rett for å ha ledet et nettverk som hadde tilknytning til ekstremistgruppen IS.

P4 - 6 timer siden

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly. Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8. Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..

P4 - 7 timer siden

Jente savnet i Vestfold

En ni år gammel jente er savnet i Re i Vestfold. Jenta har vært borte siden klokken 14 i ettermiddag. Politiet har kalt inn Røde Kors og Norsk Folkehjelp til å bistå i søket og ber om tips..

P4 - 8 timer siden

Brann etterforskes som mistenkelig

Politiet etterforsker nå dødsbrannen på Vollene i Agder natt til fredag som mistenkelig. Det skriver Arendals Tidende. Én mann fra Arendal døde i brannen, foreløpig obduksjonsrapport er ventet i morgen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt