VG > Sport

Saturday, 19 October, 12:36

VG - 31 Aug 19 kl. 22:52

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten igjen

Ifølge TV 2 er norsk kvinnelig blogger tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør. Hendelsen skal ha skjedd mens sjåføren kjørte..
Les mer på VG


Les mer om:
TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TV 2 Voldsdømt, blogger, i , retten, igjen
NRK - 31 Aug 19 kl. 23:21

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten

Ifølge TV 2 må en blogger som i fjor ble dømt til 90 dagers fengsel for vold, møte i retten på nytt denne uka. Årsaken er ifølge kanalen at hun skal ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte..

VG - 04 Sep 19 kl. 13:30

Toppblogger i retten tiltalt for vold: – Plutselig var det helt svart

En tidligere voldsdømt blogger møtte onsdag i retten tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte. Hun hevder hun ikke husker noe fra den påståtte hendelsen..

NRK - 12 Sep 19 kl. 10:04

Blogger dømt for vold igjen

En kvinne i 20-årene kjent som blogger og realitydeltaker, er i Oslo tingrett dømt til 30 dagers fengsel for vold mot en drosjesjåfør i Oslo i vår. Dette er kvinnens andre voldsdom på under tre måneder. Hun ble i juni dømt til tre måneders fengsel..

P4 - 02 Jul 19 kl. 18:23

Hakekorsflagg-sak til retten

Tre personer fra sørlandet må møte i retten etter å ha hengt opp hakekorsflagg i Kristiansand 9- april i fjor. De heiste opp et hakekorsfalagg og to bannere med hakekors der det sto "Vi er tilbake". De tre godtok ikke forelegg på 10 000 kroner, og dermed havner saken i retten i august..

VG - 09 Sep 19 kl. 15:08

Bompengepartiet møtte bompengepartiet i retten

Like før valglokalene åpnet mandag, møttes de stridende partene i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger i retten for å få avklart retten til bruk av partinavnet..

NRK - 21 Sep 19 kl. 04:36

Kirchner stilles for retten igjen

Argentinas tidligere president Cristina Kirchner blir for fjerde gang stilt for retten for korrupsjonsanklager. Det er ennå ikke besluttet når saken skal opp for retten.Kirchner er tiltalt for å ha tatt imot flere millioner dollar i bestikkelser..

NRK - 18 Jul 19 kl. 11:29

Sea Watch-kaptein møter i retten

Den tyske Sea Watch-kapteinen Carola Rackete må forklare seg i retten i Italia. I juni trosset hun myndighetene og gikk til kai med over 40 migranter om bord.Kapteinen ankom torsdag formiddag retten i Agrigento på Sicilia, melder NTB..

Dagbladet - 14 Sep 19 kl. 12:00

Limte seg fast til Norges Bank - må i retten

17 aktivister fra Extinction Rebellion må møte i retten etter protester..

Dagbladet - 09 Sep 19 kl. 10:31

Manshaus viste nazihilsen i retten

Siktede på plass i retten..

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

Spillselskaper drar staten for retten

Nesten ti år etter at Norge innførte det omstridte betalingsforbudet fra utenlandske spillselskaper havner spørsmålet i retten. Spillselskaper har stevnet staten for retten, og kan i ytterste konsekvens få betydning for spillmonopolet, ifølge Aftenposten. Striden går ut på om spillselskaper skal få lov til å benytte seg av tredjeparts-selskaper for å unngå betalingsforbudet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Nytt forslag kan gi Brexit-utsettelse

Siste ord om brexit blir ikke sagt i dag, dersom Underhuset støtter Sir Oliver Letwin: Den tidligere ministeren vil tvinge Boris Johnson til å søke utsettelse, også om brexitavtalen blir vedtatt..

VG - 2 timer siden

Everton har brukt milliarder: – Har prøvd alt etter at Lukaku forsvant

TV 2-ekspert Petter Myhre fastslår at Everton ikke har klart å hente inn en ny målscorer etter at Romelu Lukaku (26) forsvant sommeren 2017..

VG - 3 timer siden

Underhuset stemmer i dag: Jevn innspurt om brexit

Boris Johnson går nervepirrende timer i møte: Ingen vet om han oppnår flertall i Underhuset for avtalen som tar Storbritannia ut av EU. Det blir uhyre jevnt..

VG - 6 timer siden

Brexit: «Få det gjort»

Utbrytere fra erkerivalen Labour, det britiske arbeiderpartiet, kan sikre Boris Johnsons brexit-avtale i dag..

VG - 11 timer siden

Dramatisk uke for Trump: – Temperaturen har steget

De siste dagene har flere nøkkelpersoner i kretsen rundt Donald Trump satt seg på bakbeina i den tilspissede og beinharde drakampen om riksrett..

VG - 13 timer siden

Fiket til motspiller – fikk lagets andre røde på ett minutt

(OGC Nice – Paris Saint Germain 1-4) OGC Nice-spiller Christophe Hérelle pådro hjemmelaget sitt andre røde kort på ett minutt da han fiket til Leandro Paredes..

VG - 14 timer siden

Thingnes Bø: – Fødselen er sesongens hovedmål

Johannes Thingnes Bø (26) vant absolutt alt av kuler i verdenscupen sist sesong. Denne sesongen går konas fødsel foran alt..

VG - 15 timer siden

VG-fotografenes beste bilder i september

Månedens bilde for september går til fotografene som dekket valget i september. VG var tett på både politikere i Oslo og rundt om i landet. Hver måned kårer VGs bildesjefer de beste fotografiene tatt av avisens fotografer..

VG - 15 timer siden

Norske Toms familie i Skottland har fire ulike statsborgerskap. Etter brexit venter en ny hverdag

ABERDEEN (VG) Sjekk denne familien! Tom er norsk, stedatteren Maja er britisk, mannen hennes Roman er latvisk, og helt til høyre er Toms danske kone Anni. Pluss på tre hunder og en pus, og hva ender du opp med?

VG - 16 timer siden

Rally-stjernen og modellen går fra hverandre – skylder på media

Rally-stjernen Jari-Matti Latvala (34) og modellen Maisa Torppa (28) meddeler på Instagram at de går hver til sitt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt