VG > Sport

Wednesday, 03 June, 19:04

VG - 31 Aug 19 kl. 22:52

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten igjen

Ifølge TV 2 er norsk kvinnelig blogger tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør. Hendelsen skal ha skjedd mens sjåføren kjørte..
Les mer på VG


Les mer om:
TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TV 2 Voldsdømt, blogger, i , retten, igjen
NRK - 31 Aug 19 kl. 23:21

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten

Ifølge TV 2 må en blogger som i fjor ble dømt til 90 dagers fengsel for vold, møte i retten på nytt denne uka. Årsaken er ifølge kanalen at hun skal ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte..

VG - 04 Sep 19 kl. 13:30

Toppblogger i retten tiltalt for vold: – Plutselig var det helt svart

En tidligere voldsdømt blogger møtte onsdag i retten tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte. Hun hevder hun ikke husker noe fra den påståtte hendelsen..

NRK - 18 Feb 20 kl. 08:40

Voldsdømte kan jobbe i barnehage

Frp ber kunnskapsminister Trine Skei Grande (V) avklare om hun vil stramme inn reglene og sørge for at politiattesten gir et mer fullstendig bilde av en søker. Voldsdømte kan med dagens regelverk jobbe helt lovlig i barnehage, skriver Vårt Land..

P4 - 17 Feb 20 kl. 08:26

Voldsdømte kan få jobb i barnehage

Voldsdømte kan få jobb i barnehage. Dagens regler åpner for at deler av rullebladet ikke vises på politiattesten hvis man ønsker å jobbe med barn. For eksemple kan man ha ti dommer om kroppsskade på rullebladet uten at det kommer i politiattesten, sier Politihøgskolen til Vårt Land.

P4 - 25 Mar 20 kl. 05:36

Vurderer hjemmebesøk hos voldsdømte

Hjemmeisolasjon på grunn av koronaviruset gjør at politiet bekymret for hva som skjer i enkelte familier. I Bergen vurderes nå derfor hjemmebesøk for å forebygge vold. Besøkene skal i foretas i hjem der det bor voldsdømte menn.

NRK - 12 Sep 19 kl. 10:04

Blogger dømt for vold igjen

En kvinne i 20-årene kjent som blogger og realitydeltaker, er i Oslo tingrett dømt til 30 dagers fengsel for vold mot en drosjesjåfør i Oslo i vår. Dette er kvinnens andre voldsdom på under tre måneder. Hun ble i juni dømt til tre måneders fengsel..

VG - 28 Jan 20 kl. 11:47

Svarer blogger Martine Halvorsen: – Hun retter pekefingeren feil vei

Influenser og blogger Martine Halvorsen har i helgen rettet skarp kritikk mot foreldre som kjøper dyre klær til barna sine. Hun burde heller rettet fingeren mot seg selv og bransjen hun er en del av..

NRK - 25 Mar 20 kl. 05:27

Vurderer hjemmebesøk hos voldsdømte

Hjemmeisolasjon på grunn av koronaviruset gjør at politiet bekymret for hva som skjer i enkelte familier. I Bergen vurderes hjemmebesøk for å forebygge vold, skriver Bergens Tidende..

NRK - 21 Oct 19 kl. 12:49

Assange-nederlag i retten

WikiLeaks-grunnlegger og spiontiltalte Julian Assange møtte i dag i retten i London, hvor han kjemper mot å bli utlevert fra Storbritannia til USA. Advokaten hans ønsket å utsette rettssaken som skal starte i februar, men det sa retten nei til..

P4 - 02 Jul 19 kl. 18:23

Hakekorsflagg-sak til retten

Tre personer fra sørlandet må møte i retten etter å ha hengt opp hakekorsflagg i Kristiansand 9- april i fjor. De heiste opp et hakekorsfalagg og to bannere med hakekors der det sto "Vi er tilbake". De tre godtok ikke forelegg på 10 000 kroner, og dermed havner saken i retten i august..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Alexander Rybak røper hemmelighet: Avhengig av sovepiller og antidepressiva i 11 år

Alexander Rybak (34) betror i sosiale medier at han har vært avhengig av piller, men at han nå får hjelp..

VG - 3 timer siden

Treningssentre holdes stengt i minst to uker til

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet mener treningssentre må holdes stengt til minst 15. juni. Onsdag vil regjeringen offentliggjøre at de vil følge anbefalingen..

VG - 5 timer siden

NRK bekrefter: Thomas Felberg er ferdig i «Stjernekamp»

En drøyt seks års lang epoke er over for den 48 år gamle musikeren og programlederen..

VG - 6 timer siden

Toppseriens sesongåpning: RBK mot LSK i første runde

Rosenborg og LSK Kvinner sparker i gang årets sesong i Toppserien fredag 3. juli i en TV-sendt NRK-kamp..

VG - 7 timer siden

Lørenskog-saken: Tom Hagen avbrøt møte hos Kripos

Drapssiktede Tom Hagen (70) har avbrutt et avhør hos Kripos på grunn av dårlig helse..

VG - 8 timer siden

Klæbo enig med skiforbundet om ny landslagsavtale

TRONDHEIM (VG) Langrennssjef Espen Bjervig bekrefter at Johannes Høsflot Klæbo (23) vil signere landslagsavtalen onsdag..

VG - 8 timer siden

Russisk trener: – En hel generasjon skiskyttere er oppfostret med doping

Den russiske landslagssjefen de siste vintrene, Anatolij Khovantsev, kommer med oppsiktsvekkende uttalelser om doping – og beskyldningene hagler i russisk skiskyting..

VG - 9 timer siden

Else Kåss Furuseth: Kan vinne tre Gullruten-priser

Den årlige tv-festen ble utsatt, men nå er det funnet en ny dato - fredag 19.juni. Else Kåss Furuseth kan stikke av med tre priser..

VG - 9 timer siden

Leserinnlegg: Vi som delte sorte bilder på Facebook og Instagram

Jeg synes det var vanskelig å skulle delta i #blacklivesmatter og #blackouttuesday på sosiale medier. Ikke fordi jeg er uenig, men fordi det er så selvfølgelig. Og handler det at man deler et sort bilde egentlig om saken, eller om å promotere seg selv som et godt og engasjert menneske?.

VG - 9 timer siden

Leger: Kreftsyke må selv velge om de ønsker behandling

Kreftsyke som sier nei til livsviktig behandling er gjerne unge, og det går ikke bra med dem, opplever kreftoverlege Daniel Heinrich. Men kan de av den grunn tvinges til behandling?.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt