NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 02:39

NRK - 31 Aug 19 kl. 23:21

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten

Ifølge TV 2 må en blogger som i fjor ble dømt til 90 dagers fengsel for vold, møte i retten på nytt denne uka. Årsaken er ifølge kanalen at hun skal ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte..
Les mer på NRK


Les mer om:
TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TV 2 Voldsdømt, blogger, i , retten
VG - 31 Aug 19 kl. 22:52

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten igjen

Ifølge TV 2 er norsk kvinnelig blogger tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør. Hendelsen skal ha skjedd mens sjåføren kjørte..

VG - 04 Sep 19 kl. 13:30

Toppblogger i retten tiltalt for vold: – Plutselig var det helt svart

En tidligere voldsdømt blogger møtte onsdag i retten tiltalt for å ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte. Hun hevder hun ikke husker noe fra den påståtte hendelsen..

NRK - 18 Feb 20 kl. 08:40

Voldsdømte kan jobbe i barnehage

Frp ber kunnskapsminister Trine Skei Grande (V) avklare om hun vil stramme inn reglene og sørge for at politiattesten gir et mer fullstendig bilde av en søker. Voldsdømte kan med dagens regelverk jobbe helt lovlig i barnehage, skriver Vårt Land..

P4 - 17 Feb 20 kl. 08:26

Voldsdømte kan få jobb i barnehage

Voldsdømte kan få jobb i barnehage. Dagens regler åpner for at deler av rullebladet ikke vises på politiattesten hvis man ønsker å jobbe med barn. For eksemple kan man ha ti dommer om kroppsskade på rullebladet uten at det kommer i politiattesten, sier Politihøgskolen til Vårt Land.

NRK - 12 Sep 19 kl. 10:04

Blogger dømt for vold igjen

En kvinne i 20-årene kjent som blogger og realitydeltaker, er i Oslo tingrett dømt til 30 dagers fengsel for vold mot en drosjesjåfør i Oslo i vår. Dette er kvinnens andre voldsdom på under tre måneder. Hun ble i juni dømt til tre måneders fengsel..

VG - 28 Jan 20 kl. 11:47

Svarer blogger Martine Halvorsen: – Hun retter pekefingeren feil vei

Influenser og blogger Martine Halvorsen har i helgen rettet skarp kritikk mot foreldre som kjøper dyre klær til barna sine. Hun burde heller rettet fingeren mot seg selv og bransjen hun er en del av..

P4 - 02 Jul 19 kl. 18:23

Hakekorsflagg-sak til retten

Tre personer fra sørlandet må møte i retten etter å ha hengt opp hakekorsflagg i Kristiansand 9- april i fjor. De heiste opp et hakekorsfalagg og to bannere med hakekors der det sto "Vi er tilbake". De tre godtok ikke forelegg på 10 000 kroner, og dermed havner saken i retten i august..

NRK - 21 Oct 19 kl. 12:49

Assange-nederlag i retten

WikiLeaks-grunnlegger og spiontiltalte Julian Assange møtte i dag i retten i London, hvor han kjemper mot å bli utlevert fra Storbritannia til USA. Advokaten hans ønsket å utsette rettssaken som skal starte i februar, men det sa retten nei til..

VG - 09 Sep 19 kl. 15:08

Bompengepartiet møtte bompengepartiet i retten

Like før valglokalene åpnet mandag, møttes de stridende partene i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger i retten for å få avklart retten til bruk av partinavnet..

NRK - 03 Dec 19 kl. 14:22

Voldsdømte fikk mildere straff

Et foreldrepar bosatt i Vest-Agder er dømt til samfunnsstraff istedet for ubetinget fengsel for mishandling av sin datter gjennom flere år. Saken har ligget ubehandlet i to og et halvt år, og er en sterk årsak til at de slipper å sone i fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 15 minutter siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 4 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 30 minutter siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 45 minutter siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg vil ha nedtrapping

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg tok til orde for å trappe ned konflikten i Syria i en telefonsamtale med Tyrkias utenriksminister Mevult Cavusoglu. Samtalen kom etter at flere titalls tyrkiske soldater torsdag ble drept i et angrep i Syria..

NRK - 1 time siden

Israelsk helikopterangrep mot Syria

Tre syriske soldater ble såret da israelske helikoptre beskjøt syriske stillinger nær de israelskokkuperte Golan-høydene. Det opplyser det offisielle syriske nyhetsbyrået SANA. Angrepet er ikke bekreftet fra israelsk hold..

NRK - 2 timer siden

Tyrkias beskyter syriske stillinger

Den tyrkiske hæren skyter natt til fredag med artilleri mot stillinger til den syriske regjeringshæren. Det opplyser to tyrkiske sikkerhetskilder til Reuters. Skytingen skjer etter at flere titalls tyrkiske soldater torsdag ble drept i et luftangrep..

NRK - 2 timer siden

Tidligere kommunelege dømt

En tidligere kommunelege er dømt til seks måneders fengsel for å ha utnyttet en kvinne i en sårbar situasjon til å skaffe seg seksuell omgang. Mannen er nå i 70-årene og var fastlege for kvinnen, skriver TV 2..

NRK - 3 timer siden

Tre pågrepet etter biljakt

Politiet i Kristiansand har pågrepet tre personer etter en biljakt torsdag kveld. En av de tre har erkjent å ha kjørt bilen. Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt