VG > Sport

Torsdag, 25 Februar, 03:22

VG - 18 jan. 21 kl. 12:02

TV 2: Holdt dopingdommen til norsk syklist skjult i tre år

Den norske sykkelrytteren Erlend Sør-Reime (25) har sonet en dopingutestengelse på tre år, melder TV 2..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erlend Sør-Reime, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TV 2 Holdt, dopingdommen, til, norsk, syklist, skjulti , tre år
Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 12:02

TV 2: Holdt dopingdommen til norsk syklist skjult i tre år

Den norske sykkelrytteren Erlend Sør-Reime (25) har sonet en dopingutestengelse på tre år, melder TV 2..

NRK - 25 jan. 21 kl. 21:31

Plantasjen holdt ulovlig åpent

Mandag morgen holdt Plantasjen åpent i ni butikker i Oslo-området. Bakgrunnen var regjeringens unntak for butikker som selger dyrefôr. Helsedepartementet sier til NRK at unntaket kun gjelder spesialbutikker og at Plantasjen holdt ulovlig åpent..

NRK - 08 feb. 21 kl. 06:52

Holdt sprekk i skroget hemmelig

Rederiet Boreal Sjø holdt en sprekk i skroget på hurtigbåten MS Jernøy hemmelig overfor Sjøfartsdirektoratet, skriver Nationen. Båten kræsjet med en jernbåt i Bodø i i juli 2019, men ble holdt i drift i mer enn tre uker før den ble reparert..

NRK - 18 feb. 21 kl. 13:23

Nettverksfeil hos Norsk helsenett

Som følge av feil ved et av datasentrene til Norsk helsenett, er det ikke mulig å logge seg inn på Helsenorge.no. Det bekrefter Norsk helsenett overfor NRK.

NRK - 08 jan. 21 kl. 11:01

Varebiler blir holdt igjen

Flere varebiler, som frakter varer til og fra Storbritannia, blir holdt igjen i byen Calais i Frankrike, opplyser DFDS til Reuters. Årsaken skal være feil i papirene til sjåførene. I overgangsperioden etter brexit, må gods tollklareres..

NRK - 25 jan. 21 kl. 08:24

Nordkoreansk avhopping holdt skjult

En høytstående nordkoreansk diplomat som var fungerende ambassadør i Kuwait, har hoppet av til Sør-Korea sammen med familien. Ryu Hyun-woo ankom Sør-Korea i september 2019 og søkte umiddelbart asyl, men nyheten ble holdt hemmelig fram til nylig..

NRK - I førrgår: 05:18

Barnevernet i Alna får kritikk

Barnevernstjenesten i bydelen Alna i Oslo får kritikk av Oslo tingrett for å ha holdt to barn atskilt fra foreldrene i flere år. I en dom slås det fast at de er holdt fra hverandre uten at det har vært grunnlag for det, skriver Dagbladet..

NRK - 18 feb. 21 kl. 08:12

Rekordvekst i dagligvarebransjen

Omsetningen i norsk dagligvare økte med 17 prosent i fjor til 208,8 milliarder kroner i 2020. Det viser Dagligvarerapporten til analyseselskapet NielsenIQ. Økningen kommer etter at grensehandelen i 2020 stupte, mange serveringssteder holdt stengt, færre reiste utenlands og flere måltider ble spist hjemme som følge av hjemmekontor..

NRK - 30 jan. 21 kl. 13:47

Ber om ny vurdering om kjøpesentre

Norsk Eiendom mener det er underlig at regjeringen vil holde kjøpesentrene i Oslo-regionen stengt til 10. februar, og ber om en ny vurdering. Regjeringen varslet lørdag at selv om Oslo-regionen gradvis skal åpnes opp, vil sentrene forbli stengt til tidligst 10.

E24 - 18 jan. 21 kl. 13:43

Reve og Hagesæther: Victor Normann tar feil om innovasjon og «syklubber»

Professor emeritus Victor Norman ved NHH har holdt foredrag om innovasjon for NHH Alumni. Der hevder han at norsk innovasjonspolitikk har feilet ved å rette seg mot klyngene, for der skjer det ingen innovasjon - akkurat som i syklubber..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Siktet for angrep på politimann: – Går etter ham som en kamphund

En pensjonert politimann og veteran fra den amerikanske marinen er siktet for et brutalt angrep på en politimann under stormingen av Kongressen i Washington D.C..

VG - 3 timer siden

Les dagens VG her!

Line Andersen (47) har ikke vært å se på skjermen siden 2019. Nå saksøker hun NRK og krever erstatning for det hun mener er en ugyldig endringsoppsigelse. Les mer i dagens avis..

VG - 4 timer siden

Manchester Citys totaldominans fortsetter – Silvas hodestyrke avgjorde

(Borussia Mönchengladbach – Manchester City 0–2) 173 centimeter på strømpelesten holder selv i hodeduell når man er så klok som Bernardo Silva..

VG - 4 timer siden

Langskudd avgjorde: Real Madrid tok første stikk

(Atalanta – Real Madrid 0–1) Allerede etter 17 minutter ble Atalanta redusert til ti mann og lenge holdt de imponerende unna, men fem minutter før slutt kom avgjørelsen..

VG - 5 timer siden

Listhaug og Raja i heftig ordkrig: - Slutt å skyte mot Kurt Nilsen!

Kulturminister Abid Q. Raja kritiserer Frps Sylvi Listhaug for ikke å forstå ringvirkningene av hans støtteordninger, ikke minst etter Kurt Nilsens juleturné-støtte som Listhaug gikk ut mot i VG tidligere i uka..

VG - 5 timer siden

«Bridgerton»-stjernen debuterer som modell

Phoebe Dynevor (25), kjent som ettertraktet rikmannsdatter på Netflix, figurerer i ny kleskampanje..

VG - 5 timer siden

Heidi Løke ute på ubestemt tid etter ny nesesmell: – Veldig kjipt

Hun skulle bare leke med 3-åringen. Men Heidi Løke (38) kolliderte med sønnen, fikk en ny smell i nesen og har ikke spilt håndball siden EM i fjor. Smertene kommer så snart pulsen blir høy.

VG - 6 timer siden

Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken

Tiger Woods (45) kjørte av veien og ble alvorlig skadet tirsdag. Golfstjernen slipper siktelse etter bilulykken..

VG - 7 timer siden

Mourinho hyller arbeidshesten Alli etter kunstmål: – Spiller veldig bra

(Tottenham – Wolfsberg 4–0, 8–1 sammenlagt) Dele Alli ble den store spilleren da Tottenham lekte seg videre i Europa League..

VG - 7 timer siden

Sensasjonsmannen Valnes forteller om VM-angst: – Nervene gjør meg skjerpet

OBERSTDORF (VG) Erik Valnes er VM-debutant og gullkandidat. For å håndtere den spesielle kombinasjonen best mulig, har 24-åringen nylig vært i videomøte med to viktige støttespillere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt