Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 20 January, 21:48

Hegnar.no - 22 Oct 18 kl. 06:10

TV-aksjonen har samlet inn 239 millioner

Ved midnatt natt til mandag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn 239 millioner kroner. I beløp per innbygger ligger nå Rogaland best an..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
TV, NRK, Rogaland

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TV-aksjonenhar , samlet, inn, 239, millioner
NRK - 21 Dec 18 kl. 13:55

Innsamlingsrekord for TV-aksjonen

Endelig resultat viser at 257,45 millioner kroner ble samlet inn til Kirkens Bymisjon under TV-aksjonen i oktober. – Det er fantastisk å se hvor raust det norske folket er, sier generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal i Kirkens Bymisjon..

NRK - 22 Oct 18 kl. 04:58

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:59

Samlet inn en halv million

I Buskerud har russ hengt seg på innsamlingsaksjon på Instagram til inntekt for Kreftforeningen. Det var russ i Rogaland som startet Instagram-aksjonen tidligere i høst. Etter at den spredte seg er det samlet inn over 600.

NRK - 06 Nov 18 kl. 07:59

Samlet inn over en halv million

I Buskerud har russ hengt seg på innsamlingsaksjon på Instagram til inntekt for Kreftforeningen. Det var russ i Rogaland som startet Instagram-aksjonen tidligere i høst. Etter at den spredte seg er det samlet inn over 600.

Dagbladet - 22 Oct 18 kl. 07:27

TV-aksjonen samlet inn over 239 millioner

Ved midnatt natt til mandag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn 239 millioner kroner. Svalbard var kommunen som ga mest per innbygger..

NRK - 06 Sep 18 kl. 19:09

150 deltok i bomaksjon

Rundt 150 biler deltok i kjør sakte-aksjonen på E18 utenfor Oslo i kveld, melder NTB. På forhånd hadde over 600 sagt på Facebook at de skulle delta i aksjonen mot bompenger. Trafikken gikk tidvis sakte, men uten store køer, under aksjonen..

NRK - 29 Oct 18 kl. 02:05

Muslimsk hjelp til synagogeofre

To muslimske organisasjoner i USA har startet kronerulling for ofre for skytemassakren i en synagoge i Pittsburgh lørdag. Foreløpig er det kommet inn nesten 700.000 kroner.

Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 00:29

TV-aksjonen har samlet inn 239 millioner

Ved midnatt natt til mandag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn 239 millioner kroner. I beløp pr. innbygger ligger nå Rogaland best an..

NRK - 13 Dec 18 kl. 16:55

Politiaksjon avsluttet i Strasbourg

Fransk politi har avsluttet aksjonen i bydelen Neudorf i Strasbourg. Det er ikke kjent om politiet pågrep noen under aksjonen..

E24 - 22 Dec 18 kl. 11:11

Amerikanere har samlet inn over 14 millioner dollar til Trumps Mexico-mur

En amerikansk krigsveteran har startet en innsamlingsaksjon for å få finansiert Donald Trumps ønskede grensemur mellom USA og Mexico. I løpet av en snau uke har over 230.000 sluttet seg til aksjonen..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 2 timer siden

Rapport slår alarm om fastlegeordningen

Arbeidspresset på fastlegene har økt betraktelig, og vil med tiden bare bli enda større, ifølge en tilstandsrapport om fastlegeordningen..

Hegnar.no - 2 timer siden

Kutt i eiendomsskatt kan gi kommuner opp til 900 millioner kroner i tap

Kutt i eiendomsskatten fra 7 til 4 promille vil gi kommunene et samlet tap på mellom 800 og 900 millioner kroner hvert år, ifølge KS..

Hegnar.no - 2 timer siden

Langt flere mødre tar ulønnet permisjon

Tre av ti mødre valgte i 2017 å ta ulønnet permisjon i tillegg til foreldrepengeperioden. Det er 66 prosent mer enn i 2008..

Hegnar.no - 2 timer siden

May presenterer revidert brexitplan i Parlamentet

Storbritannias statsminister Theresa May presenterer sin reviderte brexitplan for Parlamentet mandag. Samtidig tas det til orde for utsettelser..

Hegnar.no - 2 timer siden

Ropstad, Bollestad og Ulstein inn i regjering

Kjell Ingolf Ropstad, Olaug Bollestad og Dag Inge Ulstein fra Hordaland er KrFs nye statsråder, ifølge VG..

Hegnar.no - 8 timer siden

Svensk politiker må gå etter Facebook-innlegg

En politiker fra Sverigedemokraterna går av etter å ha delt et bilde på Facebook som kunne oppfattes som en trussel mot statsminister Stefan Löfven..

Hegnar.no - 8 timer siden

Verdens eldste mann er død

Verdens eldste mann er død, 113 år gammel. Japanske Masazo Nonaka døde søndag morgen..

Hegnar.no - 8 timer siden

Frankrike ber Japan godta en sammenslåing av Renault og Nissan

Frankrike har bedt Japan om en sammenslåing av Renault og Nissan som følge av bedrageritiltalen mot Nissans ekssjef Carlos Ghosn, ifølge japanske medier..

Hegnar.no - 8 timer siden

Strømstans skapte problemer for T-banen i Oslo

T-banetrafikken er i gang igjen mellom Nationaltheatret og Majorstuen i Oslo etter en full stans som følge av strømmangel..

Hegnar.no - 8 timer siden

Norwegian-håp om Asia-ruter etter regjeringserklæring

En gammel avtale gjør at SAS som eneste nordiske selskap får fly over Russland til Asia. I regjeringsplattformen er det prioritert å gjøre noe med dette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt