NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 05:21

NRK - 24 sep. 20 kl. 11:08

T-banetrafikken i Oslo i gang igjen

Alle T-banelinjer i Oslo er i gang igjen etter en stans på nærmere 45 minutter etter en vekselfeil på Tøyen stasjon, melder Sporveien. Problemet oppsto litt etter klokken ni torsdag morgen, og førte til store forsinkelser i trafikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Tøyen, Sporveien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: T-banetrafikkeni , Osloi , gang, igjen
Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 10:18

Full stans i T-banetrafikken i Oslo

Feil i en sporveksel på Tøyen gjør at det er full stans i T-banetrafikken i Oslo torsdag formiddag..

P4 - 24 sep. 20 kl. 10:44

Full stans i t-banetrafikken

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon. Problemet oppsto litt etter klokken ni og fører til ekstra store forsinkelser i trafikken. På grunn av den pågående busstreiken er det nå trikken det eneste kollektivtilbudet for de reisende i Oslo akkurat nå..

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 10:18

T-banen kjører med avvik etter fulltsans

Feil i en sporveksel på Tøyen førte til full stans i T-banetrafikken i Oslo torsdag formiddag..

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 10:18

Store forsinkelser på T-banen utover ettermiddagen

Feil i en sporveksel på Tøyen førte til full stans i T-banetrafikken i Oslo torsdag formiddag. Problemet er løst, men påvirker avganger resten av dagen..

NRK - 01 okt. 20 kl. 18:11

Togstans i Oslo - igjen

For tredje gang på en dag er det togstans i Oslo. Bane Nor opplyser torsdag ettermiddag at det igjen er en jordfeil som fører til stans mellom Nationaltheatret og Oslo S..

P4 - 24 sep. 20 kl. 11:27

T-banen i gang igjen

Alle T-banelinjene i Oslo er i gang igjen etter at det var full stans i nesten 45 minutter i formiddag. All trafikk måtte stanses etter en feil på en sporveksel ved Tøyen. Noen linjer vil i en periode kjøre en annen trasé enn vanlig mens feilen blir fikset..

VG - 16 okt. 20 kl. 17:40

Gravid kvinne i uhell i Oslo – til sykehus i ambulanse med fødsel i gang

Om fødselen var i gang da påkjørselen i Carl Berner-rundkjøring i Oslo skjedde, eller trafikkuhellet satte i gang fødselen, er uklart..

P4 - 22 okt. 20 kl. 15:47

Ronaldo koronasmittet - igjen!

Den portugisiske stjernespissen Christiano Ronaldo er smittet av koronaviruset igjen. Det skriver flere spanske og portugisiske medier. Det er andre gang fotballspilleren tester positivt på covid-19.

NRK - 01 okt. 20 kl. 18:31

Togtrafikken i Oslo åpnet igjen

Togtrafikken er åpnet igjen i Oslo, opplyser Bane NOR på sine nettsider klokken 18:15 torsdag ettermiddag. Trafikken mellom Nationaltheateret og Oslo S har vært stengt flere ganger torsdag på grunn av jordfeil..

NRK - 01 okt. 20 kl. 10:21

Togtrafikken i gang igjen i Oslo

Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, men reisende må fortsatt forvente forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen. – Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, skriver Bane Nor på Twitter i 10-tiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Anklager Trump for å ha gitt opp

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden anklager president Donald Trump for å ha gitt opp kampen mot koronaviruset. Det skjer etter en uttalelse fra Trumps stabssjef Mark Meadows om at de ikke kommer til å kunne kontrollere pandemien..

NRK - 30 minutter siden

Mann alvorlig skadd i haiangrep

Tilstanden er kritisk for en 59 år gammel mann som ble angrepet av en hai mens han snorklet langt kysten nordøst i Australia søndag. Mannen ble ifølge lokale medier bitt i låret mens han fisket med spyd langs Britomart Reef i Queensland..

NRK - 1 time siden

Tror langt flere har dødd i Mexico

Mexicos helsedepartement erkjenner at antallet døde i landet som følge av koronapandemien trolig er langt høyere enn først antatt. Det nye anslaget er på 139.153 døde per 26.

NRK - 1 time siden

Minst elleve døde i båtforlis

Minst elleve migranter mistet livet i et båtforlis utenfor Libya søndag, opplyser IOM. Det er det tredje forliset med flere migranter på en uke. Til sammen 20 mennesker har allerede mistet livet i to desperate forsøk på å komme seg til Europa..

NRK - 17 timer siden

Demonstrasjonar i Polen

I Polen blei i alt 278 personar arresterte etter demonstrasjonar i hovudstaden Warszawa mot dei nye koronatiltaka i går. Det opplyser polsk politi i dag. Ifølgje politiet gjekk fleire demonstrantar til åtak på politifolk, som svarte med tåregass..

NRK - 1 time siden

Flere har forhåndsstemt enn i 2016

Ni dager før valgdagen har flere amerikanerne avlagt stemme enn ved presidentvalget i 2016. 59 millioner har avlagt stemme, viser en opptelling gjort av Election Project, som gjøres i regi av University of Florida. I 2016 forhåndsstemte 57 millioner..

NRK - 3 timer siden

Hastemøte i den finske regjeringen

Finlands innenriksminister Maria Ohisalo kalte inn til hastemøte søndag, etter et omfattende hackerangrep mot pleiesentre for psykisk syke. Tusenvis kan være rammet. Ministere skriver på Twitter at myndighetene raskt vil tilby de rammede krisehjelp..

NRK - 4 timer siden

Flere i staben koronasmittet

Minst fem personer i staben til USAs visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN. Det skal blant annet dreie seg om Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst..

NRK - 4 timer siden

160 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 17.908 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 160 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 5 timer siden

Opposisjonen vant valget i Litauen

Den konservative opposisjonen ligger an til å vinne valget i Litauen. Konservative Hjemlandsenhet har fått 49 mandater, mens det regjerende Litauens forbund for bønder og grønne har tatt 32, viser foreløpige resultater søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt