VG > Økonomi

Søndag, 18 April, 08:13

VG - 17 feb. 21 kl. 15:32

Tøyen-familiens advokat vil angripe utkastelsen rettslig

Advokaten til familien som ble kastet ut på Tøyen, tar rettslige skritt hvis ikke bystyret i kveld opphever vedtaket: – Utkastelsen er ulovlig, mener advokat Olav Lægreid..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tøyen, Olav Lægreid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tøyen-familiens, advokat, vil, angripe, utkastelsen, rettslig
VG - 04 mars 21 kl. 11:23

Tøyen-familie kastet ut fra hjemmet – tapte i retten

Den norsk-somaliske familien som ble kastet ut fra en kommunal bolig på Tøyen, får ikke flytte tilbake til leiligheten de har hatt i ti år: - Oppsiktsvekkende dårlig begrunnet, mener familiens advokat..

VG - 19 feb. 21 kl. 21:02

Utkastet familie til sak – mener kommunen regnet feil

Tøyen-familiens advokat mener at bydel Gamle Oslo har regnet feil: – De har klar margin opp til inntektsgrensen for kommunal bolig, sier Olav Lægreid..

VG - 01 mars 21 kl. 19:53

Oslo saksøkt etter utkastelse: – Ikke rett til kommunal bolig

Oslo kommune mener at familien som ble kastet ut på Tøyen, tjente for mye og viser til at vanskeligstilte står i kø for kommunal bolig: – Komplett irrelevant, fremholdt familiens advokat i retten..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 07:00

Alex Schulamn og hans to brødre delte alt, også familiens mørkeste hemmeligheter: Hvordan kunne de som voksne ende opp nærmest som fremmede?

De tre brødrene delte alt, også familiens mørkeste hemmeligheter: Hvordan kunne de som voksne ende opp nærmest som fremmede?.

VG - 26 mars 21 kl. 10:31

Aamodt forlater NRK - men skal først gjøre «Familiens ære»

Mangeårig alpinekspert Kjetil André Aamodt (49) slutter i NRK og melder overgang til TV 3-eier NENT. Men først skal han spille inn sesong to av «Familiens ære» for NRK..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 22:37

Vil bygge 56 meter høyt Skøyen – kan bli hotell

Nedre del av Hoffsveien på Skøyen kan få høyhus. Eieren Storebrand vil bygge på toppen av de gamle byggene, fjerne….

NRK - 17 feb. 21 kl. 16:00

Utkastelsen av familien på Tøyen

Politikerne skal vurdere om familien på Tøyen kan få lån til å kjøpe leilighet. De vil også stanse all utkastelse av barnefamilier under pandemien..

VG - 17 feb. 21 kl. 15:32

Bystyret om Tøyen-utkastelsen: – Overmodent å gjennomgå reglene

Døren er stengt for familien som ble kastet ut på Tøyen. Men bystyret i Oslo vil ha full gjennomgang av reglene for tildeling av kommunale boliger..

VG - 17 feb. 21 kl. 08:03

Facebook-post om Tøyen-utkastelse: – Falsk informasjon

Et Facebook-innlegg med kritiske påstander om familien som mistet sin kommunale bolig på Tøyen i Oslo, spres i sosiale medier. – Farlig, mener Marian Hussein (SV)..

NRK - 27 feb. 21 kl. 06:33

Etterforsker skyting på Tøyen

Politiet i Oslo bekrefter lørdag morgen at det ble avfyrt skudd på åpen gate ved Hersleb videregående skole på nedre Tøyen fredag kveld. Ved 23-tiden fikk politiet flere meldinger om høye smell i området nedenfor Hersleb skole. Funn på stedet tyder på at det var skudd folk hørte..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Nytt Zuccarello-mål da Wild utklasset Sharks

For andre gang på to dager vant Minnesota Wild over San Jose Sharks, denne gangen med hele 5–2. Mats Zuccarello sto for ett mål og en assist..

VG - 5 timer siden

Hanna (32) vil kvitte seg med Lukasjenko: – Det er farlig, men vi skal kjempe videre

Snart åtte måneder etter det omstridte valget har ikke hviterusserne gitt opp å kvitte seg med president Aleksandr Lukasjenko (66)..

VG - 8 timer siden

Messi tok karrierens 35. tittel: – Et annerledes år

(Athletic-Barcelona 0–4) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 9 timer siden

Les dagens VG her!

Skyhøyt blodtrykk og kolesterol, diabetes type 2 og søvnapné. Glenn Christiansen (38) er få år unna sin egen død når legene ber ham om å ta grep. Nå, seks måneder senere, er han kvitt alle sykdommene og har fått livet sitt tilbake..

VG - 10 timer siden

Ute av «Kompani Lauritzen»: – Ble sliten av å skulle være så pinglete

– Både Jakob og Morten så ut som de hadde mistet livet. Jeg sto der og tenkte: «Fuck, hvorfor gjør jeg det her?», sier Christine Dancke om turen i «kosebua»..

VG - 11 timer siden

Nei til skiflyging for kvinner: – Blir rett og slett motarbeidet

Hoppjentene får ikke delta i skiflygingsbakken den kommende sesongen..

VG - 11 timer siden

Tuchel-trekk sendte Chelsea til FA-cupfinale

(Chelsea-Manchester City 1–0) Hakim Ziyech (28) har hatt en trøblete debutsesong i Chelsea, men lørdag tok angriperen vare på en sjelden startsjanse fra trener Thomas Tuchel og knuste ett av Manchester Citys fire tittelhåp..

VG - 12 timer siden

Hevder «Ringenes Herre»-serien blir «den største noensinne»

Turistsjefen på New Zealand røper at første sesong av den kommende «Ringenes Herre»-serien på Amazon vil koste nær 4 milliarder kroner..

VG - 13 timer siden

Hansi Flick bekrefter: Vil ikke være Bayern München-trener neste sesong

Bayern München-trener Hansi Flick bekreftet etter lørdagens 3–2-seier over Wolfsburg at han ikke vil lede den tyske storklubben neste sesong..

VG - 14 timer siden

Hva skjer med Messi? – Fra stiv kuling til frisk bris

Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona går ut om drøye to måneder – men foran kveldens VG+-sendte cupfinale blåser det ikke like hardt i retning av at han forsvinner fra klubben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt