VG > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:38

VG - 08 april 21 kl. 05:31

Syv fullvaksinerte beboere ble smittet – nå jakter FHI på svar

FHI har aldri registrert et utbrudd blant vaksinerte med samme omfang som på Gystadmyr bo- og aktivitetssenter i Ullensaker: – Vi sitter igjen med flere spørsmål som vi ikke har svar på, sier kommuneoverlegen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FHI, Gystadmyr, Ullensaker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syv, fullvaksinerte, beboere, ble, smittet, jakter, FHI, svar
NRK - 08 mars 21 kl. 17:41

Fullvaksinerte kan møtes innendørs

Fullvaksinerte amerikanere kan nå møtes innendørs uten å måtte bruke munnbind eller opprettholde sosial distanse. Det amerikanske folkehelseinstituttet CDC la mandag ut de etterlengtede nye retningslinjene. De anbefaler at personer som er ferdig vaksinerte, kan treffe andre fullvaksinerte innendørs uten at de må ha på seg munnbind eller holde seg på minst to meters avstand fra hverandre.

NRK - 05 feb. 21 kl. 20:23

35 av 39 sykehjem ferdig vaksinert

Fra mandag kan fullvaksinerte beboere gi en klem til et par av sine faste besøkende for første gang siden mars. Beboere på 35 av 39 sykehjem i Oslo har oppnådd full effekt av koronavaksinen. I tillegg blir det flere fellesaktiviteter på sykehjemmene.

NRK - 06 april 21 kl. 16:04

Smitteutbrudd rammet vaksinerte

To fullvaksinerte beboere ved et bo- og aktivitetssenter på Jessheim er sendt på sykehus med koronasmitte, melder Romerikes Blad. Vaksinerte kan en sjelden gang bli smittet og syke, sier FHI. Ullensaker kommune sier sju andre beboere og ansatte også er smittet..

NRK - 08 april 21 kl. 17:45

Fullvaksinerte ble smittet

Beboere pået sykehjem på Jessheim har fått påvist koronasmitte selv om de var fullvaksinert med Pfizer-vaksine. De fleste har hatt mildere sykdomsforløp, men noen måtte på sykehus. Folkehelseinstituttet er varslet, skriver NTB..

VG - 08 april 21 kl. 16:06

Én død og ti smittet ved sykehjem i Sandnes: – Foreløpig er tilstanden ikke alvorlig

Fem fullvaksinerte beboere ved Rovik bo- og aktivitetssenter er bekreftet smittet av covid-19. Én fullvaksinert mann er omkommet..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 23:08

Ser etter «spesielle forhold»

Da sju fullvaksinerte beboere på et sykehjem på Romerike fikk påvist coronasmitte, rykket Folkehelseinstituttet ut i felt. Slik jobber de nå..

VG - 08 april 21 kl. 14:24

Syv fullvaksinerte smittet på sykehjem: – Det er bare trist

JESSHEIM (VG) Marit Merli (95) synes det er leit å høre om smitten blant de vaksinerte sykehjemsbeboerne: – Beskyttelsen er bare 90 prosent, vet du, sier hun..

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:09

To nye koronadødsfall i Fredrikstad

I går og i dag døde to eldre koronasmittede beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad. I alt fem beboere har dødd på sykehjemmet i løpet av drøye to uker, skriver Fredriksstad Blad. Totalt har tolv ansatte og tolv beboere fått påvist viruset..

NRK - 03 feb. 21 kl. 16:15

600 beboere fikk reise hjem

600 beboere fikk onsdag lov til å reise tilbake til hjemmene sine på Ask i Gjerdrum. Drøyt 200 beboere er fremdelesevakuert etter skredet 30. desember.

NRK - 12 feb. 21 kl. 17:33

Ingen smittede Oslo-beboere

Det er ingen koronasmittede beboere på noen av Oslos 38 sykehjem, melder Sykehjemsetaten i Oslo ifølge NTB. For første gang siden november er det altså smittefritt blant beboere på disse sykehjemmene..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Stor vekst i private psykologer

Norge får stadig flere private psykologer og psykiatere med timepris på 1100–1200 kroner. Generalsekretæren i Rådet for psykisk helse mener dette er et tydelig uttrykk for at klasseskillene i Norge øker..

VG - 1 time siden

I fjor mente Ap at tog-forslaget var «useriøst» - tirsdag stemte de for

Mens Arbeiderpartiet i fjor nærmest latterliggjorde SV og Frps forslag om bygging Nord-Norgebanen, stemmer de nå for akkurat samme forslag..

VG - 3 timer siden

KrF-refs til Hareide: Narrespill mot folk i Nord-Norge

KrF i Troms og Finnmark misliker sterkt hvordan partiets samferdselsminister Knut Arild Hareide omtalte og tok avstand fra stortingsvedtaket om Nord-Norgebanen..

VG - 4 timer siden

Frigir video: Skjøt tenåring fire ganger

Amerikansk politi har onsdag sluppet video fra kroppskameraet til politibetjenten som tirsdag kveld skøyt en 16 år gammel jente..

VG - 7 timer siden

Mener regjeringen svikter unge som trenger hjelp

Ulrikke Torgersen (24) har opplevd å bli avvist flere ganger da hun var syk med spiseforstyrrelser. Nå vil MDG-politikeren kjempe for et bedre psykisk helsevern..

VG - 8 timer siden

Havarikommisjonen om «Helge Ingstad»: – Hadde ikke behøvd å forlise

Vraket av «Helge Ingstad» hugges opp i år. Havarikommisjonen mener at fregatten kunne vært reddet i de skjebnesvangre minuttene etter kollisjonen i Hjeltefjorden..

VG - 8 timer siden

Havarikommisjonen: KNM «Helge Ingstad» forliste fordi dører og luker ikke ble stengt

Vraket av «Helge Ingstad» hugges opp i år. Havarikommisjonen mener at fregatten kunne vært reddet i de skjebnesvangre minuttene etter kollisjonen i Hjeltefjorden..

VG - 10 timer siden

Fem søsken ble hentet hjem fra Syria – nå er foreldrene er erklært døde

Nærmere to år etter at deres fem mindreårige barn ble hentet hjem til Norge, har en norsk IS-kvinne og hennes mann blitt erklært døde..

VG - 10 timer siden

Putin holder tale uten å nevne Navalnyj - demonstranter pågripes

Samtidig som 466.000 russere har meldt at de onsdag skal demonstrere for løslatelse av Kreml-kritikeren Aleksej Navalnyj, holder president Vladimir Putin sin årlige tale til nasjonen..

VG - 10 timer siden

Kristian Løvlies far mener leieboeren forsøkt å lure ham: – Helt identisk med det Kristian opplevde

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt