NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:20

NRK - 22 feb 22 kl. 10:33

Syria støttar russisk avgjerd

Syria seier dei støttar den russiske avgjerda om å anerkjenne utbrytarregionane i Aust-Ukraina. Det seier den syriske utanriksministeren Faisal Mekdad til statleg TV, ifølge Reuters. – Det Vesten har gjort mot Russland er det same som dei gjorde mot Syria i borgarkrigen, sa Mekdad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aust-Ukraina, Faisal Mekdad, TV, Reuters, Vesten, Russland, Syria, Mekdad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syria, støttar, russisk, avgjerd
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 01 sep 21 kl. 20:04

FHI har gitt regjeringa vaksineråd

Folkehelseinstituttet har levert frå seg sine anbefalingar til regjeringa om også aldersgruppa 12 til 15 år skal vaksinerast. – Der vil det koma ei avgjerd frå regjeringa ganske raskt, seier direktør Camilla Stoltenberg til NTB. Regjeringa har kalla inn til pressekonferanse torsdag.

NRK - 21 feb 22 kl. 16:30

Putin tek avgjerd om Aust-Ukraina i dag

Russlands president Vladimir Putin seier han vil ta ei avgjerd om Aust-Ukrainia måndag. Opprørsleiarane i Donetsk og Luahnsk har bede Russland om å godkjenne dei opprørskontrollerte regionane som sjølvstendige statar..

NRK - 21 feb 22 kl. 16:30

Putin tek avgjerd om Aust-Ukraina måndag

Russlands president Vladimir Putin seier han vil ta ei avgjerd om å anerkjenne Aust-Ukraina måndag. Opprørsleiarane i Donetsk og Luhansk har bede Russland om å godkjenne dei opprørskontrollerte regionane som sjølvstendige statar. Også den russiske nasjonalforsamlinga har tidlegare bede presidenten om å gjere dette..

NRK - 27 feb 22 kl. 11:06

Stenger luftrommet for russiske fly

Fleire land stenger no luftrommet for russiske fly. Også nabolandet vårt Sverige, seier landets EU-minister Hans Dahlgren til Sveriges Radio. – Det er nå heilt nødvendig å gå vidare med fleire skarpe tiltak for å isolere Russland.

NRK - 02 mar 22 kl. 14:42

LO-leiar resptekterer Tajik si avgjerd

LO-leiar Peggy Hessen Følsvik seier ho respekterer Hadia Tajik (Ap) si avgjerd om å trekka seg som arbeids- og inkluderingsminister, samtidig som ho takkar Tajik for jobben ho har gjort under statsråd. – Dette er ei sak som me har fått mange tilbakemeldingar på frå våre medlem og tillitsvalte. Hadia Tajik har sjølv sett alvoret i saka, og eg respekterer avgjerda hennar om å trekka seg som landet sin arbeidsminister, seier Hessen til NTB..

NRK - 05 mar 22 kl. 09:37

Mariupols ordførar: – Inga lett avgjerd

Ordførar i Mariupol, Vadym Bojtsjenko, seier det ikkje er ei lett avgjerd å evakuere byen. – Men som eg alltid har sagt, Mariupol er ikkje gater og hus. Mariupol er innbyggarane, det er deg og meg, seier han i eit utsegn gjeve att av Sky News.

NRK - 16 mar 22 kl. 08:31

FN-domstol kjem med avgjerd om invasjonen av Ukraina

Den internasjonale domstolen i Haag (ICJ) kjem onsdag med ei avgjerd i Ukrainas hastesøksmål mot Russland etter invasjonen i februar. Ukraina har skulda Russland for brot på folkemordkonvensjonen, og ber retten om å gi ordre om å stoppe krigen. Avgjerda i ICJ er bindande, men domstolen har ikkje makt til å sørge for at eventuelle pålegg blir gjennomført..

NRK - 09 okt 21 kl. 15:12

Jacobsen støttar Lundby

Anders Jacobsen støttar Lundby etter at ho fortalde til NRK at ho står over sesongen då ho ikkje er villig til å slanka seg på ein uforsvarleg måte. Han meiner at ein må få gjort noko med slankeproblematikken i hoppsporten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..

NRK - 30 minutter siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..

NRK - 30 minutter siden

Kreml avviser mislighold av utenlandsgjeld

Kreml kaller meldinger om at Russland ikke klarer å betjene sin utenlandsgjeld for grunnløse. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC , meldte mandag at Russland ikke har kunnet foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som forfalt søndag. Kreml kaller meldingene grunnløse.

NRK - 30 minutter siden

Solberg mener PST bør lære av feilen

Solberg mener vurderingen av voldspotensialet er avgjørende for å kartlegge voldstrusler i samfunnet. Her har PST feilet, mener hun. Spørsmålene PST bør lære av mener Solberg er: – Er det andre indikatorer vi kunne lagt vekt på?

NRK - 45 minutter siden

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..

NRK - 45 minutter siden

Helgelandssykehuset i gul beredskap

Helgelandssykehuset er i gul beredskap, opplyser sykehuset på sine hjemmesider. Dette får konsekvenser for bemanningssituasjonen i Helgelandssykehuset da enkelte vikarer ikke kommer seg til Helgeland og at ambulanseflyene også kan bli stående på bakken..

NRK - 2 timer siden

Markering i Trondheim

De skeive organisasjonene i Trondheim, i samarbeid med Trondheim kommune, inviterer til Solidaritetsmarkering på Torvet tirsdag ettermiddag. Det er skytetragedien i Oslo natt til lørdag der to mennesker ble drept som er bakgrunnen for markeringen. Det vil bli holdt appeller fra det skeive miljøet og kulturelle innslag.

NRK - 1 time siden

Dømd for å ha valdtatt 14-åring

Frostating Lagmannsrett har behandla ankesaken til ein mann i 50-åra som i februar vart dømd til fire års fengsel for å ha valdtatt ein 14 år gammal gut. Mannen skal ha låst guten inne i ein kjellar der overgrepa skjedde. 14-åringen prøvde å rømme, men fekk det ikkje til.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com