NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:42

NRK - 08 april 21 kl. 03:34

Syria melder om israelsk luftangrep

Det syriske luftforsvaret har skutt ned raketter fra det som sies å være et israelsk angrep mot Damaskus, melder det statlige syriske nyhetsbyrået Sana. Fire soldater skal ha blitt såret i angrepet, som også førte til materielle skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Damaskus, Sana

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syria, melderom , israelsk, luftangrep
NRK - 28 feb. 21 kl. 22:10

Syria: Israelsk missil skutt ned

Syrias luftforsvar har avverget et israelsk luftangrep i nærheten av hovedstaden Damaskus, ifølge det statlige nyhetsbyrået. Israel har gjennomført flere hundre rakettangrep i Syria, men bekrefter sjelden angrepene..

NRK - 13 jan. 21 kl. 04:43

Flere drept av luftangrep i Syria

Minst fem soldater og elleve andre personer som deltok i kamper er drept i israelske luftangrep rettet mot våpenlagre og militære stillinger øst i Syria. Det israelske luftforsvaret har utført mer enn 18 angrep mot flere mål, melder SOHR..

Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 10:18

21 IS-medlemmer drept i russiske luftangrep

Minst 21 IS-medlemmer er drept i en serie russiske luftangrep i Syria de siste 24 timene, melder en observatørgruppe..

NRK - 26 feb. 21 kl. 01:29

USA har bombet iranske mål i Syria

Det amerikanske forsvaret utførte torsdag luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Angrepet kommer etter flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak, opplyser to kilder til nyhetsbyrået..

NRK - 26 feb. 21 kl. 04:29

17 drept da USA bombet mål i Syria

17 soldater ble drept da det amerikanske forsvaret torsdag utførte luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Det er det første angrepet som er beordret av president Joe Biden..

NRK - I førrgår: 22:05

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 21 feb. 21 kl. 12:29

Vaksiner i bytte mot fange

Israel, Russland og Syria har forhandlet fram en avtale hvor Israel betaler Russland 1,2 millioner dollar som skal gå til koronavaksiner til Syria. I bytte løslates en israelsk kvinne som har blitt holdt fanget i Damascus..

VG - 21 feb. 21 kl. 22:13

Israelske medier: Israel kjøpte fri kvinne fra Syria med vaksiner

Både Israel og Syria prøver å legge lokk på det, men fortellingen om hvordan en israelsk kvinne ble løslatt ved kjøp av vaksiner via Russland, er allerede blitt en politisk verkebyll..

VG - 27 feb. 21 kl. 01:13

Biden: Syria-angrepet er en advarsel til Iran

President Joe Biden sier USAs luftangrep mot iranskstøttede krigere øst i Syria bør ses som en advarsel av Iran..

NRK - 21 mars 21 kl. 00:45

Tyrkisk luftangrep i Syria

Tyrkia har for første gang på 17 måneder sendt et fly inn i Syria på bombetokt over en sone kontrollert av kurdere, ifølge eksilgruppen SOHR. – Et tyrkisk krigsfly rammet militærstillinger tilhørende Syriske demokratiske styrker i landsbyen Saida i utkanten av Ain Issa, het det i en uttalelse fra SOHR..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 15 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 2 timer siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 3 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 4 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt