NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:23

NRK - 15 Mar 19 kl. 08:07

Syria-krigen har kostet 370.000 liv

Den åtte år lange krigen i Syria har kostet mer enn 370.000 mennesker livet, blant dem over 112.000 sivile, ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Ifølge SOHR har minst 21.000 barn og 13.
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Syrian Observatory, Human Rights, SOHR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syria-krigenhar , kostet, 370.000, liv
NRK - 06 Mar 19 kl. 13:51

Vil ikke granske krigsforbrytelser

Sri Lankas president vil likevel ikke granske krigsforbrytelser som fant sted under den 37 år lange krigen mot tamilske separatister. Krigen på Sri Lanka kostet over 100.000 mennesker livet..

E24 - 10 Feb 19 kl. 15:03

Venezuela-krisen er nå dobbelt så ille som Den store depresjonen - og nesten på nivå med Syria-krigen

Venezuelas brutto nasjonalprodukt har gått ned med over 60 prosent fra 2015 og frem til i dag. Det er nesten like ille som Syria-krigen. .

NRK - 08 Jan 19 kl. 09:17

Mange drept i IS-angrep i Syria

23 soldater i den USA-støttede SDF-militsen er drept øst i Syria. Ifølge eksilgruppen SOHR ble ni IS-soldater drept da SDF angrep og erobret en av IS-opprørernes siste bastioner øst i Syria. SDF har vært USAs fremste allierte i krigen mot IS i Syria..

NRK - 11 May 19 kl. 13:19

For farleg for naudhjelp i Syria

Krigen i Syria har blussa opp att og omfattande bombing gjer situasjonen for farleg for hjelpearbeidarar. 16 organisasjonar har innstilt sitt arbeid, opplyser FN til nyheitsbyrået AFP. 180.

NRK - 26 Nov 18 kl. 13:25

IS-åtak drap 92 krigarar

Aust i Syria har terrorgruppa IS teke livet av minst 92 USA-støtta krigarar dei siste tre dagane. Det opplyser SOHR. Dette er det høgaste dødstalet i eitt enkeltåtak mot dei kurdiske styrkane nokongong, sidan krigen i Syria starta, melder AFP..

P4 - 11 May 19 kl. 14:09

For farlig for nødhjelp i Syria

Etter at krigen har blusset opp igjen, er det nå så farlig i Idlib og nærliggende områder i Syria at 16 hjelpeorganisasjoner innstiller nødhjelpsarbeidet. Idlib er den eneste provinsen i Syria som fortsatt er kontrollert av opprørere. Verdens matprogram opplyser at de har måttet slutte å levere nødhjelp til 47.

NRK - 05 Apr 19 kl. 11:36

IS-krigere tilbake i Malmö

Fem IS-krigere har returnert tilbake til Malmö i Sverige og i tillegg kan fire barn være på vei fra krigssoner i Syria, skriver SVT. Det er første gang politiet presenterer tall på hvor mange som kommer tilbake til Malmö fra krigen i Syria..

VG - 20 Jun 19 kl. 21:18

Han ledet krigen mot IS. Nå ber han landene om å hente «sine» krigere hjem.

Norge og andre europeiske land har til nå hentet ut 36 foreldreløse barn fra Al Hol-leiren i Syria. Tusenvis av krigere, kvinner og barn holdes fortsatt i en uviss skjebne. Det må hjemlandene løse, ifølge mannen som ledet krigen mot IS..

Dagbladet - 13 Mar 19 kl. 06:00

Krigen i Syria vinnes ikke på slagmarken

Timer eller høyst noen få dager gjenstår før den endelige militære seier over IS vil bli proklamert. Men man må ikke la seg lure..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Lå mer enn fem timer i vannet

De tre personene som styrtet utenfor Mandal ble liggende i sjøen i mer enn fem timer uten overlevingsdrakter, skriver Fædrelandsvennen. Havarikommisjonen sier det er for tidlig å si hvorfor personene ble liggende så lenge i vannet før de ble reddet..

NRK - 30 minutter siden

Romfarere landet på jorden

Etter 204 dager i verdensrommet landet ekspedisjonen med to astronauter og en kosmonaut vellykket på jorden tirsdag morgen. Den russiske Sojuz-raketten landet vellykket i Kasakhstan klokken 8.47, lokal tid..

NRK - 45 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 3 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 5 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 6 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 7 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt