NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 02:20

NRK - 15 Mar 19 kl. 08:07

Syria-krigen har kostet 370.000 liv

Den åtte år lange krigen i Syria har kostet mer enn 370.000 mennesker livet, blant dem over 112.000 sivile, ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Ifølge SOHR har minst 21.000 barn og 13.
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Syrian Observatory, Human Rights, SOHR

Dele artikeln

291 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syria-krigenhar , kostet, 370.000, liv
NRK - 06 Mar 19 kl. 13:51

Vil ikke granske krigsforbrytelser

Sri Lankas president vil likevel ikke granske krigsforbrytelser som fant sted under den 37 år lange krigen mot tamilske separatister. Krigen på Sri Lanka kostet over 100.000 mennesker livet..

E24 - 10 Feb 19 kl. 15:03

Venezuela-krisen er nå dobbelt så ille som Den store depresjonen - og nesten på nivå med Syria-krigen

Venezuelas brutto nasjonalprodukt har gått ned med over 60 prosent fra 2015 og frem til i dag. Det er nesten like ille som Syria-krigen. .

NRK - 08 Jan 19 kl. 09:17

Mange drept i IS-angrep i Syria

23 soldater i den USA-støttede SDF-militsen er drept øst i Syria. Ifølge eksilgruppen SOHR ble ni IS-soldater drept da SDF angrep og erobret en av IS-opprørernes siste bastioner øst i Syria. SDF har vært USAs fremste allierte i krigen mot IS i Syria..

NRK - 26 Nov 18 kl. 13:25

IS-åtak drap 92 krigarar

Aust i Syria har terrorgruppa IS teke livet av minst 92 USA-støtta krigarar dei siste tre dagane. Det opplyser SOHR. Dette er det høgaste dødstalet i eitt enkeltåtak mot dei kurdiske styrkane nokongong, sidan krigen i Syria starta, melder AFP..

Dagbladet - 13 Mar 19 kl. 06:00

Krigen i Syria vinnes ikke på slagmarken

Timer eller høyst noen få dager gjenstår før den endelige militære seier over IS vil bli proklamert. Men man må ikke la seg lure..

Dagbladet - 28 Nov 18 kl. 06:00

Lakselobbyen går ut i krigen

Hver gang oppdrettsnæringen får kritikk for sine miljøproblemer, velger den å gå i krigen, ikke i seg selv..

NRK - 04 Jan 19 kl. 10:40

Assad på vei inn i varmen igjen

Arabiske land har konkludert med at Syria-krigen er vunnet av president Bashar al-Assad, ifølge ekspert. Storbritannia tror Assad blir sittende «en stund»..

Hegnar.no - 27 Jan 19 kl. 09:24

Shutdown kostet USA 6 milliarder

Den delvise nedstengningen av USAs statsapparatet kostet landet minst 6 milliarder dollar. .

Dagbladet - 27 Nov 18 kl. 21:54

IS prøvde å drepe Raed Fares flere ganger. Nå er han død

Syreren Raed Fares brukte humor og satire i Syria-krigen. Det skapte sinne, både hos Assad-regimet og religiøse ekstremister..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vurderer å droppe NSB Komfort

NSB vurderer å droppe komfortkupeen for å fylle opp tomme seter. Mens passasjerer står trangt i stappfulle deler av toget, er det nesten alltid ledige seter inne på komfort, skriver Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Erklærer seg skyldig i hatkrim

Mannen som er dømt for bilangrepet i Charlottesville i 2017 der en kvinne ble drept, er ventet å erklære seg skyldig i en føderal tiltale om hatkriminalitet. I juli erklærte han seg ikke skyldig i 30 tilfeller av hatkriminalitet..

NRK - 1 time siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 1 time siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 4 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 4 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt