Dagbladet > Kultur

Fredag, 25 September, 06:29

Dagbladet - 14 aug. 19 kl. 06:15

Sylvi-tilstander

Sylvi Listhaug bruker store ord om tillit, men tillit går begge veier. Det bygges gradvis og rives raskt..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Listhaug

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sylvi-tilstander
VG - 19 nov. 19 kl. 14:07

Ap-Bøhler svarer Listhaug: – Hvor blir det av tiltakene, Sylvi?

Sylvi Listhaug skriver at hun har besøkt Rinkeby og advart mot svenske tilstander. Problemet er bare at Frp har hatt justisministeren i seks år uten å fremme noen av gjengtiltakene vi har foreslått i Stortinget..

Dagbladet - 29 aug. 19 kl. 18:42

Vil ha «danske tilstander»

Glem alt snakket om svenske tilstander. Det er danske tilstander som gjelder for Senterpartiets høytflygende partileder Trygve Slagsvold Vedum..

VG - 20 nov. 19 kl. 16:27

Frp fremmer fem forslag for å unngå Malmø-tilstander

Frp-leder og finansminister Siv Jensen og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) fremmer fem forslag til egen regjering, for å hindre Malmø-tilstander i Norge. De foreslo det samme i fjor, svarer Aps Jan Bøhler..

P4 - 03 sep. 20 kl. 12:15

Advarer mot amerikanske tilstander

Nærpolitireformen kan i verste fall føre til amerikanske tilstander i Norge. Det sier politiforsker ved OsloMet, Thea Wathne til NRK. Wathne viser at politiet har sagt fra seg politioppgaver til det private, og at politiets mandat oftere blir spisset mot kontroll.

Aftenposten - 03 mai 19 kl. 10:18

Solberg: - Velkommen tilbake Sylvi

Sylvi Lishaug gjør comeback som eldrestatsråd i regjeringen, et drøyt år etter at hun gikk av som justisminister. - Jeg ønsker Sylvi velkommen tilbake til regjeringen,sier statsminister Erna Solberg..

Aftenposten - 03 mai 19 kl. 10:18

Solberg: – Velkommen tilbake Sylvi

Sylvi Listhaug gjør comeback som eldrestatsråd et drøyt år etter at hun gikk av som justisminister. – Jeg ønsker Sylvi velkommen tilbake til regjeringen, sier statsminister Erna Solberg..

NRK - 05 mai 19 kl. 08:04

Søviknes: Sylvi kan bli leder

Når Sylvi Listhaug og Terje Søviknes søndag velges til Frps nye nestledere, er arverekken klar: – Jeg er ikke kronprins, men Sylvi kan bli leder, sier Søviknes..

VG - 19 nov. 19 kl. 07:20

Sylvi Listhaug (Frp): – Hvor mange bomber må sprenge i svenske nabolag før dere våkner? 

For litt over to år siden besøkte jeg det utsatte området Rinkeby utenfor Stockholm, og advarte mot svenske tilstander. Medier og politikere latterliggjorde begrepet. Hva sier de i dag?

P4 - 02 sep. 20 kl. 12:52

Ut mot Hurtigruten

Flere stortingspolitikere går nå ut mot at Hurtigrute-skipet MS Fridtjof Nansens brukes til å huse Mission: Impossible»-produksjon, og bruken av utenlandske besetningsmedlemmer. Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier til VG at det er utrolig dårlig dømmekraft av Hurtigruten når mange norske sjøfolk er permitterte. Arbeiderpartiets Terje Aasland sier at det er cowboy-tilstander å bruke en cruisebåt som hotell med lavere lønn enn hotellansatte får.

Hegnar.no - 22 april 19 kl. 10:17

Tidligere Vårt Land-redaktør: Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF

Den dype splittelsen i KrF skyldes i stor grad Frps påtroppende nestleder Sylvi Listhaug, mener tidligere sjefredaktør Helge Simonnes i Vårt Land..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 16 timer siden

- Alt har røket

Den danske skuespilleren Mads Mikkelsen avslører at han ikke har hatt én skuespillerjobb siden coronakrisa inntraff..

Dagbladet - 18 timer siden

Aldri vært mer fengende

Du har aldri hørt Fleet Foxes mer «popfiksert» enn på denne overraskende utgivelsen..

Dagbladet - 21 timer siden

- Fullstendig absurd

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. De fire forlagene bestrider saken..

Dagbladet - 21 timer siden

Kan få gigabot for ulovlig samarbeid

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. Gyldendal sier de bestrider saken..

Dagbladet - 21 timer siden

Gigabot for ulovlig samarbeid

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon..

Dagbladet - Igår: 20:42

NRK avviser Raymond-stikk

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er skuffet over at fredsprisseremonien i Oslo rådhus avlyses, og legger deler av skylden på NRK. NRK avviser at de har hatt noe med avgjørelsen å gjøre..

Dagbladet - Igår: 17:55

Full krig om metoo-bok

Den svenske pressemannen Fredrik Virtanen vil dra norsk forlag og svensk forfatter for retten i Norge. Forlaget svarer at de vil «forsvare ytringsfriheten» i så mange instanser som nødvendig..

Dagbladet - Igår: 17:45

- Ikke brutt god presseskikk

Lillesands-Posten ble ikke felt i PFU etter omstridt shortsdebatt..

Dagbladet - Igår: 16:30

Sjokkerende ærlig

Kokainmisbruk, eksamensjuks, lugubre sexmøter, familiens nazifortid – Kohts ærlighet er overveldende..

Dagbladet - Igår: 15:43

- Grenseløst frekt og uvitende

Jan Fredrik Karlsen raser mot regjeringen etter mandagens forslag om å inkludere bransjen i støtteordningen for reiseliv..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt