Aftenposten > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 18:46

Aftenposten - 12 nov. 19 kl. 16:46

Syklist i lagmannsretten etter å ha syklet i kollektivfelt

Politiet mener en syklist har var til hinder for trafikken på E18. Han ble frifunnet i tingretten, men politiet anket. Tirsdag gikk ankesaken i lagmannsretten..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E18

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syklisti , lagmannsretten, etterå ha , sykleti , kollektivfelt
Aftenposten - 12 nov. 19 kl. 16:46

Syklist i lagmannsretten etter å ha syklet i kollektivfelt

Politiet mener en syklist har var til hinder for trafikken på E18. Han ble frifunnet i tingretten, men politiet anket. Tirsdag gikk ankesaken i lagmannsretten..

Aftenposten - 04 des. 19 kl. 11:36

Syklist dømt i lagmannsretten for å ha syklet i kollektivfelt

En syklist som benyttet kollektivfeltet på Mosseveien i Oslo, er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale 8.500 kroner i bot for å ha forstyrret trafikken..

NRK - 09 nov. 19 kl. 13:09

Syklet i kollektivfeltet

En syklist ble frifunnet i tingretten etter å ha stått tiltalt for å ha syklet i kollektivfeltet og dermed hindret trafikken. Politiet ga mannen et forelegg på 7.000 kroner for brudd på vegtrafikkloven, noe han ikke godtok.

P4 - 24 des. 19 kl. 18:05

Anker kollektivsyklingsdom

Mannen som i lagmannsretten ble dømt for å ha syklet i kollektivfeltet, anker dommen til Høyesterett. Mannen fikk en bot på 8.500 kroner for å ha syklet i kollektivfeltet på Mosseveien i Oslo.

P4 - 14 juni 20 kl. 15:26

Syklist alvorlig skadet

En syklist er alvorlig skadet etter et sammenstøt med en bil i Asker. I følge politiet skal to syklister ha syklet i følge da ulykken skjedde, men kun den ene syklisten er skadet. Tilstanden skal ikke være kritisk.

Dagbladet - 03 april 20 kl. 11:32

Sykkelbot til Høyesterett

Ivar Grøneng syklet i kollektivfeltet, han ble frikjent i tingretten og dømt i lagmannsretten. Nå skal syklingen avgjøres av Høyesterett..

Aftenposten - 26 juli 19 kl. 20:57

Syklist fikk 14.000 kroner i bot etter ulykke

En kvinnelig syklist i 60-årene ble påført bruddskader etter kollisjon med en mannlig syklist i 30-årene. Mannen nekter å vedta bot på 14.000 kroner for brudd på veitrafikkloven..

NRK - 30 mai 20 kl. 13:27

Syklist sendt til sykehus

En mann i 30-årene er sendt til Ullevål sykehus med mulige skader i ribbein og rygg, etter en trafikkulykke i Oslo gate i Oslo. Ulykken skjedde mellom mannen som syklet og en bilist. Bilistens førerkort er blitt beslaglagt..

NRK - 03 sep. 19 kl. 22:00

Dame syklet ned på Notodden

En eldre kvinne er kjørt til traumemottaket i Skien etter at hun har blitt syklet ned og skal ha pådratt seg alvorlige skader i Kongsbergveien i Notodden. Det er mulig barn har vært vitne til dette og politiet ønsker tips..

NRK - 31 mars 20 kl. 12:06

Syklist døde etter ulykke i Bø

En syklist er erklært død etter å ha kjørt av veien i Bø Vestfold og Telemark. Pårørende er varslet og er på stedet. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, ifølge Marius Knudsen, operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 2 timer siden

Amerikansk storklubb bytter navn etter massiv kritikk

NFL-laget Washington Redskins bytter navn etter flere år med kritikk mot navnet som sees på som nedsettende mot urbefolkningen i USA..

Aftenposten - 15 minutter siden

Hele laget satt i karantene: Toppklubben må stille med juniorlaget i ligakamp

Det sveitsiske fotballaget Zürich må spille tirsdagens ligakamp med nesten utelukkende juniorspillere etter at hele førstelaget er satt i koronakarantene..

Aftenposten - 2 timer siden

Med ball i beina for første gang på 13 dager: Disse svarene fikk Ciljan

RBK-profilen var tilbake på feltet etter en uke med egentrening..

Aftenposten - 3 timer siden

Slik sammenligner Solskjær Molde og Manchester United

Ole Gunnar Solskjær åpner opp i ny podkast. Der snakker han blant annet en del om periodene i MFK..

Aftenposten - 4 timer siden

De største talentene forsvinner

KOMMENTAR: Og nå gjør de det før de omtrent har spilt ett minutt A-lagsfotball i nord..

Aftenposten - 4 timer siden

To menn siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Laksevåg

Siktelsen mot de to mennene som ble pågrepet etter knivstikking på Laksevåg i Bergen lørdag, er skjerpet, melder Bergens Tidende..

Aftenposten - 6 timer siden

Venstre-lederen kaller Kina verdens største diktatur. Men politikeren som nominerte Hongkong-folket til fredsprisen er taus.

– Kina er verdens største diktatur slik det fremstår nå, sier Venstres leder Trine Skei Grande. Hun støtter Høyres Michael Tetzschner som vil gi asyl til demokratiforkjempere fra Hongkong..

Aftenposten - 6 timer siden

Venstre-lederen kaller Kina verdens største diktatur. Men statsråden som nominerte Hongkong-folket til fredsprisen er taus.

– Kina er verdens største diktatur slik det fremstår nå, sier Venstres leder Trine Skei Grande. Hun støtter Høyres Michael Tetzschner som vil gi asyl til demokratiforkjempere fra Hongkong..

Aftenposten - 9 timer siden

Truls (9) må vente med å få mobil. Foreldrene mener telefoner skaper kjøpepress.

87 prosent av norske 9- og 10-åringer har egen mobil. Truls (9) er ikke blant dem. – Jeg skjønner på en måte hvorfor jeg må vente, men det er litt dumt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt