NRK > Nyheter

Onsdag, 02 Desember, 23:27

NRK - 01 aug. 20 kl. 15:55

Syklist hentes av luftambulanse

En syklist blir hentet av luftambulanse etter en trafikkulykke på fylkesvei 120 i Enebakk. Nødetatene er på plass for å finne ut av hendelsesforløpet. Syklisten skal være hardt skadet og bevisstløs. Veien vil være sperret en tid fremover..
Les mer på NRK


Les mer om:
Enebakk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syklist, hentesav , luftambulanse
P4 - 01 aug. 20 kl. 14:17

Hentet i luftambulanse etter ulykke

En syklist er hentet med luftambulanse etter å ha kollidert med en annen syklist på fylkesvei 63 i Isterdalen i Rauma. Syklisten skal ha fått hodeskader. Veien ble stengt etter ulykken, men er nå gjenåpnet..

Aftenposten - 02 juni 20 kl. 08:00

Trafikkulykke på Nesbru i Asker: Syklist alvorlig skadet

Politiet melder på Twitter at en syklist er alvorlig skadet i en trafikkulykke mellom bil og syklist..

P4 - 16 sep. 20 kl. 08:42

Bil og syklist kolliderte

Ingen skal være hardt skadet etter at en bil og en syklist kolliderte i Skien i morgentimene. Det ble først meldt at en fotgjenger ble påkjørt av en bil, det viste seg senere å være en syklist. Bilføreren har avgitt forklaring og er dimmitert fra stedet.

NRK - 25 mai 20 kl. 22:27

Syklist alvorlig skadd i ulykke

En syklist er alvorlig skadd etter en sykkelulykke i terrenget i Stokkåsen i Trondheim kommune. – En person skal være alvorlig skadd. Luftambulanse er på vei til stedet, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter like etter klokken 22 mandag kveld..

NRK - 01 aug. 20 kl. 20:28

Syklist alvorlig skadd

En syklist betegnes som alvorlig skadd etter en trafikkulykke på fylkesvei 120 i Enebakk. Det melder politiet. Syklisten ble transportert til Ullevål sykehus av luftambulanse, og deres pårørende er informert.

NRK - 31 aug. 20 kl. 18:27

Syklist medvitslaus etter kollisjon

Ein person er medvitslaus og luftambulanse er på veg etter at ein bil og ein syklist kolliderte på Kråkerøy i Fredrikstad. Ulukka blir skildra som alvorleg av dei som er på staden, seier operasjonsleiar Terje Marstrander Aust politidistrikt til NTB..

P4 - 26 sep. 20 kl. 16:03

Syklist til sykehus etter kollisjon

En syklist, en mann i 40 årene, er fløyet til sykehus med luftambulanse etter å ha kollidert med en bil ved flyplassen i Aukra kommune. Årsaken til kollisjonen er ikke kjent, heller ikke skadeomfanget..

P4 - 07 juli 20 kl. 20:15

Åtte reddet i luftambulanse

Åtte personer måtte hentes ned med luftambulanse fra området Besseggen og Bessvatnet i Vågå i Jotunheimen i kveld. Ifølge politiet hadde de gått seg fast i området og var svært kalde..

NRK - 27 juli 20 kl. 14:35

Person hentes med luftambulanse

En person er skadet etter en trafikkulykke ved Sjona i Rana. Ifølge politiet skal det dreie seg om en utforkjøring. – Luftambulanse er på vei til stedet, sier operasjonsleder Marius Skålvoll, til NRK.

NRK - 04 aug. 20 kl. 14:07

Hentet med luftambulanse fra fjell

En mann har skadd seg på Rønvikfjellet i Bodø og er sendt til sykehus med luftambulanse. – Han har skadet begge bein. Han lå uveisomt til og måtte hentes med helikopter, sier redningsleder Alf Hågensen i HRS Nord-Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Dagsavisen: – Vurderer eksklusjon

Fylkesstyret i Oslo Frp skal vurdere å åpne en eksklusjonssak eller suspensjonssak mot fylkesleder Geir Ugland Jacobsen, sier anonyme kilder til Dagsavisen. Jacobsen bekrefter til NRK at det er en sak i Frps organisasjonsutvalg, som handler om ham..

NRK - 5 minutter siden

Giscard d'Estaing (94) er død

Frankrikes tidligere president Valéry Giscard d'Estaing er død, melder nyhetsbyrået AFP. Han ble 94 år gammel. Han var Frankrikes president fra 1974 til 1981 og medlem av det partiet Union pour la Démocratie Française..

NRK - 30 minutter siden

Dagsavisen: Vurderer eksklusjon

Etter flere konflikter og uro i Oslo Frp, skal fylkesstyret vurdere å åpne en eksklusjonssak eller suspensjonssak mot fylkesleder Geir Ugland Jacobsen, sier anonyme kilder til Dagsavisen..

NRK - 15 minutter siden

Bytter ut urfolksinspirert logo

Figuren i Diplom-Is' logo endrer nå bekledning fra selskinnsdress til lue og vinterjakke uten assosiasjoner til urfolk. Isprodusenten opplyser til Kampanje at de endrer logoen for å gjøre merkevaren klar for fremtiden..

NRK - 30 minutter siden

Vurderer å ekskludere fylkesleder

Etter flere konflikter og uro i Oslo Frp, skal fylkesstyret vurdere å åpne en eksklusjonssak eller suspensjonssak mot fylkesleder Geir U. Jacobsen, skriver Dagsavisen. Både Jacobsen selv og lederen i organisasjonsutvalget bekrefter dette til NRK..

NRK - 1 time siden

Brann i kjøretøy på Notodden

Politiet har fått melding om at et kjøretøy har begynt å brenne ved Kvantum kjøpesenter på Notodden. Brannen skal være slukket. To personer har fått i seg noe røyk..

NRK - 1 time siden

Kjedekollisjon i Kongsberg

Fire biler har vært involvert i en kjedekollisjon på Gamle Kongsbergvei i Kongsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Tre av bilene havnet i grøfta. Én bil står i veibanen..

NRK - 2 timer siden

Endrer teststrategi i Oslo

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at det skal testes mer i områder i Oslo som har mye smitte. Massetesting på skoler, nye testmetoder og dropin-tilbud kan bli aktuelt, skriver Johansen på Facebook. Målet er å avdekke flere smittetilfeller..

NRK - 2 timer siden

Forlenger tiltak i Tyskland

Tysklands forbundskansler Angela Merkel opplyser onsdag at landet forlenger tiltakene fra 20.desember til 15.januar, melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

Haaland ferdigspilt for i år

Fotballspiller Erling Braut Haaland er ikke med i Dortmunds mesterligatropp mot Lazio onsdag, grunnet en strekk i hamstring. Skaden gjør at Haaland ikke blir spilleklar før etter vinterpausen i tysk fotball som varer fram til midten av januar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt