NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:57

NRK - I førrgår: 15:55

Syklisk involvert i ulykke

Luftambulanse er på vei til Tømmerbråten i Enebakk etter en trafikkulykke der en bil og en syklist er involvert, opplyser politiet. Veien er stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tømmerbråten, Enebakk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syklisk, involverti , ulykke
P4 - 25 april 20 kl. 18:11

Alvorlig skadet etter ulykke

Motorsyklisten som var involvert i en ulykke på Bjørkelanden sent i ettermiddag er alvorlig skadet. Det melder politiet, som også skriver at tilstanden ikke er kritisk. Han er fløyet til sykehus etter ulykken.

P4 - 19 april 20 kl. 17:49

To skadet i ATV-ulykke

To personer har vært involvert i en ulykke med to ATV-er i Søgne i Agder. Politiet opplyser at det snakk om mulige bruddskader. Begge er ved bevissthet og tas hånd om av helsepersonell..

NRK - 26 juli 20 kl. 13:55

Ulykke på E18

Det har vært en ulykke med to biler involvert på E18 i Kobbervikdalen i Drammen. Det skal ikke være snakk om personskader, ifølge politiet. Begge bilene må berges.

P4 - 16 juli 20 kl. 19:47

MC-ulykke i Agder

Nødetatene og en luftambulanse er sendt til Åmli i Agder, der det har vært en MC-ulykke nå i kveld. En person er involvert, men skadeomfanget er ikke kjent foreløpig, melder politiet..

P4 - 13 juni 20 kl. 13:26

Tre kjøretøy innvolvert i ulykke

Tre kjøretøy og fem personer er involvert i en ulykke på E6 sør for Støren i Trøndelag. Det melder politiet. Ulykken fremstår som alvorlig, og det skal ha vært en frontkollisjon mellom to av bilene..

NRK - 21 juni 20 kl. 16:26

MC-ulykke i Alta

Nødetatene rykker ut til en alvorlig MC-ulykke i Langfjorden i Alta, melder politiet. – Vi har ikke detaljer om skadeomfang enda. Vår oppfatting er at det kun er én motorsykkel involvert, sier operasjonsleder, Leo Johansen..

P4 - 21 juli 20 kl. 14:47

Over 15 involvert i ulykke

16 eller 17 personer var involvert i en trafikkulykke i Grasdalstunelen i Stryn nå i ettermiddag. De satt i tre danskregistrerte kjøretøyer, som alle kjørte i samme retning, melder politiet. Alle er våkne og bevisste.

P4 - I førrgår: 16:30

Luftambulanse til ulykke

En syklist er hardt sakdet etter en ulykke i Enebakk i ettermiddag. En bil var involvert i ulykken, og syklisten skal ha vært bevisstløs. Tilstanten nå er ikke kjent.

P4 - 13 juli 20 kl. 21:44

Omkom i ATV-ulykke

En person mistet livet i en ATV-ulykke i Songesand ved Lysefjorden i Rogaland i kveld. Personen ble erklært død av lege på stedet, opplyser politiet. De vil ikke gå ut med flere opplysninger om personens alder eller om omstendighetene foreløpig.

NRK - 30 juli 20 kl. 18:49

USAs visepresident i ulykke

USAs visepresident Mike Pence sin bilkortesje skal være involvert i en ulykke med en anleggsbil i nærheten av Pittsburgh i Pennsylvania. Det er ikke meldt om personskade, melder Breaking911 på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

– Bil starta skogbrann

Ein bil med motorfeil utløyste ein skogbrann som herjar aust for Los Angeles i USA, ifylgje styresmaktene i California. Brennande bitar karbon kom ut av eksosanlegget på bilen, noko som sette fyr på vegetasjonen fleire stader..

NRK - 15 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Dovrebanen opna att

Brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet er sløkt, melder politiet på Twitter. Det er opna att for trafikk på Dovrebanen, etter å ha vore sperra i halvannan time..

NRK - 45 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapet Fjord Line skjerper rutinene og vil fra og med i dag pålegge ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind, skriver Fædrelandsvennen. Hensikten er å hindre smitte om bord..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannen i Moelv

Politiet melder på Twitter at brannvesenet har fått kontroll på brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Frankrike over «raudt»-grensa

Frankrike har no 21,7 koronasmitta per 100.000 innbyggjarar dei siste 14 dagane. Det er over karantenegrensa som er sett av norske styresmakter..

NRK - 1 time siden

– Like farleg som raude land

Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. – Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - 11 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..

NRK - 1 time siden

Færre gjekk konkurs i juli

I juli var det endå ein nedgang i konkursar samanlikna med same månad i fjor, melder NTB. Nedgangen i talet på bedrifter som har vorte slått konkurs eller tvangsavvikla i juli i år, var på 23 prosent samanlikna med juli i fjor, syner ferske tal..

NRK - 1 time siden

Orkanen Isaias har treft land

Orkanen Isaias har tysdag morgon treft land ved Ocean Isle Beach i delstaten North Carolina i USA, ifylgje USA sitt nasjonale orkansenter. Orkanen har maksimal vindstyrke på 37 meter i sekundet, ifylgje senteret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt