NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 03:06

NRK - 09 Nov 19 kl. 13:09

Syklet i kollektivfeltet

En syklist ble frifunnet i tingretten etter å ha stått tiltalt for å ha syklet i kollektivfeltet og dermed hindret trafikken. Politiet ga mannen et forelegg på 7.000 kroner for brudd på vegtrafikkloven, noe han ikke godtok. Tirsdag starter ankesaken..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykleti , kollektivfeltet
P4 - 24 Dec 19 kl. 18:05

Anker kollektivsyklingsdom

Mannen som i lagmannsretten ble dømt for å ha syklet i kollektivfeltet, anker dommen til Høyesterett. Mannen fikk en bot på 8.500 kroner for å ha syklet i kollektivfeltet på Mosseveien i Oslo.

P4 - 12 Nov 19 kl. 06:49

Kollektivfelt-tvist i retten for andre gang

Sak utenom det vanlige til retten i dag. Kan syklister sykle fritt i kollektivfeltet? Det er det store spørsmålet når Borgarting lagmannsrett i dag skal behandle en anke i saken der en syklist ble bøtelagt etter å ha syklet i nettopp kollektivfeltet fra Ormsund mot Ulvøya utenfor Oslo i september i fjor.

P4 - 04 Dec 19 kl. 11:33

Dømt for å sykle i kollektivfeltet

Etter to runder i rettsvesenet er det slått fast at det er straffbart å sykle i kollektivfelt. 24. september syklet Ivar Grøneng midt i kollektivfeltet på E18 Mosseveien ut av Oslo.

Dagbladet - 03 Apr 20 kl. 11:32

Sykkelbot til Høyesterett

Ivar Grøneng syklet i kollektivfeltet, han ble frikjent i tingretten og dømt i lagmannsretten. Nå skal syklingen avgjøres av Høyesterett..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 11:36

Syklist dømt i lagmannsretten for å ha syklet i kollektivfelt

En syklist som benyttet kollektivfeltet på Mosseveien i Oslo, er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale 8.500 kroner i bot for å ha forstyrret trafikken..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 11:26

28 bilister kjørte ulovlig i kollektivfeltet

– Nedslående og skuffende, sier operasjonsleder Guro Sandnes ved Oslo politidistrikt etter mye ulovlig kjøring i kollektivfeltet..

Dagbladet - 13 Sep 19 kl. 08:11

Bussjåførene vil ha elbilene ut av kollektivfeltet

Yrkestrafikkforbundet krever totalforbud i Oslo mot elbiler i kollektivfeltet. Det påtroppende byrådet må gripe inn, mener bussjåførene..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 08:16

Bussjåførene vil ha elbilene ut av kollektivfeltet

Yrkestrafikkforbundet krever totalforbud i Oslo mot elbiler i kollektivfeltet. Det påtroppende byrådet må gripe inn, mener bussjåførene..

NRK - 09 Aug 19 kl. 18:00

Syvåring ble syklet på

En mann har syklet på et syv år gammelt barn i Trondheim, skriver politiet på Twitter. Gutten er på St. Olavs sammen med sin far, og skadeomfanget er ukjent.

NRK - 03 Sep 19 kl. 22:00

Dame syklet ned på Notodden

En eldre kvinne er kjørt til traumemottaket i Skien etter at hun har blitt syklet ned og skal ha pådratt seg alvorlige skader i Kongsbergveien i Notodden. Det er mulig barn har vært vitne til dette og politiet ønsker tips..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To politifolk sparket i Atlanta

I Atlanta i Georgia i USA har to politibetjenter fått sparken etter en hendelse under demonstrasjoner i byen lørdag. En video fra demonstrasjonene viser at en gruppe politibetjenter stanser en bil, drar en kvinne ut og pågriper henne på bakken..

NRK - 1 time siden

Boliger evakuert etter brann

Beboere i to boliger ble evakuert da det oppsto brann i et garasjeanlegg i Søgne natt til mandag. Garasjer med 3–4 biler ble totalskadd, men de tilstøtende boligene ble ikke ødelagt. Beboerne har nå fått lov til å flytte hjem igjen..

NRK - 1 time siden

Tankbil kjørte inn i folkemengde

Det oppsto søndag kveld kaos i Minneapolis da en tankbil kjørte inn i en folkemengde med flere tusen personer på en motorvei, ifølge den TV-stasjonen KSTP. Det ser ikke ut som at noen ble truffet av vogntoget. Tankbilen stanset og sjåføren dratt ut..

NRK - 2 timer siden

Over 500 000 koronaofre i Brasil

Brasil har nå 514.849 tilfeller av koronasmittede. Det er en økning på over 16 000 fra i går.

NRK - 2 timer siden

Get-kunder mister TV 2-kanalene

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det ikke ble enighet mellom partene om en ny distribusjonsavtale innen midnatt, opplyser Telia Norge..

NRK - 3 timer siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 3 timer siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 4 timer siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 4 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 15 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt