NRK > Nyheter

Tuesday, 12 November, 03:43

NRK - I førrgår: 13:09

Syklet i kollektivfeltet

En syklist ble frifunnet i tingretten etter å ha stått tiltalt for å ha syklet i kollektivfeltet og dermed hindret trafikken. Politiet ga mannen et forelegg på 7.000 kroner for brudd på vegtrafikkloven, noe han ikke godtok. Tirsdag starter ankesaken..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykleti , kollektivfeltet
Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 11:26

28 bilister kjørte ulovlig i kollektivfeltet

– Nedslående og skuffende, sier operasjonsleder Guro Sandnes ved Oslo politidistrikt etter mye ulovlig kjøring i kollektivfeltet..

Dagbladet - 13 Sep 19 kl. 08:11

Bussjåførene vil ha elbilene ut av kollektivfeltet

Yrkestrafikkforbundet krever totalforbud i Oslo mot elbiler i kollektivfeltet. Det påtroppende byrådet må gripe inn, mener bussjåførene..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 08:16

Bussjåførene vil ha elbilene ut av kollektivfeltet

Yrkestrafikkforbundet krever totalforbud i Oslo mot elbiler i kollektivfeltet. Det påtroppende byrådet må gripe inn, mener bussjåførene..

NRK - 09 Aug 19 kl. 18:00

Syvåring ble syklet på

En mann har syklet på et syv år gammelt barn i Trondheim, skriver politiet på Twitter. Gutten er på St. Olavs sammen med sin far, og skadeomfanget er ukjent.

NRK - 03 Sep 19 kl. 22:00

Dame syklet ned på Notodden

En eldre kvinne er kjørt til traumemottaket i Skien etter at hun har blitt syklet ned og skal ha pådratt seg alvorlige skader i Kongsbergveien i Notodden. Det er mulig barn har vært vitne til dette og politiet ønsker tips..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 15:19

Agder-lag syklet inn 850.000 til barnekreftforskning

Team Rynkeby Agder, som er en del av verdens største veldedighetssykkellag, sitter igjen med sterke følelser etter å ha syklet de drøyt 150 milene fra København til Paris..

Aftenposten - 27 Jul 19 kl. 20:04

Kristoffer (23) og Marius (23) syklet opp Fløyen 31 ganger på under et døgn: – Vi gjorde det for en viktig sak

På to år mistet Kristoffer Madsen to familiemedlemmer som følge av hjertestans. I 20 timer syklet han og kompisen opp og ned Fløyen 31 ganger for å samle inn penger til Landsforeningen for hjerte- og lungesyke..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 10:54

For noen år siden syklet Norges ferske sykkelhelt for sørlandsk lag: – Må være enormt inspirerende for sørlendinger

Carl Fredrik Hagen (27) la grunnlaget for Vuelta-suksessen på sørlandsk lag. Senest i fjor syklet han sammen med kristiansanderne Andreas Vangstad og Herman Dahl..

P4 - 03 Sep 19 kl. 22:38

Eldre dame alvorlig skadet

En eldre dame er alvorlig skadet etter å ha blitt syklet på i kveld i Notodden i Telemark. Hun er kjørt til traumemottaket i ambulanse. Det er et barn som syklet på kvinnen.

P4 - 30 Oct 19 kl. 08:55

Mange drikker og sykler

Åtte av ti har syklet etter å ­ ha drukket alkohol. Det viser en masteroppgave fra NTNU. Seks av ti har syklet i beruset tilstand det siste året.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jimmy Carter lagt inn på sykehus

USAs tdligere president Jimmy Carter er innlagt på et sykehus i Atlanta etter flere fall i hjemmet, opplyser Carter Center. 95-åringen ble mandag kveld innlagt på sykehus for å gjennomføre et inngrep for å «lette på trykket mot hjernen hans..

NRK - 15 minutter siden

Mann døde i frontkollisjon

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en frontkollisjon ved Maura i Akershus mandag kveld. En annen person ble sendt til sykehus med luftambulanse etter ulykken. Mannens pårørende er varslet, opplyste Øst politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

Setter inn væpnede styrker

Bolivias hærsjef har beordret soldater å bistå politiet i forbindelse med demonstrasjoner etter at Evo Morales trakk seg som president. Hærsjef Williams Kaliman sier de har satt inn styrker i gatene etter en forespørsel fra politiet i La Paz..

NRK - 2 timer siden

Karmsund bru åpen igjen

Karmsund bru er åpen igjen etter en trafikkulykke med tre personbiler mandag kveld på E134. En person er sendt til legevakt i ambulanse. Brua ble åpnet igjen litt etter klokka 23.

NRK - 2 timer siden

Flere hundre skoler holdes stengt

Mer enn 600 skoler holdes stengt i New South Wales som følge av de kraftige skogbrannene i den australske delstaten. Tirsdag er det ventet godt over 30 grader og kraftig vind flere steder i området. Det fryktes at flere branner kan blusse opp..

NRK - 3 timer siden

Frontkollisjon i Maura

To personer er skadet etter en frontkollisjon ved Maura i Akershus. Luftambulanse er sendt til stedet. Veien er sperret, melder Øst politidistrikt..

NRK - 4 timer siden

Karmsund bru stengt

Karmsund bru er stengt etter en trafikkulykke med tre personbiler mandag kveld på E134 på brua. En person er sendt til legevakt i ambulanse. Nødetatene i Karmøy og Haugesund rykket ut klokka 22.

NRK - 4 timer siden

Morales-tilhengere marsjerer

Flere hundre tilhengere av Bolivias avgåtte president Evo Morales har begynt å gå i demonstrasjonstog fra en forstad mot hovedstaden La Paz. Demonstrantene startet i forstaden El Alto, melder en AFP-journalist på stedet..

NRK - 17 timer siden

349 tomme studieplasser

Studieplassene til 349 studenter på grunnskolelærerutdanningene står tomme, ifølge de offisielle «foreløpig møtt-tallene» fra Samordna Opptak, skriver Khrono. – Jeg er bekymrer over tallene, sier forsknings- og høyere utdanningsminister, Iselin Nybø..

NRK - 4 timer siden

Utsetter trolig biltoll

USAs president Donald Trump vil trolig utsette innføringen av straffetoll på europeiske biler med nye seks måneder, melder Politico, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt