VG > Økonomi

Sunday, 05 April, 18:10

VG - 27 Feb 20 kl. 15:34

Sykkelpresidenten frifunnet av NIFs domsutvalg

Jan-Oddvar Sørnes (53) var anmeldt for brudd på taushetsplikten i sitt verv som sykkelpresident. Nå er han frifunnet av domsutvalget til Norges idrettsforbund..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oddvar Sørnes, Norges, NIFs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykkelpresidenten, frifunnetav , NIFs, domsutvalg
NRK - 01 Nov 19 kl. 04:55

Frifunnet for gjengvoldtekt

Fem menn er frifunnet for gjengvoldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at de ikke behøvde å bruke vold. Mennene ble i Høyesterett frifunnet for voldtekt, men dømt til fengsel for seksuelt misbruk., ifølge BBC..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 15:09

Frifunnet for krenkelse

Musiker og lærer Ketil Stokkan er frifunnet for fysisk å ha krenket elev..

NRK - 29 Nov 19 kl. 09:55

Advokat frifunnet i narkosak

En av de tiltalte advokatene i den store narkotikasaken i Tromsø er frifunnet, og den andre er dømt til samfunnsstraff. Det får NRK bekreftet av de tiltales forsvarere..

Dagbladet - 04 Mar 20 kl. 10:43

Skikkelig nifs

«The Invisible Man» oppdaterer en gammel horrorklassiker med.

Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 17:37

Sinne etter at guttene ble frifunnet for gruppevoldtekt

Mange reagerer sterkt i Spaina etter at fem menn ble frifunnet for voldtekt av en 14 år gammel jente fordi hun var så full at hun var i bevisstløs tilstand..

NRK - 20 Feb 20 kl. 14:04

IVAR frifunnet

IVAR er frifunnet for ulovlig lagring av kompost og slipper dermed å betale bot etter at de var tiltalt for miljøkriminalitet, skriver Aftenbladet. Det hele handlet om ukontrollert utslipp av masse fra et komposteringsanlegg ved Kvednhusbekken..

Klartale - 06 Nov 19 kl. 08:03

Blir Jensen dømt eller frifunnet denne gangen?

I dag (onsdag) starter en ny rettssak mot politimannen Eirik Jensen. Han er tiltalt sammen med hasj-smugleren Gjermund Cappelen. Sist ble Jensen både frifunnet og dømt..

NRK - 03 Mar 20 kl. 13:05

Rådgiver og megler frifunnet

Borgarting lagmannsrett har frifunnet en megler og en investeringsrådgiver som var tiltalt for markedsmanipulasjon og misbruk av innsideinformasjon. Det dreide seg om to reelle transaksjoner – ett salg og ett kjøp – i samme verdipapir i august 2016..

VG - 13 Dec 19 kl. 13:59

Skjøt naboens hund – ble frifunnet

Mannen i 50-årene som var tiltalt for å ha skutt naboens hund, ble i Nedre Telemark tingrett frifunnet..

NRK - 07 Dec 19 kl. 00:07

Musk frifunnet for ærekrenkelser

Tesla-sjef Elon Musk er frifunnet for ærekrenkelser av en domstol i Los Angeles etter å ha kalt grottedykkeren Vernon Unsworth for en «pedofyr» under redningsaksjonen for å redde tolv gutter fra en oversvømt grotte i Thailand. Det melder NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Mener Dagbladet framstilte Oslo-borgere feil i omdiskutert coronasak

Dagbladet publiserte bilder og video av store folkemengder på Grünerløkka. – De framstiller det som verre enn det var, sier Hans Kristian Thorbjørnsen (H), som var der selv..

VG - 1 time siden

Stor strømmeguide for krimdokumentar: Påskekrim fra virkeligheten

Påske og krim hører sammen for nordmenn flest, og denne påsken vil trolig flere enn noensinne trenge spennende innhold å se på, for å døyve savnet etter puddersnø og after-ski på hytta. Derfor serverer vi deg nå en stor strømmeguide, med 25 dokumentarfilmer fra krim-kategorien som vil sjokkere, røre, underholde og provosere deg..

VG - 2 timer siden

Fotballstjerne beklager fest med eskortedamer under corona-krisen

Manchester City-stjernen Kyle Walker beklager at han har arrangert det som kalles et «sex-party» hjemme - midt under corona-krisen..

VG - 3 timer siden

Haavi møtte veggen: – Har vært en ensom kamp

BEKKESTUA (VG) Hun ødela kneet og måtte reise hjem til operasjon før VM kom skikkelig i gang i fjor sommer. I mer enn ni måneder har Emilie Haavi (27) kjempet en ensom kamp på sin lange vei tilbake til fotballbanen..

VG - 6 timer siden

Rooney hardt ut mot helseminister: - Uakseptabelt

Wayne Rooney (34) fyrer løs mot helseministeren og Premier League-ledelsen i debatten om fotballspilleres eventuelle lønnskutt..

VG - 21 timer siden

Massiv barnehage-motstand mot åpning etter påske

Bare en av tjue privateide norske barnehager mener det er riktig å åpne for full ordinær drift første uke etter påske. Samtidig frykter over halvparten av barnehagene at de kan bli presset til å åpne før det er forsvarlig..

VG - 22 timer siden

Løvinnen Leia (12) døde etter ulykke i dyrepark

Gjester ble vitne til at den 12 år gamle løvinnen Leia omkom i en ulykke i Kristiansand Dyrepark fredag..

VG - 22 timer siden

Derfor stengte Oslobyrådet utelivet

21. mars ble all alkoholservering i Oslo forbudt. Helsemyndighetene hadde i utgangspunktet åpnet for å gi dispensasjoner, men omfattende skjenkekontroller viste at svært mange gjester satt tettere enn forskriftene tilsier..

VG - 22 timer siden

Underbetalt kompetanse, ikke dugnad

Dugnad, solidaritet og kritiske funksjoner. Det er ikke tilfeldig hvilke begrep som brukes når flokken rolig skal geleides inn på båsen, istedenfor å virre rundt i gater og hyttefelt. Det funker!

VG - Igår: 17:31

Reagerer på full buss til Værnes: – Virker som veldig mange tar det useriøst

Markus Henriksen (23) skulle fredag fly hjem for påskeferie fra Trondheim. Det ble imidlertid en noe ubehagelig busstur til flyplassen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt