NRK > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 01:28

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:04

Sykehusansatt smittet i Stavanger

En medarbeider ved Stavanger universitetssjukehus fikk påvist covid-19 lørdag. To andre medarbeidere er umiddelbart blitt satt i karantene. I tillegg ble fire pasienter og pårørende satt i karantene. Den ansatte jobber på barne- og ungdomsklinikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykehusansatt, smitteti , Stavanger
NRK - 30 sep. 20 kl. 10:11

Ny sykehusansatt smittet ved SUS

Nok en medarbeider har testet positivt for covid-19 ved Stavanger universitetssjukehus. Dermed er tre ansatte smittet denne uka. Sju medarbeidere ved sykehusets kvinne- og barneklinikk er satt i karantene, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 25 sep. 20 kl. 12:12

Sykehusansatt koronasmittet

En medarbeider ved lungeavdelingen i Sykehuset Østfold Kalnes er smittet av korona og er i isolasjon. Vedkommende har vært i kontakt med flere inneliggende pasienter. Smittesporing pågår.

NRK - I førrgår: 17:24

To nye koronasmittede i Hammerfest

Ytterligere to nye tilfeller av koronasmitte er bekreftet i Hammerfest. Det melder kommunen selv tirsdag ettermiddag. Begge har hatt nærkontakt med en annen smittet.

P4 - 14 okt. 20 kl. 12:55

- De fleste blir smittet av noen de kjenner

- De fleste som blir smittet av koronaviruset blir smittet av noen de kjenner. Det sa helseminister Bent Høie under regjeringens korona-pressekonferanse i ettermiddag. Ukesrapporten fra Folkehelseinstiuttet viser at mange har blitt smittet i forbindelse med private fester eller sammenkomster.

P4 - 30 sep. 20 kl. 09:57

Ytterligere en person smittet ved Stavanger Universitetssykehus

Ytterligere en ansatt ved Stavanger universitetssykehus har fått påvist koronaviruset. En ansatt ved Kvinne- og barneklinikken har testet positivt. Til sammen er nå sju ansatte satt i karantene.

P4 - 25 sep. 20 kl. 12:22

Sykehusansatt koronasmittet

En ansatt ved lungeavdelingen i Sykehuset Østfold Kalnes har fått påvist covid-19. Den ansatte har vært i kontakt med flere av pasientene som er innlagt, melder NRK. Personen er nå satt i isolasjon, mens rundt 20 andre ansatte er satt i karantene..

NRK - 01 okt. 20 kl. 12:45

23 i karantene etter sykehussmitte

Fem pasienter, åtte pårørende og åtte ansatte er satt i karantene etter at en sykehusansatt i Tromsø er koronasmittet. Det skriver sykehuset i en pressemelding tordag ettermiddag..

P4 - 25 sep. 20 kl. 08:59

Ny smittet på koronabuss

Ytterligere en person som var med på bussturen i Sør-Norge der flere fikk koronaviruset er nå smittet. Dermed har 34 av de 40 som var ombord testet positivt, melder NRK. Også andre personer på steder bussfølget besøkte er blitt smittet..

P4 - 29 sep. 20 kl. 17:09

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

VG - 02 okt. 20 kl. 04:59

Trump er smittet med coronaviruset

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump er smittet med coronaviruset. Begge testet positivt etter at hans nære rådgiver Hope Hicks ble bekreftet smittet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA med nye sanksjoner mot Iran

Finansdepartementet i USA innfører nye sanksjoner mot Iran etter det de kaller et «skamløst forsøk» på å forstyrre det amerikanske valget. Blant annet fikk demokratiske velgere i flere delstater tilsendt eposter med trusler..

NRK - 30 minutter siden

47 millioner har forhåndsstemt

Minst 47,1 millioner amerikanske velgere har så langt forhåndsstemt. Med 11 dager til presidentvalget i USA, er antall forhåndsstemmer alt på nivå med 2016. De mange tidlige stemmene viser en rekordhøyt valgdeltakelse, skriver The Washington Post..

NRK - 1 time siden

14 jihadister drept i Syria

Et uidentifisert droneangrep drepte torsdag 14 jihadister nordvest i Syria, opplyser Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Målet for angrepet var et møte mellom militante islamister i landsbyen Jakara nær grensen til Tyrkia..

NRK - 1 time siden

270 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 17.233 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 270 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 1 time siden

Rekordbøter til Goldman Sachs

Malaysia-avdelingen til finansgiganten Goldman Sachs må betale bøter på til sammen 2,9 milliarder dollar etter å ha erkjent ansvar i en korrupsjonssak. Selskapet har godtatt å betale bøtene, opplyste USAs justisdepartement torsdag..

NRK - 2 timer siden

Ghislaine Maxwell avviser anklager

I et nær 500-sider langt vitnemål fra 2016 avviser Ghislaine Maxwell, tidligere partner til avdøde Jeffrey Epstein, å ha rekruttert mindreårige til ham. Maxwell er siktet for sin rolle i Epsteins seksuelle misbruk av en lang rekke mindreårige jenter..

NRK - 3 timer siden

USA godkjenner Remdesivir

Amerikanske myndigheter har gitt full godkjenning til legemiddelet Remdesivir som behandling mot covid-19, melder AFP..

NRK - 3 timer siden

Ville ha med kona på oppdrag

Spiondømte Frode Berg hevder at Etterretningstjenesten ville ha kona hans med på hans oppdrag i Russland for å lure russisk etterretning. Det kommer fram i den nye boka "I grenseland". Kona Anita Berg krever en unnskyldning fra E-tjenesten..

NRK - 3 timer siden

47 millioner forhåndsstemmer i USA

Flere enn 47 millioner har så langt forhåndsstemt i presidentvalget i USA, ifølge tall fra The United States Elections Project. Dermed har allerede flere forhåndsstemt ved dette valget sammenliknet med 2016, tolv dager før valgdagen 3. november..

NRK - 3 timer siden

Religiøs leder drept i Syria

Den fremtredende muslimske lederen Mohammed Adnan Afiouni ble torsdag drept av en bilbombe i Syria, ifølge det statlige nyhetsbyrået Sana. Han var stormufti for Damaskus-provinsen, og skal ha hatt nære bånd til president Bashar al-Assad, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt