VG > Sport

Tuesday, 19 November, 10:50

VG - 07 Nov 19 kl. 19:01

Sykehus i Jemen stenger etter angrep: – Kunne blitt et blodbad

Et Leger uten grenser-sykehus er påført store skader og må stenge etter et missil- og droneangrep i Jemen. – Det kunne blitt et blodbad, sier organisasjonens programsjef i landet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Leger, Jemen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykehusi , Jemen, stenger, etter, angrep, Kunne, blittet , blodbad
NRK - 07 Nov 19 kl. 21:14

Måtte stenge sykehus i Jemen

Et sykehus drevet av Leger Uten Grenser i Mocha i Jemen er stengt etter at det ble delvis ødelagt i et luftangrep. Rundt 35 ansatte og 30 pasienter befant seg på sykehuset da det ble truffet av drone- og rakettangrep. Åtte mennesker ble drept like ved..

NRK - 11 Nov 19 kl. 01:01

Stadig flere flykter i Jemen

Tusener flykter igjen fra kamper i Al Dhaela-provinsen i Jemen. Norges Røde Kors sier mange må flykte gjennom områder som er minelagte. Skiftende frontlinjer, våpenrester og stengte sykehus gjør at mange ikke klarer å skaffe mat eller få helsehjelp..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:07

IS i Jemen påtar seg ansvar

Den islamske stat i Jemen tar på seg ansvaret for gårsdagens selvmordsangrep på en politistasjon i Aden i Jemen hvor elleve personer døde. Det skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:07

IS i Jemen hevder å stå bak angrep

Den islamske stat i Jemen sier de står bak gårsdagens selvmordsangrep på en politistasjon i Aden i Jemen hvor elleve personer døde. Det skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 Jul 19 kl. 21:04

Sudan stenger alle skoler

Den sudanske statskanalen rapporterer at myndighetene stenger alle skolene i landet etter at fem elever ble drept under en demonstrasjon mandag, skriver AFP..

P4 - 01 Nov 19 kl. 23:05

100.000 har mistet livet i Jemen

Over 100.000 mennesker er døde i Jemen siden Saudi-Arabia gikk til krig mot Houthi-opprørerne våren 2015. Over 12.

P4 - 27 Sep 19 kl. 14:18

Steinras stenger riksveg 13 i Suldal

Det har gått et stort steinras i Suldal i Rogaland som nå stenger riksvei 13. Det er ikke meldt om personskader etter raset, som er rundt 100 meter langt, ifølge Statens vegvesen. Veien er stengt på ubestemt tid og omkjøringen tar flere timer..

P4 - 26 Aug 19 kl. 18:51

Til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene er sendt til sykehus etter at han veltet på motorsykkel på en parkeringsplass i Kvinesdal. Gutten var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

NRK - 25 Sep 19 kl. 12:29

Barn uten skolegang i Jemen

To millioner barn er fratatt muligheten til skolegang i krigsherjede Jemen, viser en ny rapport fra FNs barnefond (UNICEF). Ytterligere 3,7 millioner barn i Jemen risikerer å miste skolegang fordi lærerne i landet ikke har fått lønn på over to år..

NRK - 18 Aug 19 kl. 10:26

Fem til sykehus etter trafikkulykke

Fem personer er fraktet til sykehus etter at en personbil og en varebil kolliderte på E39 i Jølster i Sogn og Fjordane. Én av de fem ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Det er ukjent skadeomfang, opplyser politiet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Statsstøtten til Norges største moské frosset på grunn av konflikt

Statsstøtten til Norges største moské er midlertidig stanset. Ifølge Fylkesmannen er det to styrer som begge hevder å representere moskeen..

VG - 1 time siden

Norsk IS-mistenkt angrer på brev til UD

I et intervju med NRK forteller Aisha Shazadi Kausar (28) at hun ikke vil ha hjelp fra Norge. Hun ønsker nå å rømme fra IS-leiren al-Roj i Syria..

VG - 1 time siden

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

VG - 2 timer siden

Kritiske timer i Hongkong

Demonstranter som opplever at de ikke lenger har noe å miste. Myndigheter som snarest vil gjenopprette orden, med alle midler. Kina som advarer om at Hongkongs delvise selvstyre står på spill..

VG - 3 timer siden

IT-minister Astrup ber foreldre holde barna unna smarttelefoner

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) mener foreldre ikke bør gi barn smarttelefon før de begynner på ungdomsskolen. Selv gjør han som han sier..

VG - 3 timer siden

Mellom 30 og 40 nyfødte omplasseres av barnevernet årlig

Siden 2016 er 143 spedbarn tatt fra foreldrene rett etter fødselen og omplassert av barnevernet. Nesten ingen av klagene fra foreldrene når fram..

VG - 3 timer siden

Hareide etter suksessen: Etterlyser forklaring på hvorfor han får fyken

Åge Hareide (66) har ført Danmark til nok et mesterskap. Etter bragden i Dublin mandag kveld slo han tilbake mot det danske fotballforbundet, som ikke vil ha nordmannen med videre..

VG - 10 timer siden

Gult farevarsel i flere fylker: Ventes mye snø

Det er ventet opp mot 30 centimeter snø nord i Oppland og Hedmark..

VG - 3 timer siden

Konstruktiv religionskritikk

Lørdag ble fem personer innbrakt etter anti-islamdemonstrasjoner i Kristiansand. Demonstrantene fra organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde på forhånd varslet at de ville brenne eksemplarer av Koranen. Politiet hadde sagt nei til dette men en demonstrant klarte likevel å tenne på et eksemplar av boken, og det kom til håndgemeng mellom demonstranter og motdemonstranter.

VG - 12 timer siden

Lagerbäck tangerte «Drillo» med norsk seier mot Malta – ikke fornøyd

ATTARD/OSLO (VG) (Malta-Norge 1–2) Etter en rufsete norsk opptreden i 2–1-seieren over Malta har Lars Lagerbäck vunnet 52 prosent av kampene som norsk landslagssjef. Det har bare Egil «Drillo» Olsen klart før ham av trenerne med mer enn fem kamper i jobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt