VG > Sport

Tuesday, 26 May, 21:58

VG - 07 Nov 19 kl. 19:01

Sykehus i Jemen stenger etter angrep: – Kunne blitt et blodbad

Et Leger uten grenser-sykehus er påført store skader og må stenge etter et missil- og droneangrep i Jemen. – Det kunne blitt et blodbad, sier organisasjonens programsjef i landet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Leger, Jemen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykehusi , Jemen, stenger, etter, angrep, Kunne, blittet , blodbad
NRK - 15 May 20 kl. 05:02

Sykehus i Jemen stenger i frykt

De fleste sykehusene i havnebyen Aden i Jemen har stengt dørene og vil ikke ta imot koronapasienter, ifølge Redd Barna. Minst 385 mennesker med symptomer på koronasmitte har ifølge hjelpeorganisasjonen dødd i Aden den siste uka..

P4 - 15 May 20 kl. 06:17

Sykehus stenger på grunn av koronafrykt

De fleste private sykehus i Aden i Jemen har stengt dørene og vil ikke ta i mot koronapasienter. Det melder Redd Barna. Den siste uka har minst 385 personer med symptomer på koronaviruset dødd i byen.

NRK - 07 Nov 19 kl. 21:14

Måtte stenge sykehus i Jemen

Et sykehus drevet av Leger Uten Grenser i Mocha i Jemen er stengt etter at det ble delvis ødelagt i et luftangrep. Rundt 35 ansatte og 30 pasienter befant seg på sykehuset da det ble truffet av drone- og rakettangrep. Åtte mennesker ble drept like ved..

NRK - 16 Feb 20 kl. 18:41

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.

NRK - 03 May 20 kl. 03:32

Lukket sykehus i koronafrykt

Helsemyndighetene i Jemen melder om tre nye koronatilfeller i det fattige og krigsherjede landet. Etter utbruddet lukket flere sykehus i Aden dørene fordi de ansatte fryktet å bli smittet siden de mangler smittevernutstyr..

P4 - 01 Mar 20 kl. 16:08

Stenger sykehus i Nederland

Et sykehus i Nederland stenges i dag etter at en kvinne som lå på intensivavdelingen har fått påvist koronaviurset. Ingen får lov til å forlate sykehuset, og ingen får heller komme inn på sykehuset. Det melder nederlandske medier..

NRK - 26 Apr 20 kl. 06:20

Sør-Jemen erklærer seg uavhengig

Opprørere i Sør-Jemen har erklært uavhengighet etter at fredsforhandlinger med regjeringen brøt sammen. Landet er herjet av årelang borgerkrig og maktkamp. Nord i Jemen har Houti-militsen som støttes av Iran, kontroll..

NRK - 11 Nov 19 kl. 01:01

Stadig flere flykter i Jemen

Tusener flykter igjen fra kamper i Al Dhaela-provinsen i Jemen. Norges Røde Kors sier mange må flykte gjennom områder som er minelagte. Skiftende frontlinjer, våpenrester og stengte sykehus gjør at mange ikke klarer å skaffe mat eller få helsehjelp..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:07

IS i Jemen påtar seg ansvar

Den islamske stat i Jemen tar på seg ansvaret for gårsdagens selvmordsangrep på en politistasjon i Aden i Jemen hvor elleve personer døde. Det skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 02 Aug 19 kl. 12:07

IS i Jemen hevder å stå bak angrep

Den islamske stat i Jemen sier de står bak gårsdagens selvmordsangrep på en politistasjon i Aden i Jemen hvor elleve personer døde. Det skriver nyhetsbyrået AP..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Bjørgen satser på Vasaloppet med Johaug på laget

Marit Bjørgens (40) farvel varte ikke så lenge. Nå har langrennsdronningen bestemt seg for å gå Vasaloppet neste år - med Therese Johaug som tidvis treningspartner..

VG - 1 time siden

Trippelsmell for Haaland: Skadet da Bayern festet grepet om ligagullet

(Borussia Dortmund – Bayern München 0–1) Drømmen om ligagull svinner hen for Erling Braut Haaland og co. En kontroversiell straffesituasjon kan ha snytt Dortmund for poeng i kveldens toppoppgjør..

VG - 2 timer siden

Hurtigruten i krise

HAMMERFEST-BODØ (VG) Nær 3000 ansatte er permittert og 14 av 16 skip står ubrukt. Hurtigruten gikk fra å kjempe for nye rekorder til å kjempe for en redningspakke..

VG - 2 timer siden

Bjørgen klar for Vasaloppet

Marit Bjørgens (40) farvel varte ikke så lenge. Nå har langrennsdronningen bestemt seg for å gå Vasaloppet neste år..

VG - 3 timer siden

Johaug om spiseforstyrrelser i idretten: – Et ømt tema

BISLETT (VG) Therese Johaug (31) tror det er for følsomt for mange å snakke om forholdet til egen kropp..

VG - 4 timer siden

Umulig for Molde å vinne

Moldes ledelse har havnet i en håpløs situasjon. Uansett hvilke valg som foretas, vil trolig klubben komme dårlig ut av Forren-saken i det offentlige rom..

VG - 5 timer siden

Hegerberg hyller Haaland: – Dødelig

Internasjonal toppfotball har lenge hatt en norsk målmaskin på kvinnesiden. Denne sesongen har det store gjennombruddet kommet også blant mannfolkene..

VG - 6 timer siden

Medier: Brudd for «Riverdale»-paret

Lili Reinhart (23) og Cole Sprouse (27) skal ha avsluttet forholdet..

VG - 7 timer siden

Aurora Mikalsen vurderer United-fremtiden: – Viktig med spilletid

Norske Aurora Mikalsen (23) sier hun håper på mer spilletid når hun tar valget om fotballfremtiden..

VG - 8 timer siden

Her er nyhetene i familieparkene

Badeland, brusfabrikk, skattejakt og orangutanghus. Årets nyheter i de største familieparkene handler om mer enn nye smittevernregler, og at alle inngangsbilletter må forhåndskjøpes på nett.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt