P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 15:50

P4 - 26 Jan 20 kl. 20:13

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge.
Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen.
Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.
Til NRK sier han prosessen har vært grundig. Kunngjøringen skjer klokken 11.
Les mer på P4


Les mer om:
Helgeland, Bent Høie, Mo, Rana, Sandnessjøen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykehus-avgjørelse, falleri , morgen
Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 06:19

EU-ledere skal være nær en brexit-avgjørelse

EUs ledere skal være nær ved en avgjørelse om hvorvidt de skal gi innvilge Storbritannia brexitutsettelse på tre måneder..

E24 - 25 Oct 19 kl. 06:05

EU-ledere skal være nær en brexit-avgjørelse

EUs ledere skal være nær ved en avgjørelse om hvorvidt de skal gi innvilge Storbritannia brexitutsettelse på tre måneder..

P4 - 25 Oct 19 kl. 05:02

EU nær Brexit-avgjørelse

EUs ledere skal være nær ved en avgjørelse om hvorvidt de skal gi innvilge Storbritannia brexitutsettelse på tre måneder. Det skriver Reuters og BBC. EU-toppledere er i Brussel i dag og skal diskutere om å forlenge utsettelsen til 31.

P4 - 23 Jan 20 kl. 09:26

Avgjørelse i Berteussen-saken

Riksadvokaten har nå tatt en avgjørelse i saken mot Laila Anita Bertheussen, samboer til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Det opplyser det nasjonale statsadvokatembetet til NTB. Riksadvokaten vil nå i formiddag ikke si noe om de går inn for å tiltale Bertheussen, som i mars ble siktet av PST for å ha diktet opp en straffbar handling.

Aftenposten - 23 Jan 20 kl. 09:14

Riksadvokatens avgjørelse om siktelsen mot Bertheussen er klar

Riksadvokaten har sendt sin påtaleavgjørelse i saken mot Laila Anita Bertheussen til Det nasjonale statsadvokatembetet, får NTB opplyst..

VG - 23 Jan 20 kl. 10:27

Riksadvokatens avgjørelse mot Bertheussen er klar

Riksadvokaten har sendt sin påtaleavgjørelse i saken mot Laila Anita Bertheussen til Det nasjonale statsadvokatembetet..

NRK - 30 Nov 19 kl. 07:27

– Miljødepartementet for seine

Norges Jeger- og Fiskerforbund reagerer på at Miljødepartementet nok en gang venter til det aller siste med å behandle ankene etter roviltnemndenes vedtak om lisensjakt på ulv. Jakta starter i morgen, og fortsatt er det ikke kommet noen avgjørelse..

NRK - 23 Jan 20 kl. 09:18

Avgjørelse i Bertheussen-saken

Riksadvokaten har sendt sin påtaleavgjørelse i saken mot Laila Anita Bertheussen til Det nasjonale statsadvokatembetet, får NTB opplyst. Bertheussen er samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara (Frp)..

P4 - 09 Dec 19 kl. 10:16

- Blir trolig løslatt i morgen

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan blir trolig løslatt i morgen. Det sier 32-åringens bistandsadvokat, Farid Bouras, til Dagbladet. Det var ventet at den statsadvokaten i Tokyo skulle ta en avgjørelse om fortsatt varetekt eller løslatelse i dag.

Dagbladet - 23 Jan 20 kl. 10:10

- Håper de mislykkes

Riksadvokatens avgjørelse i Bertheussen-saken er klar..

Fler nyheter fra P4

P4 - 17 timer siden

Ny rekord for Haaland

Erling Braut Haaland har igjen satt rekord. Han sto for begge scoringene da hans Dortmund slo Paris St. Germain 2-1 i første kamp i 8-delsfinalen i Champions league i kveld.

P4 - 10 minutter siden

Værfaste turister på Haukeliseter kan reise hjem

De 50 turistene som har vært værfaste på Haukeliseter fjellstue kan nå omsider reise hjem. Siden søndag har gjestene vært innesnødd, men i ettermiddag lettet været såpass at E134 Haukeli ble åpnet for kolonnekjøring. Daglig leder Håkon Aarthun ved fjellstua sier gjestene har tatt situasjonen med fatning:.

P4 - 15 minutter siden

Sølv til Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø tok sølvet på 20-kilometeren i VM i Anterselva i ettemriddag. Det ble to tilleggsminutter på yngstebror Bø. Og en bom på siste stående gjorde at gullet glapp.

P4 - 15 minutter siden

-Snart flere gule spillere enn røde i Bryne

Haaland-feberen herjer på Bryne etter at 19-åringen scoret begge målene da Borussia Dortmund slo Paris Saint-Germain 2-1 i Champions League i går kveld. Erling Braut Haalands moderklubb blir nå nedringt av internasjonal presse, og folk vil gå på skole i den lille rogalandsbyen for å bli like god som Haaland, forteller daglig leder i Bryne fotballklubb, Knut Ove Joa..

P4 - 1 time siden

Evakuert etter brann

17 personer er evakuert etter en brann på et behandlingssenter i Lunde i Telemark. Noen ansatte sjekkes etter at de kan ha pustet inn røyk, men det er ikke meldt om alvorlige skader. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

P4 - 1 time siden

Imponert over Haalands tempo

Også det norske friidrettsmiljøet er imponert over det Erling Braut Haaland leverer. Ikke bare bøtter 19-åringen inn mål for Borussia Dortmund, han ble i Champions League-oppgjøret mot PSG i går, av Sky Italia, målt til 6,64 på en 60 meters spurt. Riktignok med flying start.

P4 - 1 time siden

Bombegruppen til gjenvinningsanlegg

Politiets bombegruppe har rykket ut til Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo etter funn av mulige eksplosiver. Funnet er gjort i en container, melder politiet..

P4 - 1 time siden

Vil ha endringer i Beslutningsforum

Flere fagfolk vil at Beslutningsforum for nye metoder må endres. Beslutningsforum avgjør om nye medisiner og behandlingsmetoder kan brukes, og nå skal ordningen evalueres. Anne Kjersti Befring, jurist og førsteamanuensis ved ved Universitetet i Oslo, mener dagens ordning fører til at noen grupper ikke får nødvendig helsehjelp.

P4 - 1 time siden

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

P4 - 2 timer siden

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin. Ifølge dommen tok mannen kvelertak på kvinnen og forgrep seg på henne, etter at hun ga uttrykk for at hun ikke ønsket seksuell kontakt. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 150.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt