P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 18:18

P4 - 26 jan. 20 kl. 20:13

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge.
Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen.
Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.
Til NRK sier han prosessen har vært grundig. Kunngjøringen skjer klokken 11.
Les mer på P4


Les mer om:
Helgeland, Bent Høie, Mo, Rana, Sandnessjøen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykehus-avgjørelse, falleri , morgen
P4 - 23 jan. 20 kl. 09:26

Avgjørelse i Berteussen-saken

Riksadvokaten har nå tatt en avgjørelse i saken mot Laila Anita Bertheussen, samboer til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Det opplyser det nasjonale statsadvokatembetet til NTB. Riksadvokaten vil nå i formiddag ikke si noe om de går inn for å tiltale Bertheussen, som i mars ble siktet av PST for å ha diktet opp en straffbar handling.

P4 - 25 okt. 19 kl. 05:02

EU nær Brexit-avgjørelse

EUs ledere skal være nær ved en avgjørelse om hvorvidt de skal gi innvilge Storbritannia brexitutsettelse på tre måneder. Det skriver Reuters og BBC. EU-toppledere er i Brussel i dag og skal diskutere om å forlenge utsettelsen til 31.

E24 - 25 okt. 19 kl. 06:05

EU-ledere skal være nær en brexit-avgjørelse

EUs ledere skal være nær ved en avgjørelse om hvorvidt de skal gi innvilge Storbritannia brexitutsettelse på tre måneder..

Aftenposten - 25 okt. 19 kl. 06:19

EU-ledere skal være nær en brexit-avgjørelse

EUs ledere skal være nær ved en avgjørelse om hvorvidt de skal gi innvilge Storbritannia brexitutsettelse på tre måneder..

P4 - 24 mars 20 kl. 15:44

- En klok avgjørelse

Idrettspresident Berit Kjøll mener det er en klok og riktig avgjørelse å utsette OLi Tokyo til neste år. I ettermiddag bekreftet IOC at lekene er utsatt. Noen ny dato er ennå ikke satt, men OL blir senest arrangert neste sommer.

NRK - 10 april 20 kl. 23:05

Trump: Største avgjørelse noensinne

President Donald Trump sier han vil ta sin største avgjørelse noensinne når han skal vurdere når de omfattende tiltakene mot koronaviruset kan oppheves. De ekstreme tiltakene har enorme økonomiske konsekvenser både i USA og mange andre land..

P4 - 31 mai 20 kl. 10:49

Danmark kritiserer Trump

Danmark kritiserer nå president Donald Trumps avgjørelse om å bryte forholdet og trekke støtten til Verdens helseorganisasjon. Trump har anklaget WHO for dårlig innsats mot koronautbruddet. Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod sier at det er urovekkende at USA, som er WHOs største donor, melder seg ut midt i en global pandemi.

P4 - 02 aug. 20 kl. 18:45

Varsler rask TikTok-avgjørelse

USA vil komme med en avgjørelse om den populære og omstridte appen TikTok i løpet av de nærmeste dagene. Det sier USAs utenriksminister Mike Pompeo. President Donald Trump sa i går at han vil forby appen.

VG - 14 aug. 20 kl. 23:08

TV2 om Northug-saken: – Skal bruke dagene fremover på å ta en avgjørelse

Petter Northug er både programleder og ekspert for TV2. Nå vil kanalen bruke de neste dagene på å ta en avgjørelse på den tidligere skistjernens fremtid, i samråd med Northug selv..

VG - 14 aug. 20 kl. 23:08

TV 2 om Northug-saken: – Skal bruke dagene fremover på å ta en avgjørelse

Petter Northug har vært både programleder, ekspert og kommentator for TV 2. Nå vil kanalen bruke de neste dagene på å ta en avgjørelse på den tidligere skistjernens fremtid, i samråd med Northug selv..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Servitør i Oslo smittet

En servitør ved Oslo-restauranten Köd har fått påvist koronasmitte. Servitøren var på jobb torsdag da det var rundt 100 gjester innom, opplyser restauranten, som fikk prøvesvaret i dag tidlig. Daglig leder, Lasse Juul Holm, sier til TV2 at de har brukt hele dagen på å få kontroll.

P4 - 1 time siden

Dyre og unødvendige aksjoner

Båter som driver i vannet fører til mange unødvendige og ressurskrevende redningsaksjoner. Torsdag ble det satt i gang en stor leteaksjon på grunn av en drivende vannscooter utenfor Lillesand. Men det var falsk alarm.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet vil samtykke til fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene på Tøyen i Oslo i går, vil samtykke til fengsling. Det opplyser mannens forsvarer til NTB. Ifølge henne knytter mannen seg til tid og sted for drapet, men hun vil ikke utdype hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - 1 time siden

Sesongarbeidere enig med bonde

25 sesongarbeidere fra Bangladesh har kommet til enighet med en bonde om at de skal få mer lønn. De har forhandlet etter at VG avslørte at jordbærplukkerne jobbet for 63 kroner i timen på en gård i Lier i sommer. Timelønnen de fikk av et portugisisk firma var på omtrent halvparten av den lovpålagte minimumslønnen på 123 kroner i norsk jordbruk.

P4 - 1 time siden

Vil lette på leilighetsforbud

Høyre i Oslo foreslår å lette på forbudet mot å bygge små leiligheter sentralt i hovedstaden. I dag er det ikke lov å bygge leiligheter som er mindre enn 35 kvadratmeter i sentrum, noe bransjen mener er med på å drive opp prisene. Høyre mener det må bli lov, slik at flere kan komme seg inn på boligmarkedet, melder TV 2.

P4 - 1 time siden

Politiet får en halv milliard ekstra

Politiet får en halv milliard kroner til ekstra stillinger. Det er nå klart at regjeringen vil gi de ekstra midlene for at politiet kan beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien. Det opplyser Ingunn Foss fra Høyre til Fædrelandsvennen.

P4 - 2 timer siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 2 timer siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 3 timer siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 3 timer siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt