P4 > Nyheter

Tuesday, 10 December, 02:53

P4 - 12 Nov 19 kl. 15:42

Sykefraværet hos Nav er over snittet

Sykefraværet blant Nav-ansatte ligger over gjennomsnittet i Norge.
Sykefraværet var i fjor på sju prosent, mens snittet i Norge er på 6,3 prosent, melder ABC Nyheter.
En intern undersøkelse viser at det er utfordringer med stor arbeidsbelastning og rollekonflikt i etaten, som kan være noe av forklaringen..
Les mer på P4


Les mer om:
Nav, Norge, ABC Nyheter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykefraværet, hos, Naver , over, snittet
NRK - 05 Dec 19 kl. 09:27

Uendret sykefravær i 2019

Sykefraværet i tredje kvartal var på 5,9 prosent, omtrent uendret gjennom hele 2019. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at sykefraværet har vært stabilt de siste årene. Det gjelder både egenmeldt og legemeldt sykefravær..

P4 - 05 Sep 19 kl. 08:15

Økning i sykefravær blant kvinner og kommunalt ansatte

Sykefraværet i Norge økte i andre kvartal i år. Spesielt er det økt blant kvinner og kommunale ansatte. Totalt er sykefraværet på 4,9 prosent, noe som er en liten økning fra årets første tre måneder.

P4 - 05 Dec 19 kl. 09:41

Stabilt sykefravær

Sykefraværet i Norge holder seg på et stabilt nivå. Etter sesong- og influensajusterte tall var fraværet i tredje kvartal på 5,9 prosent, og er omtrent uendret fra andre kvartal, viser nye tall fra SSB. Oslo og Rogaland har lavest sykefravær i landet, mens Nordland og Finnmark lå på topp..

P4 - 28 Nov 19 kl. 15:36

Større kjønnsforskjeller i sykefravær

Kjønnsforskjellene i sykefraværet fortsetter å øke. Kvinner har nå i snitt dobbelt så høyt syekfravær som menn. Kvinner er i snitt bortte fra jobb 16 dager i året, mens menn er borte 8, melder NTB.

Aftenposten - 05 Dec 19 kl. 23:00

Kort sagt, fredag 6. desember

Nasjonalpark i Østmarka. Grøntområder i sentrum. Eldreomsorg.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 19:13

Elisabeth (31) hadde konstante smerter i nakke og rygg. Måten hun ble kvitt dem på, hylles av ekspert.

Muskel- og skjelettplager er blant de hyppigste årsakene til sykefravær i arbeidslivet. Dette kan du selv gjøre for å forebygge..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

- Alle pasientoppdrag ble gjennomført

Alle pasientoppdrag Babcock fikk i Nord-Norge i dag ble gjennomført. Det opplyser selskapet selv i en pressemelding i kveld. Babcock sier de har satt inn to ekstra fly, og har et tredje i beredskap etter problemene i helgen hvor fire fly ble satt på bakken på grunn av tekniske problemer.

P4 - 3 timer siden

Ber om tips etter funn av død person

Politiet ber om tips etter at en død mann ble funnet i en sanddyne på Rægestranden i Sola kommune i Rogaland av forbipasserende i ettermiddag. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig og har igangsatt kriminaltekniske undersøkelser. Det er ukjent hvem den avdøde er.

P4 - 4 timer siden

Klagesak mot Norge etter utvisningsvedtak

EFTAs tilsynsorgan ESA oppretter klagesak mot Norge etter at Utlendingsnemda nekter å innvilge en alenemor opphold fordi sønnen på 12 år ikke har inntekt. Det melder TV2. Nemda ser bort fra at moren har to jobber, og krever i stedet at det er sønnen som må forsørge henne.

P4 - 4 timer siden

Gisler løslatt i Nigeria

De ni personene som ble tatt som gisler om bord et norsk lasteskip utenfor kysten av Benin i begynnelsen av november er løslatt av gisseltakerne. De ni som satt 35 dager i fangenskap, har gått gjennom medisinske undersøkelser og ble flydd hjem til hjemlandet sitt Filippinene lørdag, melder rederiet. Det er uklart om det ble gitt et løsepengekrav..

P4 - 5 timer siden

Død person funnet i Hammerfest

En kvinne i 40-årene er funnet død i en leilighet i Hammerfest i Finnmark. Politiet sier det ikke er en åpenbar dødsårsak, og opplyser at de har igangsatt undersøkelser. De understreker at det er tidlig i etterforskningsfasen, og vil komme med mer informasjon når det foreligger..

P4 - 6 timer siden

Mener norsk ferielov er ulovlig

Den norske ferieloven bryter trolig med EØS-avtalen. Det mener flere norske juseksperter Aftenposten har snakket med. Mange nyutdannede har ikke råd til ferie fordi de ikke har tjent opp feriepenger i sin første jobb.

P4 - 6 timer siden

FBI får støtte for Trump-granskning

FBI gjorde ingenting galt da de gransket koblinger mellom Donald Trumps valgkampstab og Russland. Det fastslår en rapport fra generalinspektøren for USAs justisdepartmentet. Konklusjonen motsier president Trumps påstander om at han var offer for en heksejakt.

P4 - 6 timer siden

Fredsprisvinneren har ankommet Norge

Årets fredsprisvinner, Etiopias statsminister Abiy Ahmed, ankom i kveld Norge i forkant av fredsprisutdelingen i morgen. Ahmed fikk prisen for å ha sluttet fred med nabolandet Eritrea, men det siste halvåret har prosessen gått i stå og uroen i hans eget land har økt. Til pressen i kveld sa Ahmed at han er svært glad for prisen, men la også til at situasjonen i hjemlandet for tiden er en stor utfordring...

P4 - 6 timer siden

Vurderer å leie inn fly fra Luftransport

Helse Nord og helseminister Bent Høie vurderer å leie inn fly fra Lufttransport for å bøte på situasjonen i Nord-Norge. Selskapet opplyser til TV2 at de har fem fly stående i Tromsø, og at de kan være operative i løpet av få timers varsel. Siden Babcock tok over beredskapen 1.

P4 - 7 timer siden

Død person funnet på strand

En død person er funnet på Rægestranden like sør for Solastranden i Rogaland. Det bekrefter politiet til NRK. Politiet sier de betegner dødsfallet som mistenkelig, og er på stedet og foretar undersøkelser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt