E24 > Økonomi

Torsdag, 26 November, 11:17

E24 - 23 okt. 20 kl. 20:40

Sverige vurderer å fjerne kommunalt vindkraft-veto

Mens Norges regjering har lagt frem planer for å gi kommunene mer innflytelse over vindkraften, går Sverige motsatt vei og vil revurdere om kommunene skal ha vetorett mot vindkraft..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, vurdererå , fjerne, kommunalt, vindkraft-veto
Aftenposten - 24 okt. 20 kl. 08:11

Sverige vurderer å fjerne kommunalt vindkraft-veto

Mens Norges regjering har lagt frem planer for å gi kommunene mer innflytelse over vindkraften, går Sverige motsatt vei og vil revurdere om kommunene skal ha vetorett mot vindkraft..

NRK - 15 nov. 20 kl. 21:23

Vurderer å stenge skoler i Sverige

Skoler i Sverige kan stenges dersom smitten øker etter juleferien, sier landets utdanningsminister Anna Ekström til Expressen søndag. – Skolene våre er ikke bygd for en pandemi, sier hun til avisen. Sverige har registrert 177.

VG - 30 okt. 20 kl. 18:23

Foreslår å kutte fyrverkeri og badevakter for å spare penger

For å spare 26 millioner kroner neste år foreslår Bymiljøetaten i Oslo å droppe badevakter på strendene, kommunalt fyrverkeri og knipe inn på bortkjøring av snø..

NRK - 20 okt. 20 kl. 14:27

Frp vil fjerne rasismeparagrafen

Hatefulle ytringer mot minoriteter bør ikke være forbudt, mener Fremskrittspartiet. Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen sier til NTB at bruken av rasismeparagrafen har sklidd ut og truer ytringsfriheten, og han foreslår å fjerne paragrafen..

P4 - 21 okt. 20 kl. 05:55

Senterpartiet vil ikke fjerne enkepensjon

Senterpartiet vil ikke gå med på å fjerne pensjonen til enker og enkemenn, slik regjeringen foreslår. Nå håper partileder Trygve Slagsvold Vedum også å få med seg Frp og Ap, skriver Dagbladet. Han sier til avisen at 40.

E24 - 09 nov. 20 kl. 09:25

Frp går inn for å fjerne all eiendomsskatt i 2024

I sitt alternative budsjett lanserer partiet mandag en bratt nedtrappsplan for eiendomsskatten – og tidfester sitt lenge uttalte mål om å fjerne den fullstendig..

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 22:28

MDG: Distriktsfiendtlig å fjerne momsfritak på dyre elbiler

– Å gjøre større elbiler dyrere etterlater distriktene i en fossil bakevje, mener MDG-nestleder. Hun kaller det distriktsfiendtlig å fjerne momsfritaket på elbiler over 600.000 kroner..

NRK - Igår: 19:57

Vil fjerne jobbkarantene for Irland

Folkehelseinstituttet anbefaler at arbeidsreisende fra Irland får unntak for innreisekarantene. FHI anbefaler også å fjerne innreisekarantene for tre regioner i Finland, men innføre karantene for fire andre finske regioner fra lørdag..

NRK - 22 okt. 20 kl. 08:25

Nye råd for eldre i Sverige

Eldre over 70 år gis nå de samme smittevern-anbefalingene som resten av befolkningen i Sverige. Sveriges sosialminister Lena Hallengren sier at det i utgangspunktet betyr at alle i Sverige har samme ansvar for å skjerme seg selv og andre for smitte..

P4 - 22 okt. 20 kl. 19:34

Hele Sverige blir rødt

Fra og med lørdag må du i ti dagers karantene uansett hvor du har vært i Sverige. Utenriksdepartementet følger nå FHis anbefaling om reiseråd og innfører innreisekarantene for regionen Kalmar, noe som gjør hele Sverige rødt. Endringen skjer etter økt smitte i regionen den siste tiden..

Fler nyheter fra E24

E24 - 10 minutter siden

NBBL tror boligprisene vil fortsette å øke neste år

Tross pandemien har boligprisene i Norge steget med 7 prosent i årets ti første måneder. NBBL regner med en prisvekst på 3 prosent neste år..

E24 - 30 minutter siden

DFDS vil drive danskebåten med hydrogen fra 2027

DFDS og flere partnere vil utvikle en hydrogendrevet ferge som skal gå på ruten Oslo-Frederikshavn-København. Hydrogenet skal produseres med havvind fra Ørsted..

E24 - 1 time siden

Start forberedelsene før jul

I midten av januar åpner den nye kompensasjonsordningen for kriserammede bedrifter som trenger akutt pengehjelp. Jeg oppfordrer alle bedrifter som skal søke å starte forberedelsene i god tid før jul. Da får du raskere penger utbetalt når ordningen er på plass i januar..

E24 - 1 time siden

Krise i reiselivet: – Vi vet at folk skyter hundene sine

Flere turistfirmaer som tilbyr hundekjøring frykter de må ta livet av hundene hvis reglene for koronastøtte ikke endres..

E24 - 1 time siden

Staten kan ha hevet terskelen for nye og høyere bud på Entra

Staten har gitt Castellum en mulig joker i pokerspillet om Entra. Men siste ord er neppe sagt..

E24 - 1 time siden

Bouvet-sjefen går av etter ti år med sterk børsutvikling

Sverre Hurum takker for seg i Bouvet etter 17 år i selskapet. Under hans ledelse har selskapet blitt børsnotert, og aksjekursen har virkelig satt fart..

E24 - 1 time siden

Oljefondet med nye grep mot korrupsjon: – Ment å være en hjelp til selskaper

Oljefondet tar grep for å sikre bedre rapportering om antikorrupsjon i selskapene det eier. Nå kommer det med en egen veileder, basert på innspill fra farmasiselskaper som Astra Zeneca, GlaxoSmithKline og Novo Nordisk..

E24 - 1 time siden

Sverige holder renten uendret på null, utvider støttekjøp

Den svenske sentralbanken nedjusterer utsiktene i takt med at den andre smittebølgen skyller over Sverige. For å støtte økonomien økes støttekjøpene med 200 milliarder svenske kroner til 700 milliarder, og perioden forlenges ut 2021..

E24 - 3 timer siden

Staten selger alle aksjene i Entra for 2,5 milliarder kroner til budgiveren Castellum

Det svenske eiendomsselskapet verdsetter Entra til drøyt 31 milliarder kroner, og legger seg over budet fra SBB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt