NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 11:49

NRK - 10 Oct 19 kl. 20:54

Sverige vil ha våpenboikott

Sveriges utenriksminister Ann Linde ønsker å få EU med på å forby eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia. Utspillet fra Linde kommer etter at Norge torsdag besluttet å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ann Linde, EU, Tyrkia, Linde, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, vilha , våpenboikott
NRK - 23 Mar 20 kl. 14:17

Sverige: – Ingen rask stigning

Statsepidemiolog Anders Tegnell sier at økningen i antall smittede i Sverige var mindre i helgen enn de fryktet. Rundt 2000 er smittet og 25 personer er døde i Sverige som følge av koronaviruset. Barneskoler og barnehager er fortsatt åpne i Sverige..

NRK - 31 Jan 20 kl. 16:08

Coronasmitte i Sverige

En kvinne i Sverige har fått påvist smitte av det nye coronaviruset. Det bekrefter folkehelsemyndighetene i Sverige. Kvinnen har vært i Wuhan-området i Kina..

P4 - 24 Jun 19 kl. 18:06

Sverige får ikke OL

For tiende gang på rad har Sverige blitt vraket i OL-tildelingen. Sverige kjempet om å få Vinter-OL i 2026, men det var Italia som stakk av med seieren..

P4 - 31 Jan 20 kl. 16:08

Coronavirus påvist i Sverige

En person har nå fått bekreftet coronaviruset i Sverige. Det melder svenske Expressen. Det er Folkehelseinstituttet i Sverige som bekrefter det første tilfellet av lungeviruset i landet og i skandinavia..

NRK - I førrgår: 14:10

43 nye koronadødsfall i Sverige

282 koronasmittede er døde i Sverige, en økning på 43 det siste døgnet. 5.466 har fått påvist smitte i Sverige, og 402 fikk torsdag ettermiddag intensivbehandling, opplyser statsepidemiolog Anders Tegnell..

P4 - Igår: 07:51

Frankrike stansetutstyr på vei til Sverige

Frankrike stanset fire millioner beskyttelsesmasker som var på vei fra Kina til Sverige. En del av disse skulle videre fra Sverige til Italia og Spania, men Frankrike har innført en regel som sier at de har rett til å beslaglegge produkter for å bekjempe koronaviruset. Nå vurderer Sverige å anmelde Frankrike til EU-kommisjonen for å ha brutt reglene for det indre marked..

NRK - 19 timer siden

40 flere døde av covid-19 i Sverige

Tallet på korona-dødsfall i Sverige har steget med 40 til 373 det siste døgnet. Det opplyser helsemyndighetene i landet. 6.

NRK - 27 Mar 20 kl. 14:20

92 døde i Sverige

Totalt 92 personar har dødd etter å ha fått påvist koronaviruset i Sverige, i fylgje ei oversikt avisa Expressen har. Statsminister Stefan Lövfen har haldt ei pressekonferanse i dag kor han fortalte om strengare tiltak mot viruset i Sverige..

NRK - 16 Mar 20 kl. 14:59

Tre nye koronadødsfall i Sverige

Antallet døde som følge av Covid-19 i Sverige er dermed oppe i seks. Fem av dødsfallene har skjedd i Stockholm og omegn. De siste døde var eldre personer med underliggende sykdommer.

P4 - 21 Mar 20 kl. 17:19

20 dødsfall i Sverige

20 personer er døde av koronaviruset i Sverige nå. 1746 er bekreftet smittet, og 61 pasienter er innlagt på intensivavdelinger, melder Sveriges Radio. I Sverige er 85 prosent av pasientene som trenger intensivbehandling menn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Over 130.000 smittet i Spania

Over 130.000 mennesker er smittet av koronaviruset i Spana, melder Reuters. Så langt har 12.

NRK - 15 minutter siden

Bislett: Truet med øks

Politiet har arrestert en mann som oppførte seg truende med ei øks i en bygård på Bislett. Ingen er skadet, men flere følte seg truet, opplyser oslopolitiet. Mannen blir anmeldt for trusler..

NRK - 15 minutter siden

To nye smittede i Trondheim

Trondheim kommune melder om to nye koronasmittede innbyggere. Begge har et mildt sykdomsforløp. De smittede er en mann i 40-åra og ei kvinne i 30-åra.

NRK - 15 minutter siden

Leieprisene for boliger synker

Fra februar har prisene i inngåtte boligleiekontrakter falt i gjennomsnitt falt 3,5 prosent, og koronasituasjonen gir utfordringer for mange, ifølge Husleie.no. Sammenligningen er rett og og etter at de strenge koronatiltakene ble innført 12.

NRK - 15 minutter siden

Vil ha testhjelp fra industrien

Helsedirektoratet har sendt et spørreskjema til industribedrifter og forskningsinstitusjoner der de ber om hjelp til å øke kapasiteten for koronatesting. Spørreskjemaet har svarfrist mandag klokka 12, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 45 minutter siden

Skolenes landsforbund vil ikke åpne

Kun 35 prosent av medlemmene i Skolenes landsforbund mener det er trygt å gjenåpne skolene, det viser en medlemsundersøkelse. Kunnskapsministeren har kalt inn til møte med lærerforbundene..

NRK - 45 minutter siden

Vil overvåke portforbud med droner

Jordan vil ta i bruk droner og overvåkningskameraer for å sikre at folk retter seg etter portforbudet som er innført for å hindre spredning av koronasmitte, melder AFP. 323 mennesker har fått påvist koronasmitte i Jordan, og seks av dem er døde..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter pistolran

Politiet har pågrepet tre personer i nærheten av åstedet på Nydalen T-banestasjon i Oslo. Det er funn av gjenstander som knytter disse til ranet. En person ble slått og truet tidligere i formiddag..

NRK - 1 time siden

Flere hjemmefester natt til søndag

Politiet i Agder har fått inn flere meldinger om private hjemmefester natt til søndag. I går gikk politiet ut og anmodet folk om å holde seg hjemme, men til tross for dette har andelen meldinger om hjemmefester økt det siste døgnet..

NRK - 1 time siden

Åtte nye døde på Filippinene

8 mennesker har det siste døgnet dødd som følge av å være smittet av koronaviruset på Filippinene, melder Reuters. 3246 mennesker er smittet av sykdommen som har krevd 152 liv i landet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt