NRK > Nyheter

Lørdag, 11 Juli, 09:58

NRK - 10 okt. 19 kl. 20:54

Sverige vil ha våpenboikott

Sveriges utenriksminister Ann Linde ønsker å få EU med på å forby eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia. Utspillet fra Linde kommer etter at Norge torsdag besluttet å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ann Linde, EU, Tyrkia, Linde, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, vilha , våpenboikott
NRK - 23 mars 20 kl. 14:17

Sverige: – Ingen rask stigning

Statsepidemiolog Anders Tegnell sier at økningen i antall smittede i Sverige var mindre i helgen enn de fryktet. Rundt 2000 er smittet og 25 personer er døde i Sverige som følge av koronaviruset. Barneskoler og barnehager er fortsatt åpne i Sverige..

NRK - 24 april 20 kl. 14:09

131 nye dødsfall i Sverige

Sverige har registret 131 nye dødsfall det siste døgnet i forbindelse med koronasmitte, opplyser landets helsemyndigheter. Det samlede dødstallet i Sverige er totalt 2.152 personer.

P4 - 10 juni 20 kl. 14:17

78 nye døde i Sverige

Antall døde av koronaviruset i Sverige øker kraftig igjen i dag. 78 personer er bekreftet døde det siste døgnet - mot 23 i går. 4.

P4 - 26 mai 20 kl. 14:31

96 døde i Sverige

Det har vært 96 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. Det viser nye tall fra helsemyndighetene. Totalt er det påvist over 34.

NRK - 31 jan. 20 kl. 16:08

Coronasmitte i Sverige

En kvinne i Sverige har fått påvist smitte av det nye coronaviruset. Det bekrefter folkehelsemyndighetene i Sverige. Kvinnen har vært i Wuhan-området i Kina..

P4 - 24 juni 19 kl. 18:06

Sverige får ikke OL

For tiende gang på rad har Sverige blitt vraket i OL-tildelingen. Sverige kjempet om å få Vinter-OL i 2026, men det var Italia som stakk av med seieren..

P4 - 06 april 20 kl. 14:10

477 døde i Sverige

I Sverige er nå 477 mennesker døde av koronaviruset. 76 nye dødsfall er registrert, opplyste den svenske folkehelsemyndigheten på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Samtidig er 427 smittede innlagt på intensivavdelinger i Sverige..

P4 - 31 jan. 20 kl. 16:08

Coronavirus påvist i Sverige

En person har nå fått bekreftet coronaviruset i Sverige. Det melder svenske Expressen. Det er Folkehelseinstituttet i Sverige som bekrefter det første tilfellet av lungeviruset i landet og i skandinavia..

NRK - 21 mai 20 kl. 14:02

40 fleire døde i Sverige

Det siste døgnet har det vorte registrert 40 nye koronarelaterte dødsfall i Sverige, opplyser svenske helsestyresmakter. Totalt er no 3871 personar døde som fylgje av koronaviruset i Sverige..

NRK - 02 april 20 kl. 14:10

43 nye koronadødsfall i Sverige

282 koronasmittede er døde i Sverige, en økning på 43 det siste døgnet. 5.466 har fått påvist smitte i Sverige, og 402 fikk torsdag ettermiddag intensivbehandling, opplyser statsepidemiolog Anders Tegnell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Avtale om nytt museumsbygg

Norsk Industriarbeidermuseum (NIA) skal nå bygge et sikrings- og museumsbygg over ruinene av Tungtvannskjelleren på Vemork. Arbeidet starter 3. august.

NRK - 45 minutter siden

17 år gammel surfer drept av hai

En 17 år gammel gutt ble drept av en hai mens han surfet på Wooli Beach nær Grafton på østkysten i Australia lørdag ettermiddag lokal tid, ifølge vitner. Flere surfere klarte å få tenåringen opp på stranden, men livet sto ikke til å redde..

NRK - 45 minutter siden

Åtte Srebrenica-ofre begraves

Over 1.000 av ofrene fra Srebrenica-massakren er fortsatt ikke gjort rede for. Men iblant dukker det opp levninger, og lørdag blir åtte gutter og menn omsider begravet ved minnestedet, ved tusenvis av andre gravsteiner..

NRK - 1 time siden

Gifter seg før de blir samboere

Kun én av ti aktive kristne på Sørlandet har vært samboere før de giftet seg. Det kommer frem i en undersøkelse utført av den kristne avisen Dagen i samarbeid med analysebyrået Nordic Navigation og Senter for undersøkende journalistikk..

NRK - 1 time siden

4000 tyskere vil teste vaksine

4.000 tyskere har meldt seg frivillig til å teste en koronavaksine ved universitetssykehuset i Tübingen. – Det er en luksussituasjon ulikt vanlige kliniske studier.

NRK - 1 time siden

Flere kirkegjengere mot samboerskap

Åtte av ti aktive kristne bor ikke sammen før de gifter seg viser en undersøkelse utført av avisa Dagen og analysebyrået Nordic Navigation. 1601 kristne over 18 år som går i gudstjeneste minst ti ganger i året, er spurt..

NRK - 2 timer siden

Kjørte på ku

En person ble i natt fraktet til sykehus etter å ha kjørt på ei ku på Ramnesveien i Tønsberg. Sjåførens skadeomfang er foreløpig ukjent, opplyser politiet. Kua sto midt i veien da den ble påkjørt, og døde i sammenstøtet..

NRK - 1 time siden

Fransk bussjåfør død etter angrep

Frankrike er rystet etter at en bussjåfør som nektet passasjerer om bord uten munnbind i tråd med franske regler, døde etter å ha blitt angrepet. Angriperne skal ha slått bussjåføren gjentatte ganger. To menn tidlig i 20-årene er siktet i saken..

NRK - 1 time siden

Sultkatastrofe kan følge pandemien

Like mange kan dø av sult som av viruset, varsler organisasjonen Oxfam. Jobbtap, sykdom og klimakrisen vil i kombinasjon kunne føre til en sultkatastrofe. Verdens matvareprogram anslår at 270 millioner kan være i sultkrise innen året er omme..

NRK - 2 timer siden

Hovland fortsetter å imponere

I Ohio fortsetter golfproffen Viktor Hovland å imponere. Halvveis i turneringen Workday Charity Open ligger nordmannen på en sjetteplass. Etter de to første rundene ligger han åtte slag under par.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt