NRK > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:26

NRK - 10 okt. 19 kl. 20:54

Sverige vil ha våpenboikott

Sveriges utenriksminister Ann Linde ønsker å få EU med på å forby eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia. Utspillet fra Linde kommer etter at Norge torsdag besluttet å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ann Linde, EU, Tyrkia, Linde, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, vilha , våpenboikott
NRK - 23 mars 20 kl. 14:17

Sverige: – Ingen rask stigning

Statsepidemiolog Anders Tegnell sier at økningen i antall smittede i Sverige var mindre i helgen enn de fryktet. Rundt 2000 er smittet og 25 personer er døde i Sverige som følge av koronaviruset. Barneskoler og barnehager er fortsatt åpne i Sverige..

P4 - 14 juli 20 kl. 15:56

Tyskland åpner for Sverige

Tyskland fjerner kravet om 14 dagers karantene for turister fra Sverige. Det samme gjelder tyskere som returnerer hjem etter besøk i Sverige, ifølge svenske medier. Det tyske utenriksdepartementet begrunner beslutningen med nedgangen i nye smittetilfeller i Sverige-.

NRK - 24 april 20 kl. 14:09

131 nye dødsfall i Sverige

Sverige har registret 131 nye dødsfall det siste døgnet i forbindelse med koronasmitte, opplyser landets helsemyndigheter. Det samlede dødstallet i Sverige er totalt 2.152 personer.

P4 - 10 juni 20 kl. 14:17

78 nye døde i Sverige

Antall døde av koronaviruset i Sverige øker kraftig igjen i dag. 78 personer er bekreftet døde det siste døgnet - mot 23 i går. 4.

P4 - 26 mai 20 kl. 14:31

96 døde i Sverige

Det har vært 96 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. Det viser nye tall fra helsemyndighetene. Totalt er det påvist over 34.

NRK - 31 jan. 20 kl. 16:08

Coronasmitte i Sverige

En kvinne i Sverige har fått påvist smitte av det nye coronaviruset. Det bekrefter folkehelsemyndighetene i Sverige. Kvinnen har vært i Wuhan-området i Kina..

P4 - 24 juni 19 kl. 18:06

Sverige får ikke OL

For tiende gang på rad har Sverige blitt vraket i OL-tildelingen. Sverige kjempet om å få Vinter-OL i 2026, men det var Italia som stakk av med seieren..

P4 - 06 april 20 kl. 14:10

477 døde i Sverige

I Sverige er nå 477 mennesker døde av koronaviruset. 76 nye dødsfall er registrert, opplyste den svenske folkehelsemyndigheten på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Samtidig er 427 smittede innlagt på intensivavdelinger i Sverige..

NRK - 21 mai 20 kl. 14:02

40 fleire døde i Sverige

Det siste døgnet har det vorte registrert 40 nye koronarelaterte dødsfall i Sverige, opplyser svenske helsestyresmakter. Totalt er no 3871 personar døde som fylgje av koronaviruset i Sverige..

P4 - 31 jan. 20 kl. 16:08

Coronavirus påvist i Sverige

En person har nå fått bekreftet coronaviruset i Sverige. Det melder svenske Expressen. Det er Folkehelseinstituttet i Sverige som bekrefter det første tilfellet av lungeviruset i landet og i skandinavia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Dovrebanen opna att

Brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet er sløkt, melder politiet på Twitter. Det er opna att for trafikk på Dovrebanen, etter å ha vore sperra i halvannan time..

NRK - 15 minutter siden

Innfører munnbind for ansatte

Ferjeselskapet Fjord Line skjerper rutinene og vil fra og med i dag pålegge ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind, skriver Fædrelandsvennen. Hensikten er å hindre smitte om bord..

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på brannen i Moelv

Politiet melder på Twitter at brannvesenet har fått kontroll på brannen i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike over «raudt»-grensa

Frankrike har no 21,7 koronasmitta per 100.000 innbyggjarar dei siste 14 dagane. Det er over karantenegrensa som er sett av norske styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

– Like farleg som raude land

Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. – Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen»..

NRK - 10 timer siden

Ber om tips om to finske turister

Politiet har mottatt bekymring for et finsk par i 50-årene, som ikke har returnert til Olderelv camping i Skibotn som forventet. Politiet ønsker tips fra publikum om de ser en finskregistrert bil i området. En patrulje leter etter de to turistene..

NRK - 45 minutter siden

Færre gjekk konkurs i juli

I juli var det endå ein nedgang i konkursar samanlikna med same månad i fjor, melder NTB. Nedgangen i talet på bedrifter som har vorte slått konkurs eller tvangsavvikla i juli i år, var på 23 prosent samanlikna med juli i fjor, syner ferske tal..

NRK - 1 time siden

Orkanen Isaias har treft land

Orkanen Isaias har tysdag morgon treft land ved Ocean Isle Beach i delstaten North Carolina i USA, ifylgje USA sitt nasjonale orkansenter. Orkanen har maksimal vindstyrke på 37 meter i sekundet, ifylgje senteret..

NRK - 1 time siden

Brann i stasjonsbygninga i Moelv

Det brenn i stasjonsbygninga på Moelv stasjon i Innlandet. NTB melder at togtrafikken er sperra på staden. Politiet skriv på Twitter at det ikkje er meld om personskadar..

NRK - 1 time siden

Restaureringa av orgelet i gang

Orgelet i Notre-Dame-katedralen i Paris skal plukkast frå kvarandre og verte restaurert, eit år etter den katastrofale brannen i katedralen. Restaureringa starta måndag og er venta å føregå over nesten fire år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt