NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 03:25

NRK - 24 jan. 21 kl. 14:44

Sverige stenger grensen mot Norge

Sverige stenger grensen til Norge ved midnatt, men gjør unntak for blant annet folk som jobber i det ene landet og bor i det andre. Svenske helsemyndigheter frykter mange nordmenn vil dra til Sverige på grunn av de sterke nedstengingene på Østlandet, og at dette kan føre til smitteutbrudd med det muterte viruset i Sverige..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, stenger, grensenmot , Norge
Aftenposten - 23 jan. 21 kl. 19:17

Strengere innreiseregler. Sverige stenger for nordmenn. Nye tiltak i flere kommuner.

Tiltakene for å få bukt med den nye virusvarianten blir flere. Sverige stenger grensen for nordmenn natt til mandag..

E24 - 28 jan. 21 kl. 06:31

Regjeringen stopper pendlere på grensen: – Dramatiske konsekvenser for byggenæringen

Byggenæringens landsforening anslår at 30.000 pendlere fra Sverige rammes når regjeringen stenger grensen natt til fredag..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 07:09

I helgen stengte Sverige grensen mot Norge. Men mutasjonen kan ha spredt seg like mye på svensk side.

I helgen stengte Sverige grensen mot Norge. Men mutasjonen kan ha spredt seg like mye på svensk side..

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 06:31

Advarer om forsinkede byggeprosjekter: – Vi har 30.000 som dagpendler og ukependler fra Sverige

Byggenæringens landsforening anslår at 30.000 pendlere fra Sverige rammes når regjeringen stenger grensen natt til….

NRK - 24 jan. 21 kl. 14:16

– Bør vurdere å forby fly å lande

Regjeringen bør vurdere å forby fly som kommer fra land med høyt smittetrykk å lande, det sier byrådsleder i Oslo Raymond Johansen til NRK. Han viser til at Sverige stenger grensen mot Norge og mener Norge bør stenge mot andre land..

VG - 28 jan. 21 kl. 23:17

Om grensen blir stengt lenge: - Nye boliger kan bli forsinket

Ved midnatt stenger grensen for arbeidere fra utlandet. Konsekvensene kan bli dramatiske, mener Norges største boligutvikler..

E24 - 29 jan. 21 kl. 06:22

Om grensen blir stengt lenge: - Nye boliger kan bli forsinket

Ved midnatt stenger grensen for arbeidere fra utlandet. Konsekvensene kan bli dramatiske, mener Norges største boligutvikler..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 06:36

Om grensen blir stengt lenge: – Nye boliger kan bli forsinket

Ved midnatt stenger grensen for arbeidere fra utlandet. Konsekvensene kan bli dramatiske, mener Norges største….

NRK - 29 jan. 21 kl. 21:28

Frankrike stenger grensen

Frankrike vil fra og med søndag stenge grensen for reisende fra land utenfor EU for å begrense spredning av den muterte virusvarianten. Det annonserte statsminister Jean Castex fredag. Det gjøres unntak for nødvendige reiser..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 45 minutter siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 45 minutter siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 1 time siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr enkelte flyginger

På grunn av høyt smittetrykk av koronaviruset, forbyr Canada alle passasjerfly fra India og Pakistan de neste 30 dagene. Forbudet, som ikke vil omfatte lastefly, trer i kraft fra klokken 5.30 fredag morgen norsk tid..

NRK - 2 timer siden

444 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 444 nye koronasmittede i Norge. Det er 56 færre enn gårsdagen, da tallet var 500. Samtidig er det 173 færre enn samme dag forrige uke, ifølge tall fra meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt