VG > Sport

Torsdag, 24 September, 10:19

VG - 17 jan. 20 kl. 21:58

Sverige knust og ydmyket etter pubskandalen

MALMÖ (VG) (Portugal-Sverige 35–25) Det ble alt annet enn en opptur for Sverige etter pubskandalen. Nå tyder alt på at svenskene kan ta seg en tur ut på byen neste helg. Veien til semifinalen er lang etter tapet for Portugal..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Malm, sverige, Sverige, Portugal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, knustog , ydmyket, etter, pubskandalen
VG - 17 jan. 20 kl. 21:58

Sverige knust og ydmyket etter pubskandalen – tror Norge-kampen blir EMs vanskeligste

MALMÖ (VG) (Portugal-Sverige 35–25) Det ble alt annet enn en opptur for Sverige etter pubskandalen. Nå tyder alt på at svenskene kan ta seg en tur ut på byen neste helg. Veien til semifinalen er lang etter tapet for Portugal..

VG - 02 nov. 19 kl. 14:31

So stadig like beskjeden: Slik har jeg blitt knust av Magnus før

BÆRUM (VG) Wesley So (26) smiler som ei sol etter å ha ydmyket Magnus Carlsen (28) de to første dagene av VM-finalen - men minner om at han har blitt knust av nordmannen i «fartsdisiplinene» tidligere..

NRK - 07 nov. 19 kl. 18:04

Ti vinduer knust på Maihaugen

I løpet av høsten har ti ruter blitt knust på de gamle bygningene på Maihaugen. Flere gamle munnblåste vinduer i laftede hus var knust med stein, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. Hærverket er politianmeldt..

NRK - 02 juli 20 kl. 08:42

Åtte av ti unge har knust mobilen

Åtte av ti unge har knust mobilen sin, viser en undersøkelse Norstat har utført for Frende Forsikring. 81 prosent mellom 18 og 29 år har knust mobilskjermen sin. Ifølge selskapet mer enn dobles antallet mobilskader i juli sett opp mot resten av året..

VG - 05 okt. 19 kl. 15:25

Skrekkskadet etter kjempebrøler – Tottenham ydmyket på ny

(Brighton – Tottenham 3-0) Tottenham jaktet revansje etter å ha blitt ydmyket av Bayern München i midtuken, men mot dumpekandidat Brighton ble det nok en nedtur for London-laget..

P4 - 07 sep. 20 kl. 06:14

Sverige bedre enn Norge

For første gang ligger Sverige bedre an enn Norge når det gjelder koronasmitte. Etter flere store utbrudd her i landet den siste tiden, hadde Sverige lavere tall på smittetilfeller enn Norge i helgen. Trenden er også klart synkende for Sverige, mens den er økende for Norge og Danmark.

VG - 05 juli 20 kl. 19:49

Brann ydmyket av rekordjagende Bodø/Glimt: – Helt sykt

BODØ (VG) Ingenting ser ut til å stoppe Kjetil Knutsens gutter, som på nådeløst vis ydmyket laget fra fødebyen hans. Nå er Bodø/Glimt kun én kamp unna å tangere Rosenborgs rekord..

P4 - 02 juli 20 kl. 22:57

Manchester City ydmyket Liverpool

Manchester City har ydmyket seriemester Liverpool med en 4-0-seier. Tapet er Liverpools største siden de gikk på et 0–5-tap i september 2017, også da mot Manchester City ..

VG - 05 juli 20 kl. 19:49

Brann ydmyket av rekordjagende Bodø/Glimt: – Det kunne blitt mer

BODØ (VG) (Bodø/Glimt – Brann 5–0) Ingenting ser ut til å stoppe Kjetil Knutsens gutter, som på nådeløst vis ydmyket laget fra fødebyen hans. Nå er Bodø/Glimt kun én kamp unna å tangere Rosenborgs rekord..

VG - 15 juli 20 kl. 19:50

Marerittkveld for reservekeeperen da Viking ble ydmyket av Molde

MOLDE (VG) (Molde - Viking 5–0) Alt som kunne gå galt gikk galt for Viking mot Molde. Etter både straffebom, keepertabbe og straffe mot ble de knust..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Fra «null» til best i verden: – Jeg var totalt utrent

BERGEN (VG) Bare 10 år etter at hun var «totalt utrent» og kjøpte fotballsko for å begynne med fotball igjen, er Hedda Hynne (30) årets raskeste kvinne – i hele verden – på 800 meter..

VG - 2 timer siden

Jurist krever bedre begrunnelse for Oslos forbud mot private samlinger med over 10 personer

Begrunnelsen er for vag og upresis til å gjøre så stor inngripen i folks liv, mener menneskerettighetsekspert og jurist Anine Kierulf..

VG - 5 timer siden

Zayn Malik bekrefter: – Den lille jenta vår er her

Superparet Gigi Hadid og Zayn Malik har fått sitt første barn..

VG - 7 timer siden

Harry og Meghan får kritikk etter video

Prins Harry og hertuginne Meghan får kritikk for å oppfordre amerikanerne til å bruke stemmeretten sin. Donald Trump kommer samtidig med et nytt stikk mot hertuginnen..

VG - 16 timer siden

Full storm i Nord-Norge: 2500 uten strøm i Troms

Etter at stormen herjet i Lofoten, har uværet onsdag kveld truffet Troms med full styrke..

VG - 11 timer siden

Tidligere toppdommer etter Molde-drama: – Nå skjønner alle at handsregelen er totalt uforståelig

(Molde-Ferencvaros 3–3) To handssituasjoner. Den ene ga ikke straffe til Molde. Den andre ga straffe til Ferencvaros.

VG - 12 timer siden

Urimelig mot Kjøll

Idrettspresident Berit Kjølls utpreget dannede og diplomatiske linje har ikke alltid slått like heldig ut. Men coronakritikken hun nå får fremstår urettferdig..

VG - 16 timer siden

Helsepolitikere ber regjeringen granske ulovlig besøksstans

Politikere fra Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet og SV ber regjeringen finne hvor mange utviklingshemmede som har blitt nektet å ta i mot besøk - og sørge for at det ikke skjer igjen..

VG - 16 timer siden

Brennhete Tokmac Nguen bekrefter interesse fra flere klubber

Storspill for Ferencváros har fått opp øynene til både landslaget og klubber utenfor Ungarns grenser. Nå vil et dobbeltmøte med Molde få konsekvenser for fremtiden til drammenseren Tokmac Nguen (26)..

VG - 16 timer siden

Solid og oppsiktsvekkende: Bokanmeldelse: «Orderud»

Øystein Milli og Olav Næss presenterer nye og oppsiktsvekkende spor i denne solide kriminaldokumentaren om Orderud-saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt