VG > Sport

Wednesday, 19 February, 14:52

VG - 17 Jan 20 kl. 21:58

Sverige knust og ydmyket etter pubskandalen

MALMÖ (VG) (Portugal-Sverige 35–25) Det ble alt annet enn en opptur for Sverige etter pubskandalen. Nå tyder alt på at svenskene kan ta seg en tur ut på byen neste helg. Veien til semifinalen er lang etter tapet for Portugal..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MalmÖ, sverige, Sverige, Portugal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sverige, knustog , ydmyket, etter, pubskandalen
VG - 17 Jan 20 kl. 21:58

Sverige knust og ydmyket etter pubskandalen – tror Norge-kampen blir EMs vanskeligste

MALMÖ (VG) (Portugal-Sverige 35–25) Det ble alt annet enn en opptur for Sverige etter pubskandalen. Nå tyder alt på at svenskene kan ta seg en tur ut på byen neste helg. Veien til semifinalen er lang etter tapet for Portugal..

VG - 02 Nov 19 kl. 14:31

So stadig like beskjeden: Slik har jeg blitt knust av Magnus før

BÆRUM (VG) Wesley So (26) smiler som ei sol etter å ha ydmyket Magnus Carlsen (28) de to første dagene av VM-finalen - men minner om at han har blitt knust av nordmannen i «fartsdisiplinene» tidligere..

Dagbladet - 27 Dec 19 kl. 20:11

Knust over tapet av Ari

Ari Behns nære venn Unni Askeland er knust etter hans bortgang..

VG - 05 Oct 19 kl. 15:25

Skrekkskadet etter kjempebrøler – Tottenham ydmyket på ny

(Brighton – Tottenham 3-0) Tottenham jaktet revansje etter å ha blitt ydmyket av Bayern München i midtuken, men mot dumpekandidat Brighton ble det nok en nedtur for London-laget..

NRK - 07 Nov 19 kl. 18:04

Ti vinduer knust på Maihaugen

I løpet av høsten har ti ruter blitt knust på de gamle bygningene på Maihaugen. Flere gamle munnblåste vinduer i laftede hus var knust med stein, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. Hærverket er politianmeldt..

NRK - 29 Oct 19 kl. 19:53

Fikk foten knust - ble anmeldt

En yrkessjåfør i 50-årene måtte amputere venstrefoten etter at han fikk den knust i en bilulykke. Han reiste til familien i hjemlandet. Nav stoppet utbetalingene og krevde kr 650 000 tilbakebetalt.

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 21:16

Knust trikkerute og ungdomsbråk på Torshov

Politiet er på Torshov med flere patruljer etter at det ble meldt om store ansamlinger av ungdommer, en knust trikkerute og amper stemning..

P4 - 11 Oct 19 kl. 05:33

Knust speil på ti biler

En mann er pågrepet etter at han har knust speilt på minst ti parkerte biler på Tøyen i Oslo i natt. Politiet undersøker nå hvor mange biler som er utsatt for hærverk. Mannen har også kastet søppelkasser rundt seg, og er kjørt til arresten..

P4 - 24 Jan 20 kl. 21:05

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

VG - 19 Jan 20 kl. 17:05

Nordmannens stikk før naboduellen: – De ble spilt ut av hallen

MALMÖ (VG) Gøran Johannessen (25) og resten av de norske spillerne ble sjokkert da de så hvordan Sverige ble ydmyket av Portugal..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Søderlund klar for BK Häcken

Alexander Søderlund (32) er ferdig i Rosenborg og flytter seg til BK Häcken i svensk fotball..

VG - 1 time siden

Warholm-treneren etter Haalands monsterspurt: – Han er steingod

Friidretts- og sprinteksperter lar seg imponere over farten og fysikken til Erling Braut Haaland (19). Fotballfenomenet er ikke i samme liga som Norges raskeste menn, men kunne fort ha vunnet kvinneklassen på 60 meter i NM, mener de..

VG - 1 time siden

Eksperter om Beslutningsforum: – Tragisk

Beslutningsforum for nye metoder må endres, mener flere fagfolk. De etterspør større åpenhet om beslutningene, større hensyn til at pasienter har dårlig tid og større faglighet i vurderingene..

VG - 1 time siden

Drapssiktet 15-åring avhørt uten forsvarer – politimenn må møte i retten

15-åringen som ble dømt for dobbeltdrapet i Kristiansand i 2016, ble avhørt i 40 minutter uten forsvarer. Nå må de to etterforskningslederne møte i retten..

VG - 2 timer siden

Filmanmeldelse «Fjols til fjells»: Fjasete fjols

Overhodet ikke morsom, dessverre..

VG - 2 timer siden

Trakk seg fra «Farmen kjendis»: – Mamma var nær døden

Drøyt ett døgn etter at den svenske hollywoodfruen entret «Farmen kjendis» fikk TV 2 en bekymringsmelding fra en venninne i Los Angeles. Så reiste hun tårevåt hjem..

VG - 3 timer siden

Anniken Jørgensen er sammen igjen med eksen

Den profilerte bloggeren bekrefter forholdet til VG..

VG - 4 timer siden

Casper Ruud ligger bedre an enn verdensfirer Thiem

Casper Ruud matcher ikke resultatene til verdens tre beste spillere på samme alder. Men det norske tennishåpet ligger bedre an på ATP-rankingen enn verdensfirer Dominic Thiem og halvparten av topp 10-spillerne gjorde da de nettopp hadde fylt 21 år..

VG - 5 timer siden

Slik blir været i resten av vinterferien

Dagen i dag ser ut til å bli den fineste dagen i vinterferien flere steder i landet. Så kommer det en ny runde med vind, regn og sludd!.

VG - 4 timer siden

Nord-Korea sårbar for coronavirus: – Stor frykt for spredning

Offisielt er det fremdeles ikke meldt om noen tilfeller av coronavirus i Nord-Korea. Samtidig er landet dårlig rustet til å håndtere et epidemiutbrudd, sier Torben Henriksen i Røde Kors..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt